KireiMerodii Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Bilgisayarın başından kalkmayı nasıl beceririm ben yaws arkadaşlar? Kah anime seyrediyorum, kah oyun oynuyorum, kah mailime bakıyorum, mesaj atıyorum, chat yapıyorum, bişiler indiriyorum, tüm ödevlerimi burda hazırlıyorum derkene bütün günüm bilg başında geçiyor dışarda bir işim yoksa. Ühühü! Gözlerim çok kötü ağrıyor ama bir türlü kapatamıyorum bilgisayarı. Bunun bir ilacı var mı? Bu bilg beni ne zaman sıkar? Kör olduğunda demeyin ağlarım. :( Gözlerim gözlerim derken hep aynı pozisyonda oturmaktan bel fıtığı olurmuşum. Karşı koyamıyorum şu bilgisayara! Yoksa bana olan boş adama olan şeyin aynı mı? :)[signature][hline]-Bang! Cowboy Bebop... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Bence işin olmasa bile hergün biraz dışarı çıkmakta fayda var çarşıyı gezeceksin arkadaşları fln ziyaret edeceksin daha sonra otur yine böyle olunca bir sorun olmuyor.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Sonrada aynı güneş ısıtır senide benide kime ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Bilgisayar sadece evde oturmak zorundaysan kullanılmalı diye düşünüyorum.. Yani demek istediğim bilgisayar kullanmak için evde kalınmamalı, her türlü aktivite gerçekleştirilmeli fakat dışarda yapacak birşey olmadığı zaman tercih edilmeli.. Düzenli olarak ta spor yaparsan belin için endişe etmen gerekmez diye düşünüyorum :)[signature][hline]Touch of death is never gentle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Doo_m Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 ya ben ce hep bilgin basinda kalma çik disari gez biraz bisi yamasn bile gözlerini bilg den al yani.. ne biilm balkona çik, tv izzle , vs vs vs....[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..** Only.Fenerbahçe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Pencerenden dışarı bak. Belki koşuşsturan çocuklar görürsün. Camı aç belki cıvıldayan 1-2 kuş vardır. Gökyüzüne bak. Belki canın biraz kalkıp dolaşmak ister.[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! Ben istemedim gitmeni,kedi istedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 mncelikle monitörün brightnessını iyice kısmalısın, sonra da kendine yapcak birşeyler bulmalısın ev dışında, çünkü bir sardın mı başından kalkamıyorsun, son 1.5 haftadır 12-07 arsaı yaşayan bir insan olark sınavlar filan olmasa güneş ışığı neye benziyor unutacağım. özellikle bilgisayar üsütne okumuyorsan bu kadar başında kalma derim ben, atalarımızın dediği gibi "Go get a life,OUTSIDE !" spor yapmaya başla [Bu mesaj Berk tarafından 29 Ocak 2005 21:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 hemen panik yapma, hepimiz aynı durumdayız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Kız arkadaş edinmeyi denemedin sanırım (: Gerçi yapan adam kızı ekip evinde de oturur ya neyse...[signature][hline]Close your eyes and imagine to be without What we take for granted every time we open our eyes... Grieux Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 welcome to the virtual world Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keyn Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 daha bunun bir cozumu bulunmus degil bir yarı yıl tatiline girdik aynı sekil bendede 12 - 07 arası net işim olmasa bile bulunuyor internette kafayı olayacak seyler bir bakmıssın dalmıssın saat kac 5 olmus salla diyorsun suna bakayım uo oynayayım derken saat 10 olmus yemek yiyim sonrada yatayım falan diyorsun bilgisayarın basına otomatikman oturuyorsun tekrardan bakıyorsun saat 7 artık gozler gidiyor yataga atıyorsun artık kendini..[signature][hline]değiştirdik : The Kovenant - (1999) Animatronics Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 kafanda bitiricen bu kadar.[signature][hline]R+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Bizde LAN Party yaptık işte. 12 saat falan birşey. Yetmedi gerçi.[signature][hline]G3nk... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 kendine bi sevgili bul bence en acilinden:-D[signature][hline]TÜRKİYE CUMHURİYETİNİ KURAN TURKİYE HALKINA TURK MİLLETİ DENİR. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.. M.KEMAL ATATÜRK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 ileride zaten bilgisayarlar beynimize entegre edileceğinden şimdiden entegre olmaya başlayanlar avantajlı olacak bence.. :-)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TahtaBacak Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Saatlerce oturup kalkmazsan varis oluşabilir güzel bayan sonra damarlı bacaklarla dolaşmak hoş olmayabilir :-) mümkünse suyumuzu falan başkasından istemeyip kendimiz gidip içelim yürüyüş yapmak iyidir[signature][hline]Turkish Air Lines Flight Training Center Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KireiMerodii Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 :lol: Tek bilg zombisi ben değilmişim... Yıh yıh! :D[signature][hline]-Bang! Cowboy Bebop... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riehn Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Oooohoh Ben her firsatim oldugunda basindayim birde calismasam 7-24 takilcam ama işte olmuyo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 ya ben de öleydim... asosyalleşmiştim hatta sonra yeni arklar yeni ortamlar edindim kendime geldim şimdi 2-3 saat max. bilgisayar başındayım o da geceleri[signature][hline]130013005 [email protected] MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar