Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Wowturkey

smyrnas

Öne çıkan mesajlar

Çok eski bir site . Zaten NE olduklarını bilen biliyordur tabi ama ben bu kadar yandaş olduklarını bilmiyordum. Normalde skycraperscity de falan takılırım ama orada arkadaşların bahsetmesi üzerine şu wowturkey e bir bakayım dedim. İLk tepkim bir tarafımla gülmek oldu. Bir izmirli ve izmir gönüllüsü olarak YAzılanları hayretler içerisin de okudum. ABi nasıl anlatayım Yani bir site de bu kadar yalan bilgi olabilirmi yahu? Özellikle izmir ile ilgili yorumlar cidden inanılmaz.

Arkadaşlar AKP li bunu açıkça ortaya da koymuşlar ama . Özellikle izmir ile ilgili bir linç kampanyası yapmışlar.Ampül patlatıcı yorumlar yaparsanız direk ban atıyorlar. Yani en ufak eleştiride bile ban yiyorsunuz. Cidden inanılmaz bir site. valla adamların aldıgı nefesin bile zarar olduklarını düşünüyorum. boşuna domain kaplıyorlar lan :)
Sosyal ağlarda paylaş

"Max Damage" said:

Bir bura bir de memurlar.net'e girmeye korkuyorum. Ama wowturkey'de acayip bir fotoğraf arşivi var. Mahallelerin eski fotoları falan baya güzel işler çıkıyor. Bir ara sahil yolu öncesi Anadolu Yakası fotoları arıyordum işimi görmüştü.

O arşiv olayı iyi ama Forum olayı çok fena :) adamların başlıgı "izmir türkiyenin 2. büyük ili olabilirmi" Lan hiç bir izmirlinin türkiyenin 2. büyük ili olmak gibi bir amacı yokki :) tam tersi daha fazla nüfus artmasın ,yeter lan gelmeyin artık diye yırtınıyor millet .
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...