incdarkness Mesaj tarihi: Haziran 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2016 kadikoy civarina ulasimi rahat olan besiktas ta olabilir mesela ogrenci yada degil kiz arkadasimin gelip gitmesine sorun etmicek (pati burasi imamatip yoktur gerci ama not geciyim sdfg) oyle iste yer ariyorum 1,84 boyum orta capli vucudum tatli bir huyum 3-5 aileden gelirim ve 3-5 te barda falan calisarak olucak gelirim var kimseyi rahatsiz etmem evde oyle cok ses cikarmam kendi capinda biriyim zaten onun disinda sosyalim falandi filandi zaten seneye yeniden sinavlara giricegim icin ders calisiyo olucam bos zamanlarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Haziran 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2016 sen askere gitmedin mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Haziran 4, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2016 erken bitti gaziyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Haziran 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2016 bizim 3.yü şutlayalım sen gel, hem kadıköye de 15 dk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Haziran 4, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2016 Riverwind said: bizim 3.yü şutlayalım sen gel, hem kadıköye de 15 dk Oyle durum olursa 20 sinde ordayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 incdarkness said: orta capli vucudum beter ol üzgün kaslı beter ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 vucut ölçünü niye söyledin ev arkadaşı ararken onu çözemedim neyse ... bende 1.80 95kilo iri yarı kaslıyım 35kol Şimdi eve gelirsek 2+1 ev bostancıda residans filan şöyle bişi var kız arkadaşın kızmas ise Burcu geliyor arada bize kalıyor filan Umarım free aramıyorsundur ... ha misafir olarak ağırlarım ayrı konu 1000 lira alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 insanın sevgilisi gelir ne bileyim kuzeni filan gelir. pek güven vermiyorsun. sonuçta yurtdışına az bi gittin geldin ceyar gibi hikayeler çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 hatırlatıcı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 Editor said: vucut ölçünü niye söyledin ev arkadaşı ararken onu çözemedim neyse ... bende 1.80 95kilo iri yarı kaslıyım 35kol Şimdi eve gelirsek 2+1 ev bostancıda residans filan şöyle bişi var kız arkadaşın kızmas ise Burcu geliyor arada bize kalıyor filan Umarım free aramıyorsundur ... ha misafir olarak ağırlarım ayrı konu 1000 lira alırım 35 kol ne lan Maret macar salam ölçüsü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 editör sen büyük ihtimal gercekte 1,60 100 kilo mommy get me some water imma killing some newbies at cod diyen bi tipsin gibi geliyor ama hadi bakalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 devamlı vucut ölçülerinden bahseden ben değilimki sensin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ViForVictory Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 1,80 boy, iri yarı kaslı ve kol 35 santim mi? Baya kürdan o. Ayrıca üstteki arkadaşa katılıyorum, gib wata mam gib wataa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Riverwind said: bizim 3.yü şutlayalım sen gel, hem kadıköye de 15 dk evi değiştirdin mi? Kahvaltıya gel haftasonu yine yada akşam yemeğide olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Ortadaki tekerlemeyi kaldir bence Neden bilmem direk Emre Belozoglu geldi aklima Turlu turlu huyu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Bu arada okullar kapanıyor şurada ilanlar düşer bolbol. evimitut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar