Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

cenevrede buz çagı (ilk defa böyle bir şey gördüm)

Popeye

Öne çıkan mesajlar

Deniz de donsaymış bari yuh
said:
Dresquin, 01 Şubat 2005 15:32 tarihinde demiş ki:Hepimiz ölücez demek istiyorum ayrıca, nedir bu havalar ya.. Çivisi çıktı dünyanın çok krokunç.
Öms nedir? Sms gibi bişey mi :)[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .

[Bu mesaj axedice tarafından 01 Şubat 2005 16:10 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
axedice, 01 Şubat 2005 16:09 tarihinde demiş ki:Öms nedir? Sms gibi bişey mi :)

özel mesajlaşma sistemi gibi düşünürsen evet sms gibi birşeyin türkçe söyleneni ve yazılması pm denen şeyin yazılmasından daha iyi birşey bence.[signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

gece arabasının içinde uyumuş kalmış birisinin sabah uyandıgında o manzarayı gördügünü düşünün :)

arabanın içinde klima falan açık hissetmiyorsunda
bir uyanıyorsun araba donmuş oeh[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides!

Rahan, 04 Ocak 2005 19:36 tarihinde demiş ki:
ayrıca kimsenin sizi kolunuzdan tutup hristiyan yapabilme gibi bir ihtimali yok ki?? tarkan filmlerinde mi kaldınız naptınız siz anlamadım valla..
Sosyal ağlarda paylaş

orada bir tane araba var buzlanmamış olan

o beyaz olanı sadece
arkada kalan diger arabada buzlanmış dikkatli bakınca belli oluyor

sonradan gelmiştir belki o beyazda artık vardır bir olayı
ama montaj falan olacagını sanmıyorum bu resimlerin[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides!

Rahan, 04 Ocak 2005 19:36 tarihinde demiş ki:
ayrıca kimsenin sizi kolunuzdan tutup hristiyan yapabilme gibi bir ihtimali yok ki?? tarkan filmlerinde mi kaldınız naptınız siz anlamadım valla..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...