Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

cenevrede buz çagı (ilk defa böyle bir şey gördüm)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
korkunç bizim buralarda olacak hiç bir şey kalmaz.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı.
Sonrada aynı güneş ısıtır senide benide kime ne?
[code=php][/code]
Mesaj tarihi:
Deniz de donsaymış bari yuh
said:
Dresquin, 01 Şubat 2005 15:32 tarihinde demiş ki:Hepimiz ölücez demek istiyorum ayrıca, nedir bu havalar ya.. Çivisi çıktı dünyanın çok krokunç.
Öms nedir? Sms gibi bişey mi :)[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .

[Bu mesaj axedice tarafından 01 Şubat 2005 16:10 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ama ilk araba süper şekil olmuş :)[signature][hline]Ben ezelden beridir hür yaşadım, hür yaşarım.
Hangi çılgın bana zincir vuracakmış? Şaşarım!
Kükremiş sel gibiyim, bendimi çiğner, aşarım.
Yırtarım dağları, enginlere sığmam, taşarım.
Mesaj tarihi:
Dikkatimi cekti sanırım en üst resim de arkada bir ford war gıcır gıcır duruyor :D[signature][hline]a lot of people ask me...
dont leave
me a heart beat away...|mmm fucker..

Ben Rahat Olursam Kimse Rahat olamaz .!
Hiç fark ederse Kuran Çarpsın .!
www.wildarea.gen.tr
Mesaj tarihi:
said:
axedice, 01 Şubat 2005 16:09 tarihinde demiş ki:Öms nedir? Sms gibi bişey mi :)

özel mesajlaşma sistemi gibi düşünürsen evet sms gibi birşeyin türkçe söyleneni ve yazılması pm denen şeyin yazılmasından daha iyi birşey bence.[signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
BOccOB, 01 Şubat 2005 15:54 tarihinde demiş ki:
İsviçrenin sokaklarında alttan ısıtma sistemi vardır bir de, yani sizin evinizde olmayan ısıtma adamların sokaklarında var :D

isviçrede öle bişi yok sallamışın haaa.[signature][hline]
Mesaj tarihi:
Yuh!!![signature][hline]Spectator, 20 Temmuz 2003 15:00 tarihinde demiş ki:
ben yaptırmadım ama acımıyo.

İşte Ben!!!

asdasd, 01 Şubat 2005 13:17 tarihinde demiş ki:
merkez : Ananın Yerinde kavga ihbarı var Ekip intikal etsin
ekip : anlaşıldı merkez, Ananın yerine ekibimle seyir halindeyiz
Mesaj tarihi:
Gerçek ceday daha iyi işte bayatlamaz, bozulmaz ve eskimez arabalar :-):-)[ahh tamam vurmayın abi şakaydı ya][signature][hline]Turkish Air Lines Flight Training Center

[Bu mesaj TahtaBacak tarafından 01 Şubat 2005 18:05 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
gece arabasının içinde uyumuş kalmış birisinin sabah uyandıgında o manzarayı gördügünü düşünün :)

arabanın içinde klima falan açık hissetmiyorsunda
bir uyanıyorsun araba donmuş oeh[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides!

Rahan, 04 Ocak 2005 19:36 tarihinde demiş ki:
ayrıca kimsenin sizi kolunuzdan tutup hristiyan yapabilme gibi bir ihtimali yok ki?? tarkan filmlerinde mi kaldınız naptınız siz anlamadım valla..
Mesaj tarihi:
orada bir tane araba var buzlanmamış olan

o beyaz olanı sadece
arkada kalan diger arabada buzlanmış dikkatli bakınca belli oluyor

sonradan gelmiştir belki o beyazda artık vardır bir olayı
ama montaj falan olacagını sanmıyorum bu resimlerin[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides!

Rahan, 04 Ocak 2005 19:36 tarihinde demiş ki:
ayrıca kimsenin sizi kolunuzdan tutup hristiyan yapabilme gibi bir ihtimali yok ki?? tarkan filmlerinde mi kaldınız naptınız siz anlamadım valla..
  • Yeni Oluştur...