feverfeverray Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Yine ben ve yine bir şey satıyorum selam! Phoenix Bilgisayar'dan aldığım özelleştirilmiş Oblivion kasamı nakite sıkıştığım için istemeyerek satıyorum. Henüz 9 aylık bir bilgisayar. Parça satışı yapmayacağım, zaten Phoenix'ten alınma olduğu için parçaların kutuları yok, tüm kasanın garantisi Phoenix'e bağlı. Bir sorun çıktığında fazla fazla yardımcı olacaklardır. 1 sene 3 ay daha garantisi var kasamın. Çok temiz kullandım kesinlikle hiçbir sorunu yok emin olabilirsiniz. 3700 TL istiyorum kasa için. Ankara içinden alacaklar gelip deneyebilirler bilgisayarı. Ankara dışından almak isteyen olursa kargo alıcıya aittir. Özellikleri: Intel i7-4790 3.6 GHZ Asus B85M Pro Anakart G-Skill Ripjaws 8GB 2x4 1600 CL9 RAM Gigabyte GTX970 GDDR5 Ekran Kartı Samsung 850 EVO 120GB 540MB okuma/ 520 MB yazma SSD Seagate Barracuda 1 TB 7200 RPM Harddisc Corsair Bronze 650W Güç Kaynağı Corsair H75 Sıvı Soğutma Sistemi Fractal-Design Define Mini Kasa 2500-3000 TL aralığında bir Macbook ve üzerine nakit ödenmesi koşulu ile takaslayabilirim. Bana lazım olan esasen 1000-1500 TL nakit çünkü. Bunun yanında da ekipmanlarım var şöyle: LG Flatron W2486L 24 inch monitör - 300 TL Razer Deathadder mouse - 100 TL Razer Blackwidow Ultimate 2013 klavye - 150 TL Razer Kraken 7.1 - 200 TL Logitech c920 Webcam - 200 TL Ekipmanların webcam hariç hepsinin kutuları mevcuttur. Klavye ve kulaklığın garantisi 2 gün sonra bitiyor. Kulaklığı çok az kullandım zaten G930 kullanıyorum 1 senedir. Mouse'un garantisi ise 26 Ekim 2016'ya kadar devam ediyor. Klavyenin fonksiyon açısından hiçbir sıkıntısı yok fakat kozmetik açıdan (literally, ufak bir-iki tane oje lekesi var ok tuşlarımda) bozuk olduğu için ucuza veriyorum. Fotoğraf isterseniz yollarım gibi gibi. Lütfen döner, tantuni, yarısı yenmiş tavuk döner ve bilimum yiyecek içecek ısmarlama teklifinde bulunmayın. İyi akşamlar dilerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 http://www.phoenix.com.tr/oblivion-serisi/ Arayıp kıyaslamak isteyecekler için hizmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 ben koymayı unutmuşum, sağolasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 anlamadım ben ... 4.100 TL ye 0 olan alete 4000TL mi istiyorsun ? dafug ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Editor said: anlamadım ben ... 4.100 TL ye 0 olan alete 4000TL mi istiyorsun ? dafug ? nerede 4100 anlamadım? çünkü benim hesapladığıma göre sıfırı 4500 TL yapıyor? ben 3700 TL istiyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ViForVictory Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Sen bakma editore. Parasının yetmediği ilanlar görünce dayanamayıp kriz geçiriyor işte. Yazık hasta adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 macbook pro 13 inch retina display alalı 1 sene oldu kutusu mutusu mevcut(amerika dan aldım satın alma fişi bile duruyor) toplasan 24 saat kullanmadım + yanında magic mouse vereyim Üste para vermem,tavuk dürüm de ısmarlamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Valvyn said: macbook pro 13 inch retina display alalı 1 sene oldu kutusu mutusu mevcut(amerika dan aldım satın alma fişi bile duruyor) toplasan 24 saat kullanmadım + yanında magic mouse vereyim Üste para vermem,tavuk dürüm de ısmarlamam posta kutunu mesajladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Editor said: anlamadım ben ... 4.100 TL ye 0 olan alete 4000TL mi istiyorsun ? dafug ? verilen linkteki i5'li versiyon editör. adam i7lisini satıyor, fark o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 doğrudur ben ordaki fiyata göre hesapladım pardon bide ben sıfır a bakim dedim kendim yapım dedim fiyat çıkarttım sıvı soğutma da eklesek yapıo 3600 TL sanırım... tabi.. http://ultraimg.com/images/Acrobat_2016-06-02_01-58-32.png ha öyle birebir olsun diye kasmadım sadece bi örnek olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 https://forum.paticik.com/read.php?27,8408633,page=1 ses kartlısı 4k monitörlüsü 4.5 ghz daha fazla ram daha fazla ssd vuhuuu 4000 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 phoenix'in fiyatlar baya bi kazıkmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 Böyle sık sık bilgisayar satanlar herhalde başkalarının makineleri satıyor di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 Ben oje lekesine takildim.burda yazar ben bayanim hemde bakimliyim mi demek istiyor?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 ben hep kendi bilgisayarlarımı satıyorum... kadın olduğumu hiçbir zaman hiçbir yerde vurgulamaya ihtiyaç duymadım bı arada. oje lekesinden bahsetmeyeyim klavyeyi alacak olan adama sonradan mı çıtlatayım ne istedin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 Yok yahu dur kizma hemen alisik olmadigimdan.hele gamer girl bunyeye agir geldi ama takdir edilesi. Ayrica fever ray sevdigim bi grupdur. Kulaklik gercek 7.1 mi yoksa programla sanal olanlardan mi? Bendeki gicik lojitech i biladere verip bunu alabilirim aslinda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliksem Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 Frostbite said: Yok yahu dur kizma hemen alisik olmadigimdan.hele gamer girl bunyeye agir geldi ama takdir edilesi. Ayrica fever ray sevdigim bi grupdur. ya AHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 Frostbite said: Yok yahu dur kizma hemen alisik olmadigimdan.hele gamer girl bunyeye agir geldi ama takdir edilesi. Ayrica fever ray sevdigim bi grupdur. Kulaklik gercek 7.1 mi yoksa programla sanal olanlardan mi? Bendeki gicik lojitech i biladere verip bunu alabilirim aslinda virtual 7.1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 bence fiyat çok iyi hepsi alınabilir kaçırmayın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
feverfeverray Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 PATİ İÇİNE satıldı aıjhajkds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 sırf senle tanışmak için alınabilir mantıklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 tititi herkes gugil search atmis...a sahane grupmus vs vs demis ..grup diil abi solo bayan..kardesiyle the knife diye gruplari varmis..pek dinlediginizi de dusunmuyorum.. op un durumuna hic girmiyorum..onu da zaten 3 dakikanin altinda monoblok dokum olarak cikartabilecek tekil erkeklersiniz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 pics or gtfo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 opu mu ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 monosex? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar