Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ortada genk var.

Alexi_Septimus

Öne çıkan mesajlar

horde'sanız epeye başınız ağrıyor bu konuda. prime time'da yanlız quest/farming yapamıyorsunuz. alliance iseniz ise tek başına dolaşan horde göremiyorsunuz. adil pvp yapcak adam bulamıyorsunuz.

alliance mensuplarının -genel olarak- pvp yapması için

- karşısındaki kendinden en az 3 lvl düşük olmalı
- arkasında guard olmalı
- en az 2v1 olmalı
- üstünüzde en az 1 mob olmalı ve health'iniz azalmis olmali

bunlar disinda bir kac istisna haric gelip de böyle teketek saldiran görmedim. teketek ölen de kesinlikle gelip sizi zayif aninizda saldirarak gicik ediyor, olmadi 'abilerini cagiriyor'.

mesela dün arathide quest yapmaya gidiyordum. kendimden 3 level düşük bir hunter gördüm. yazık öldürmiyeyim diye el salladım. o da el salladı. sonra yaratığa saldırdım baktım arkadan saldırdı bana. öldürdüm zar zor yaratık üstümdeyken. 2 dk sonra tekrar geldi tekrar öldürdüm. 3 dk sonra 3 kişi gelip öldürdüler. adamlar böyle, teketek öldürmeyi hazmedemeyince illa sizi başka yollarla öldürecekler.

neyse.. aynı şeyi horde'lar yapmıyor demiyorum. ama adam gibi alliance sayısı az.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu
Sosyal ağlarda paylaş

olabiliyo öyle şeyler ama banda ters geliyor. oyunun mantığına aykırı. ama bana saldırmıyosa bende saldırmıyorum;

mirage demiş adam gibi alliance sayısı az. valla bana göre adam gibi oyuncu sayısı az. horde alliance diye ayırmamak lazım. bakınız bu resimi çekitkten yaklaşık 5-6 saniye sonra ölmüştüm;

burdada ben mob keserken 3 kişi birden saldıran horde gurubu görülüyor. ne zevk alırlar anlamıyorum. bari bekle mobu öldürüyüm sonra teke tek savaşalım...

[signature][hline]Anatolian Sunrise>
join today, live longer

Sosyal ağlarda paylaş

Alexi W3 DotA'dan bahsediyor, WoW'dan değil.[signature][hline]NTV'deki NBA Stüdyo programından bir diyalog:
- Evet, Amerika'daki seyircilerimizden de bize sorular geliyor. Şimdi Middle East Technical University'den gelen soruyu sizinle paylaşacağım.
- Ya, o bizim ODTÜ değil miydi?
- O_o
Sosyal ağlarda paylaş

