Bone Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Phase 2 ilk açıldığı sırada account aldım, raid3r bugün cd'leri getirdi ve yükledim oynamaya başladım. Orc - warrior'um. Şu ilk başlangıç yerinde secret path buldum, secret path'ın sonunda da kocaman bir taş var üstünde rune felan var. Acaba bu taşın bir işlevi var mı? Yoksa sonradan alacağımız bir questle mi ilgili. ikinci sorum, oyunda komutlarla hareket yapabiliyor sesler çıkarabiliyoruz. /hi , /bow gibi. bunların full listesini nerden bulabilirim? oyunda hep koşuyoruz da yürüme imkanımız var mı? şehirlerdeki orc guardların yürüme ve trollerin çömelme hareketlerine hasta oldum. ancak ben oyunda bir türlü yapamadım karakterime. son sorum ise pvp, normal ve rp shardlarının arasındaki fark ne? phase 2'da rp shardı niye yok? şimdiden ilgilenenlere teşekkürler[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 / tuşu yürümeyi açıyor.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner Forum[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 O başlangıç yerindeki secret path ve taş shamanların call of earth questleri için. İlk totemlerini orda alıyorlar, sanırım 4. lvlda açılıyordu. Nası buldun orayı, ben Shamanken bile baya aramıştım :) edit : chaosbringer sucks, qaosbringer sux, QAOSbringer suXXors da big TiMe[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . [Bu mesaj axedice tarafından 01 Şubat 2005 22:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 benimde bi kac sorum olacak bende bugun basladim deneme amacli bi warlock actim warlock trainer da buyuler var para odeyip train edilebilen.. bunlari train edince talent point falan gitmiyo dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Cık gitmiyor, talent pointleri 10. lvldan sonra almaya başlıyorsun zaten, onlar daha çok diablonun skill tree sine benziyor. Farkı şu ; harcadığın çoğu talent sana yeni bir büyü vermiyor, var olan büyülerini (warrior için konuşursak özelliklerini) güçlendiriyor. Bi kaç tane yeni büyüözellik katan talent ta var tabi.[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar