Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gözlerim Pörtledi

KireiMerodii

Öne çıkan mesajlar

Bilgisayarın başından kalkmayı nasıl beceririm ben yaws arkadaşlar? Kah anime seyrediyorum, kah oyun oynuyorum, kah mailime bakıyorum, mesaj atıyorum, chat yapıyorum, bişiler indiriyorum, tüm ödevlerimi burda hazırlıyorum derkene bütün günüm bilg başında geçiyor dışarda bir işim yoksa. Ühühü! Gözlerim çok kötü ağrıyor ama bir türlü kapatamıyorum bilgisayarı. Bunun bir ilacı var mı? Bu bilg beni ne zaman sıkar? Kör olduğunda demeyin ağlarım. :( Gözlerim gözlerim derken hep aynı pozisyonda oturmaktan bel fıtığı olurmuşum. Karşı koyamıyorum şu bilgisayara! Yoksa bana olan boş adama olan şeyin aynı mı? :)[signature][hline]-Bang!
Cowboy Bebop...
Sosyal ağlarda paylaş

Bence işin olmasa bile hergün biraz dışarı çıkmakta fayda var çarşıyı gezeceksin arkadaşları fln ziyaret edeceksin daha sonra otur yine böyle olunca bir sorun olmuyor.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı.
Sonrada aynı güneş ısıtır senide benide kime ne?

Sosyal ağlarda paylaş

Bilgisayar sadece evde oturmak zorundaysan kullanılmalı diye düşünüyorum.. Yani demek istediğim bilgisayar kullanmak için evde kalınmamalı, her türlü aktivite gerçekleştirilmeli fakat dışarda yapacak birşey olmadığı zaman tercih edilmeli..

Düzenli olarak ta spor yaparsan belin için endişe etmen gerekmez diye düşünüyorum :)[signature][hline]Touch of death is never gentle...
Sosyal ağlarda paylaş

ya ben ce hep bilgin basinda kalma çik disari gez biraz bisi yamasn bile gözlerini bilg den al yani.. ne biilm balkona çik, tv izzle , vs vs vs....[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..**

Only.Fenerbahçe..
Sosyal ağlarda paylaş

Pencerenden dışarı bak. Belki koşuşsturan çocuklar görürsün. Camı aç belki cıvıldayan 1-2 kuş vardır. Gökyüzüne bak. Belki canın biraz kalkıp dolaşmak ister.[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call!
Ben istemedim gitmeni,kedi istedi.
Sosyal ağlarda paylaş

mncelikle monitörün brightnessını iyice kısmalısın,
sonra da kendine yapcak birşeyler bulmalısın ev dışında,
çünkü bir sardın mı başından kalkamıyorsun,
son 1.5 haftadır 12-07 arsaı yaşayan bir insan olark sınavlar filan olmasa güneş ışığı neye benziyor unutacağım.

özellikle bilgisayar üsütne okumuyorsan bu kadar başında kalma derim ben,
atalarımızın dediği gibi "Go get a life,OUTSIDE !"

spor yapmaya başla

[Bu mesaj Berk tarafından 29 Ocak 2005 21:21 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

daha bunun bir cozumu bulunmus degil bir yarı yıl tatiline girdik aynı sekil bendede 12 - 07 arası net işim olmasa bile bulunuyor internette kafayı olayacak seyler bir bakmıssın dalmıssın saat kac 5 olmus salla diyorsun suna bakayım uo oynayayım derken saat 10 olmus yemek yiyim sonrada yatayım falan diyorsun bilgisayarın basına otomatikman oturuyorsun tekrardan bakıyorsun saat 7 artık gozler gidiyor yataga atıyorsun artık kendini..[signature][hline]değiştirdik : The Kovenant - (1999) Animatronics
Sosyal ağlarda paylaş

ileride zaten bilgisayarlar beynimize entegre edileceğinden şimdiden entegre olmaya başlayanlar avantajlı olacak bence.. :-)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...