Bah bende horde oynayanların böyle genelleme yapmasına hastayım , bizim sitedeki sslere fala bakın bir arada horde 30 kişi guard arkasına saklanmış biz 10 kişi guardların menzili dışında bekliyoruz , bunlar çıkıyolar guardlara çekmeye çalışıyolar falan . Daha sonra tek başıma gezerken 10 lvl üstüm bir warrior bana dalıyor ben iyi diyorum savaşalım zaten paladinim kaçama ölene kadar savaşırım , teketek savaşırken yoldan benle aynı levelde adamlar bana dalıyor , ardından corpse camping yapıyorlar ben %25 durability ve 10dk res sickness alıp beklemek zorunda kalıyorum . Benim sinirlendiğim Bunların sadece alliance özgü gösterilmesiveya allianceda daha bol oldugu söylenmesi çok komik nerden nasıl ölçüyorsun sen bunu ? . hordeda bir dolu noob var , gank , corpse camping yapan guard arkasına saklanan kendinden 10 lvl küçük adamlara grup halinde saldıran . Bu durumda hordelar noob diyoebilirmiyim peki veya alliance da bu kadar böyle adam yok diyebilirmiyim ? bu ne kadar dogru olur ? Teketekde zaten kimin ne mal oldugu ortada ben şu ana kadar teketek pvpde kendimden 5 level üstüne kadar olan kimseye ölmedim mesela hatta genelde shamanlar , hunterlar direk tırıs ve kaçış moduna giriyorlar .
Birde olayın şu yön
var birine noob demeden önce iyi gözlemlemek lazım mesela ben orc tauren ve trollere görürü görmez dalmıyorum veya dalacaksam bile mob varsa başında bekliyorum mobu kessin diye. AMA bir undead görürsem nerde nasıl kaç kişiyle olduğu beni hiç alakadar etmez level arkıda alakadar etmez yani üstümdede olailir level olarak altımdada , mobla uğraşabilir veya uğraşmayabilir , etrafında arkadaşları olabilir veya olmaz direk dalarım çünkü ben paladin oynuyorum ve özellikle kendimden yüksek levelli veya kalabalık undead gruplarına karşı umutsuzda olsa savaşmak mükemmel bir keyif veriyor her daim undead sensorum açık geziyorum yendiğimde düyadan bir undeadi daha ortadan kaldırmaıın verdiği hazzı yaşıyorum ve bu benim oyundaki en büyük zevkim . PVP serverında rpde herhalde ancak bu kadar yapılır . Yani siz undeadseniz ve bir paladin size yenmesiz imkansız olsada dalıyorsa veya sizden leveli 10 kat fazlaysa ve dalıyorsa bilinki noobluktan öte birşeyler vardır bunun altında ...
Sosyal ağlarda paylaş

Haha adam olay çıkarmış.
Ortada cidden feci g3nkler oluyor, ama dombili bir chaos knight var ki Bateriyi öldüre öldüre kaçıyor ahah[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon
SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association
WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise
freddy12, 01 Temmuz 2003 00:00 tarihinde demiş ki:
yaw bana secound of age var dedıler oside emımız olamdına serveıs lerınge gesteır odlunu
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dunedain, 30 Ocak 2005 16:41 tarihinde demiş ki:
1)- Bah bende horde oynayanların böyle genelleme yapmasına hastayım. Benim sinirlendiğim Bunların sadece alliance özgü gösterilmesi veya allianceda daha bol oldugu söylenmesi çok komik nerden nasıl ölçüyorsun sen bunu ?

Kesinlikle katılıyorum bu her iki tarafında yaptığı bir olay. Ben çok iyi item düşüreceğim bir questte kendimden 2 lvl üst elite mob ile cebelleşirken, 5 lvl üstüm alliance'ın yardım ettiğini gördüğüm oldu. Yada alliance'larla ortak quest yaptığımız bir bölgede aynı lvl'ım priest'e el salladım ki bu genelde ben sana dalmayacağım sende dalma şu işi bitirip gidelim işim gücüm var gibilerinden bir durum bir baktım adam takviye çağırmış 2 lvl üstüm mage ve beraber dalıyorlar. Herkes kendi yaşadıklarını anlatıyor ama bazen insan deli oluyor. Anlatığın gibi senden 5-10 lvl üstün başında kamp yapıyor veya 10 kişi birlikte dalıyor. Çok sinirlendiğim ve gördüğüm tüm alliance'ları lvl bakmaksızın dalacağım dediğim zamanlar oldu. Ben rogue oynuyorum birini gördümmü stealth olup ona istediğim şekilde dalabilirim ve ruhu duymaz(bazen kızıp dalıyorumda bunları yaşayınca lvl bakmaksızın) ama ben makarasına kestiği mob'a cheap shot vuruyorum sonra dönüyorum başka mob kesiyorum birde bakıyorum saldırıyor bana :) Ben lvl 25 iken grinding yapacak yer bulmakta çok zorlandım çünkü nereye gitsem 5 alliance kamp yapıyor ve dalıyordu. Gördüğüm kadarıyla ki daha önce yayınlanan istatistiklerde bunu doğruluyor alliance'lar horde'lardan fazla ve bu da üst lvl'larda tek başına lvl kasan horde'lar için bir zorluk ama yine de bunu bilerek horde'u seçmedikmi?

2)- Teketekde zaten kimin ne mal oldugu ortada ben şu ana kadar teketek pvpde kendimden 5 level üstüne kadar olan kimseye ölmedim mesela hatta genelde shamanlar , hunterlar direk tırıs ve kaçış moduna giriyorlar.

Çok iddialı bir söz bana inandırıcı gelmedi pek çünkü herkes bir şekilde ölür pvp'de hele işini bilen birine beklemediğin bir anda yakalanmışsan mesela yeni pvp'den çıkmış ve cooldown'larının açılmasını beklerken biri sana dalmışsa.

3)- AMA bir undead görürsem nerde nasıl kaç kişiyle olduğu beni hiç alakadar etmez level arkıda alakadar etmez yani üstümdede olailir level olarak altımdada , mobla uğraşabilir veya uğraşmayabilir , etrafında arkadaşları olabilir veya olmaz direk dalarım çünkü ben paladin oynuyorum ve özellikle kendimden yüksek levelli veya kalabalık undead gruplarına karşı umutsuzda olsa savaşmak mükemmel bir keyif veriyor her daim undead sensorum açık geziyorum yendiğimde düyadan bir undeadi daha ortadan kaldırmaıın verdiği hazzı yaşıyorum ve bu benim oyundaki en büyük zevkim .

Nedir bu undead düşmanlığın sonunda hepimiz ölecez ve undead'lere benzeyeceğiz(aç bir undead kaçınılmaz sonun şimdiden tadını çıkar bence :)). Eskiden paladin'ler undead'lerin korkulu rüyası idi ama artık patch ile undead'ler humanoid sayıldıklarından o senin sensorün ancak mob yakalayabilir ve undead'lere özel kullandığın vuruşlar ancak mob'lara işler.

Undead=Diğer classlar gibi humanoid
(ah birde wow movie'de olduğu gibi tespihimiz olsa undeadler karizmasını kat be kat katlayacak ama henüz blizzard'ın bu tip bir icadı yok maalesef :))))
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Dunedain, 30 Ocak 2005 16:41 tarihinde demiş ki:
Bah bende horde oynayanların böyle genelleme yapmasına hastayım , bizim sitedeki sslere fala bakın bir arada horde 30 kişi guard arkasına saklanmış biz 10 kişi guardların menzili dışında bekliyoruz , bunlar çıkıyolar guardlara çekmeye çalışıyolar falan . Daha sonra tek başıma gezerken 10 lvl üstüm bir warrior bana dalıyor ben iyi diyorum savaşalım zaten paladinim kaçama ölene kadar savaşırım , teketek savaşırken yoldan benle aynı levelde adamlar bana dalıyor , ardından corpse camping yapıyorlar ben %25 durability ve 10dk res sickness alıp beklemek zorunda kalıyorum . Benim sinirlendiğim Bunların sadece alliance özgü gösterilmesiveya allianceda daha bol oldugu söylenmesi çok komik nerden nasıl ölçüyorsun sen bunu ? . hordeda bir dolu noob var , gank , corpse camping yapan guard arkasına saklanan kendinden 10 lvl küçük adamlara grup halinde saldıran . Bu durumda hordelar noob diyoebilirmiyim peki veya alliance da bu kadar böyle adam yok diyebilirmiyim ? bu ne kadar dogru olur ? Teketekde zaten kimin ne mal oldugu ortada ben şu ana kadar teketek pvpde kendimden 5 level üstüne kadar olan kimseye ölmedim mesela hatta genelde shamanlar , hunterlar direk tırıs ve kaçış moduna giriyorlar .
Birde olayın şu yön
var birine noob demeden önce iyi gözlemlemek lazım mesela ben orc tauren ve trollere görürü görmez dalmıyorum veya dalacaksam bile mob varsa başında bekliyorum mobu kessin diye. AMA bir undead görürsem nerde nasıl kaç kişiyle olduğu beni hiç alakadar etmez level arkıda alakadar etmez yani üstümdede olailir level olarak altımdada , mobla uğraşabilir veya uğraşmayabilir , etrafında arkadaşları olabilir veya olmaz direk dalarım çünkü ben paladin oynuyorum ve özellikle kendimden yüksek levelli veya kalabalık undead gruplarına karşı umutsuzda olsa savaşmak mükemmel bir keyif veriyor her daim undead sensorum açık geziyorum yendiğimde düyadan bir undeadi daha ortadan kaldırmaıın verdiği hazzı yaşıyorum ve bu benim oyundaki en büyük zevkim . PVP serverında rpde herhalde ancak bu kadar yapılır . Yani siz undeadseniz ve bir paladin size yenmesiz imkansız olsada dalıyorsa veya sizden leveli 10 kat fazlaysa ve dalıyorsa bilinki noobluktan öte birşeyler vardır bunun altında ...

her iki tarafta herseyi yapior sonucta düsmaniz birbirimize.güclü olan taraf,kalabalik olan taraf ezior kesin.zayif olan tarafta kacior guardlarin arkasina dogal olrak.bunu dün sizde yaptiniz bizde yaptik.genellemeler yanlis[signature][hline]--------------------------------------
www.gametogame.net
For the Horde
We hate the Palliance
--------------------------------------
Sosyal ağlarda paylaş

O 5 level olayı cidden doğru teketekde gerçekten kendimden +5 level kadar kimse öldürmedi beni . Ama altını çizmek isterim teketek bu ben mob keserken divinbe shield (blessing of porotection kullanırım ama onunda cooldownu 3dk çok etkilemiyor yani ) loh kullanmam ölmeyi yeğlerim yani onları kullanacağıma ve yanımda her zaman mana potion swiftness potion bulunur. Yani canım azken yakalansam bile heal mana potion olayıyla savaşırım ve şu an adamımım lvl36 oynayamıyorum 1 haftadan beri malum sınavlar . Çokda iddiallı konuşmuyorum bence açıkca belirrtim defalarca gank ve corpse campinge maruz kaldıgımı yani . Ama teketekde durum oldukça farklı . Yanlız birşey söyliyim bu oyunda mertlik yok yani mesela ben hordedan birini ( undead değilse tabi ) eşit şartlarda alliancela savaşırken gördüğümde dalmıyorum bence duello tadında pvp ye izin verilse tatlı olurdu mesela pvpye başlarken bir seçenek sunuyosun rakibine oda kabul ederse kimse karışamıyor savaşınıza gibi bir olay olsa tatlı olurdu .[signature][hline]I kill Undead FOR THE LIGHT
Sosyal ağlarda paylaş

Teketek derken mob başımda olabilir tabi, npcleri saymıyorum yani moblar dalarken dalan tipleri kesmenin zevki bir başkadır :D , bu +5e kadar kesilmem hadisesi başımda mon varkeni kapsıyor :D . Ben undead görürsem affetmem ner nasıl ne biçimde olursa olsun hemde . kalanlara mob varsa başlarında öldürmeleri için zaman tanırım veya çok düşük levellilerse dalmam bile . Paladiniz sonuçta .[signature][hline]I kill Undead FOR THE LIGHT
Sosyal ağlarda paylaş

5 lvl az bir değer değil ben ne 5lvl üstümü teketek de öldürdüm ne de 5lvl altıma teke tek de öldüm. Sadece bir istisna olarak ben 55ken 60 priesti öldürdüm ama towerdaydı ve aşşası horde kaynıyordu fear attı bende will of forsaken kullanınca yapacağı bişey kalmadı kaçamadı. Yani 1vs1 de ikiside full health (ve mana) 5lvl üstünü almak gerçekten çok zor. Kaçmayı başarmak da pek kolay olmuyor genelde.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...