deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 Bana şöyle sağlam bir modem tavsiye etsenize. 200 lirayı geçmesin ve mümkünse 6-7 metre ötedeki odada kapılar kapalıyken doğru düzgün sinyal alabileyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 modem işi çok sıkıntı ya bende çok çektim sonra gittim asus dağıtıcı aldım tanıtıyosun modeme bütün evden çekiyo bence sende eğer haliz hazırda modemin varsa ondan al 100tl bişeydi http://images.hepsiburada.net/assets/Bilgisayar/1500/Bilgisayar_4121974.jpg bendeki bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 Ya benim modem çok boktan, hatta hava çıkışı yanık falan, öyle sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 Ac olcaksa o paraya anca tp link olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 Onun da ucuz versiyonu olur yine randiman vermez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 Ya oyun performansı gerekmiyor, internete girebileyim. Yatak odası 6-7 metre falan modemin olduğu yerden, sabah kalkınca yatakta haberleri falan okuyorum ama wi-fi çekmiyor doğru düzgün; 4g ile bağlanıyorum evin içerisinde. Yine tuvaletteyken adam gibi hearthstone oynayamıyorum wi-fi üzerinden falan. Tabii değiştirmek istememin esas nedeni wireless değil, internetim hayvan gibi kopuyor. 5-6 kere falan ttnet'i aradım sürekli her şey sağlam diyorlar. Ben modemden şüpheleniyorum artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 O zaman tp link in ucantenli olanlarindan birini deneyeceksin. Ben dis mekanda kullaniyorum , cekisi iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 Ben evdeki ilah gibi modem kullanıyorum. 200 dolarlık asus her bir bokum özelliği ve 3lü anteni var. Dubleks evde her yerde çekiyor ama işin aslı derdin çekim alanı ise modemden kısıp dağıtıcıya bütçe ayıracaksın. Çünkü beton binada duvarlardan sinyal geçişi baya sıkıntı. Ne alırsan al. Benim modem bile bir tık çekiyor iki, üç oda yanda. Tek tık olduğu sürece sorun olmuyor ve hep oluyor ama onun için paraya kıymak gerekiyor. Ondan gogogo ortalama modem ve dağıtıcı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 Outdoor 1000mw lik bisi alsan her yerden ceker de, kanser olur musun bilemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 adam sıçarken heartstone oynamak istiyor işte... Benim modemi veriyim asus AKIYOR Deli gibi 200$ ama ben sana 400TL ye bırakırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar