ultrAslan Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 korkunç bizim buralarda olacak hiç bir şey kalmaz.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. Sonrada aynı güneş ısıtır senide benide kime ne?[code=php][/code]
TahtaBacak Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Yokuşdan çok pis kayarız tencere tava bulup.Ahh eski günler[signature][hline]Turkish Air Lines Flight Training Center
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 insanın kanı donar yav orda o_O manzara açısından süper ama.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK!
forgiver Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 albumde resimleri gördüm burası neresi diye öms atcaktım sonra topici gördüm :) buz kütlesi olmuş her taraf çok feci[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
axedice Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Deniz de donsaymış bari yuh said: Dresquin, 01 Şubat 2005 15:32 tarihinde demiş ki:Hepimiz ölücez demek istiyorum ayrıca, nedir bu havalar ya.. Çivisi çıktı dünyanın çok krokunç.Öms nedir? Sms gibi bişey mi :)[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . [Bu mesaj axedice tarafından 01 Şubat 2005 16:10 tarihinde değiştirilmiştir]
yevaud Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 ama ilk araba süper şekil olmuş :)[signature][hline]Ben ezelden beridir hür yaşadım, hür yaşarım. Hangi çılgın bana zincir vuracakmış? Şaşarım! Kükremiş sel gibiyim, bendimi çiğner, aşarım. Yırtarım dağları, enginlere sığmam, taşarım.
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Dikkatimi cekti sanırım en üst resim de arkada bir ford war gıcır gıcır duruyor :D[signature][hline]a lot of people ask me... dont leave me a heart beat away...|mmm fucker.. Ben Rahat Olursam Kimse Rahat olamaz .! Hiç fark ederse Kuran Çarpsın .! www.wildarea.gen.tr
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 said: axedice, 01 Şubat 2005 16:09 tarihinde demiş ki:Öms nedir? Sms gibi bişey mi :) özel mesajlaşma sistemi gibi düşünürsen evet sms gibi birşeyin türkçe söyleneni ve yazılması pm denen şeyin yazılmasından daha iyi birşey bence.[signature][hline][b][Bu mesaj Ali Sami Yen tarafından 1 Ekim 1905 14:27 tarihinde değiştirilmiştir]
B0nzi Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Harbiden ya bi resimde arka planda kalan arabalardan ikisinde buzdan eser yok :-?[signature][hline][Bonzi] Power Word; Eşek !!!
ReDDoG Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 o durumda araba gidermi acaba??[signature][hline]
riglous Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 dikkatinizi cekerim donan arabalar denize yakin arabalar. Muhtemelen dalga vurmustur bi kac kere, ardindan donup kalmistir araba.[signature][hline]Tulahr
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 çok çok eskiden tuna'dan gelen buzlar istanbul boğazını tıkamıştı.O günlerde insanlar yürüyerek kıtaları aşarmış...[signature][hline]Yeşilaycı Pati Beer help ugly people have sex since 1862 Ufacık minicik üye olursanız büyüyecek =)
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Yırtıyorum bir taraflarımı kaçtır. Sıçtılar işte dünyaya da. Öf öf. Neyse aksyon çıktı hiç olmazsa.[signature][hline]G3nk...
ReDDoG Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 said: BOccOB, 01 Şubat 2005 15:54 tarihinde demiş ki: İsviçrenin sokaklarında alttan ısıtma sistemi vardır bir de, yani sizin evinizde olmayan ısıtma adamların sokaklarında var :D isviçrede öle bişi yok sallamışın haaa.[signature][hline]
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 6501'de arkada tertemiz bir araba var. Hmm.[signature][hline]G3nk...
berqe Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 the day after tomorrow filmindeki gibi birşey olmuş[signature][hline]A Jedi Shall Not Know Anger Nor Hatred Nor Love
Mayhem Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Offf içim dondu ya orda nasıl yasıyorlar abi.[signature][hline]Msn:[email protected]|Icq:172734901 Mail:[email protected]|Resimleri:Mayh3m'in resim arsivi Sözlük:Haqan (kimdir, nedir, ne değildir?) [code=php] i died for you ! [/code]
The_ Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Yuh!!![signature][hline]Spectator, 20 Temmuz 2003 15:00 tarihinde demiş ki: ben yaptırmadım ama acımıyo. İşte Ben!!! asdasd, 01 Şubat 2005 13:17 tarihinde demiş ki: merkez : Ananın Yerinde kavga ihbarı var Ekip intikal etsin ekip : anlaşıldı merkez, Ananın yerine ekibimle seyir halindeyiz
Ceday Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 bunlar gercek mi yaf?? o arabalardan birine sahip olmak istemezdim eheh
TahtaBacak Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Gerçek ceday daha iyi işte bayatlamaz, bozulmaz ve eskimez arabalar :-):-)[ahh tamam vurmayın abi şakaydı ya][signature][hline]Turkish Air Lines Flight Training Center [Bu mesaj TahtaBacak tarafından 01 Şubat 2005 18:05 tarihinde değiştirilmiştir]
silverhelm3 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 gusel ya manzara bakımından..[signature][hline]If anything can go wrong, it will.
Popeye Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 gece arabasının içinde uyumuş kalmış birisinin sabah uyandıgında o manzarayı gördügünü düşünün :) arabanın içinde klima falan açık hissetmiyorsunda bir uyanıyorsun araba donmuş oeh[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! Rahan, 04 Ocak 2005 19:36 tarihinde demiş ki: ayrıca kimsenin sizi kolunuzdan tutup hristiyan yapabilme gibi bir ihtimali yok ki?? tarkan filmlerinde mi kaldınız naptınız siz anlamadım valla..
gokkkan Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 iyide bi resimde arabanın biri buz tutmuş arkada 2 tane araba waar normal.Kolpa bi olay war glb bunda.
berqe Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 bence o arabada uyuyan biri sabah uyanamaz =) ebediyen uykuya yatar gibi geliyor[signature][hline]A Jedi Shall Not Know Anger Nor Hatred Nor Love
Popeye Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 orada bir tane araba var buzlanmamış olan o beyaz olanı sadece arkada kalan diger arabada buzlanmış dikkatli bakınca belli oluyor sonradan gelmiştir belki o beyazda artık vardır bir olayı ama montaj falan olacagını sanmıyorum bu resimlerin[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! Rahan, 04 Ocak 2005 19:36 tarihinde demiş ki: ayrıca kimsenin sizi kolunuzdan tutup hristiyan yapabilme gibi bir ihtimali yok ki?? tarkan filmlerinde mi kaldınız naptınız siz anlamadım valla..
Öne çıkan mesajlar