kavurma Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 koca adada sadece uyuşturucu yok, alkol sigara kullanmayan bir insan da hayvan gibi mutlu yaşayabilir. deniz, kitap, internet, doğal yaşam vb. bir sürü şey vardır orada. daha ne istiyorsun ki. çıkar ilişkisi gütmeden, hem dünya gündeminden kopmuyorsun hem de arzu ettiğin yaşamı icra ediyorsun. hatta, sadece şunun için bile gidilebilir. http://www.dunyabirmasaldir.com/wp-content/uploads/2016/05/DSC00448-scripted.jpg Drall said: Adam kokoyine vurmaktan burnunun septumunu kaybetmiş, sen hala özenip gitsem diyosun sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 kavurma said: şimdi bu adamın hikayesine özenip gitsem, onun aldığı tadı alamam diye düşünüyorum. çünkü bu işin albenisini oluşturan tek şey bu hayatın o adama ait olması. benim olsa saçma sapan şeyler yüzünden memnuniyetsizlik yaşar geri dönerim heralde. şöyle bir şey var, bu adam bir iki seneye oradan sıkılır başka yere gider. zaten söylemlerine bakarsak deniyorum kafasında. Iste mevzu o zaten, hayatta ne istedigini/ne istemedigini bilmek lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Ben buna benzer bişeyi askerden sonra ilk işe girip çıktıktan sonra yaptım. Bir sene ne iş aradım ne başka bişeyle uğraştım. Sabah spora git akşam takıl modunda bir sene geçirdim. O bile çok iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 "Ersel adada haftada 2 kere düzenlenen Police Beach partisinin müdavimi, kaldığı bungalow, partinin yapıldığı sahilde olması dolayısıyla neredeyse partinin ev sahibi. Tüm gece beygir gibi tepinmekten enerjisi biten insanlara sabahın ilk ışıklarında “Teknoooo” diye bağırarak coşturmasıyla gavurların gözünde “party animal”; türklerin gözündeyse “mahallenin delisi” oldu. After partilerin ise direk ev sahibi. Ondan gelen geçen Tekno diye bağırıyor bu aralar.." Kokoyin değil de tabiatta huzur içinde kitap okuyup entellektüel kapasitesini genişletiyo adam adeta sdfgd Bu arada adamı yargılamıyorum, sadece saçma sapan anlamlar yükleyip tribe girmeniz komik geldi. Bu arada xae en temizini yapmışsın, başka türlü askerlik travmasını atlatamayıp 30k'ya düğün yapıp ev kredisi alıp araba kredisi alıp çocuk yapıp haftasonu tatillerini iple çekip cumaları facebookta tgif paylaşımları yapan bi insana dönüşebilirdin. Of umarım bedelli çıkar ya yine. Askerlik ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Drall said: . Of umarım bedelli çıkar ya yine. Askerlik ne evet sonlara dogru silkinip kendine gelmissin..:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 özet olarak, mutlu değilseniz hayattan, bi kere geldiğinizi unutmadan mutlu olmanın yollarını arayın isteyen ceo olcam diye kıçını yırtar mutludur isteyen kivi toplar tarla eker kafası rahat olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maivresnon Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 abi ne koca karı kılıklı insanlar varya burda bile kambocyaya gitmiş adama laf sokup ordan felsefe yapmaya calısıyolar.size ne la herif gittiyse laf sokması sizemi kaldı çalışın sonra güzel devletinize vergi verin uhaehuae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Gotunu silecek kagidi o vergiyle urettiriyo devlet olm liseli misiniz? Kambocyada birilerinin gotunden ter akmasa bu herif bakkal cirakligi yapip kafa dinleyebilir mi amk? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Birader sistem bu uretmek gelistirmek ve insanligi ilerletmek zorundasin. Banane dedigin an sitmadan olursun 30 yasinda. Su an tasak yapabiliyosaniz hep birileri koyvermeyip gotundeki teri dunyadan esirgemesigi icin. Hadi simdi siktirip gidin kambocyaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 adamin sartlarinda suradaki elemanlarin % 50 si ilk gun ofleyip puflemeye baslar..cogu ilk ayin sonunda doner.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maivresnon Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 ok kızma vergini ödemeye devam et ben trde götümü silmiyorum sorry.taşagına olan bi post bile batıp kavga çıkartmaya çalışan tipler var ya sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=)) Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Esh said: Birader sistem bu uretmek gelistirmek ve insanligi ilerletmek zorundasin. zorunda değilsin.bu çok sığ bi bakış açısı kusura bakma.sistemin dayattığı şey bu sadece ancak hiçbirşey yapmak zorunda değilsin.ne zamanki ısınmak için giydiğin kıyafet şimdilerde güzel görünmek için giyildi işte o zaman sistemin içine girmiş olduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bajazet Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Baikal gölünün kenarında iki kişiyle yaşayan biyolog ve korucu çift geldi aklıma. Popolarını bile silemiyorlardır donuyordur şimdi. Issızlıktan, seks yapsan çocuk bile doğmuyordur orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Esh said: Birader sistem bu uretmek gelistirmek ve insanligi ilerletmek zorundasin. Banane dedigin an sitmadan olursun 30 yasinda. Su an tasak yapabiliyosaniz hep birileri koyvermeyip gotundeki teri dunyadan esirgemesigi icin. Hadi simdi siktirip gidin kambocyaya salaklar çalışsın onlara lafımız yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 maivresnon said: ok kızma vergini ödemeye devam et ben trde götümü silmiyorum sorry.taşagına olan bi post bile batıp kavga çıkartmaya çalışan tipler var ya sdfg Nerede silersen sil o gotu. O vergini odeyip oyle silersin. Simdi geldigin lisene geri donup orada sdfg le. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 İmrendim. Bir ömür geçmez elbet ama şöyle bir kaç sene o tarz bir yaşam hiç fena olmazdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Olm 20 senedir bodrumdayim. Nice dalyaraklar geldi organik hiyar yetistiricez diye. 10 dallamanin 9 u 6 ay biri de parasi kalmadigi icin 2 yil sonra dondu. Siz neyin pesindesiniz abi? Ne kadar kafayi yemis olabilirsiniz yani? Bi de ustune bu adam long range marine kaptani. Alisik buna yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Sen neyin savaşını veriyorsun ki anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maivresnon Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Esh said: maivresnon said: ok kızma vergini ödemeye devam et ben trde götümü silmiyorum sorry.taşagına olan bi post bile batıp kavga çıkartmaya çalışan tipler var ya sdfg Nerede silersen sil o gotu. O vergini odeyip oyle silersin. Simdi geldigin lisene geri donup orada sdfg le. los angelesdayım kanka lise çok oldu biteli bukadar hırs yapmana gerek yok vergileri ödemeye devam paranı biriktirip gel seninkinide sildiririz SDFG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maivresnon Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 adam umarsızca saldırıyor. olm adamımı tanıyon lan dogruyu soyle yengenin eski sevgilisi falanmıydı hani her limanda bir sevgili hesabı bodrum modrumda dedin ahuesasheashu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Var işte böyleleri de, sonu yok bunun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 yumy said: Sen neyin savaşını veriyorsun ki anlamadım. Olmayacak duaya amin diyenleri dine dondurmeye calisiyorum da olmuyo tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Yarin kontrgerillanin kambocyadaki bakkali taramayacaginin garantisi yok, ama danimarkada var. Acaba neden? Neden sosyal standartlarimiz var neden vergi veriyoruz neden ordu var neden devlet neden uretim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 bakkal ne abi? ben tatmin olmam sanirim. 3ay yaparim, sonra daha iyisini yapamiyorsam bnb falan acarim. ne bileyim cok vasat geldi simdi.. said: paranı biriktirip gel seninkinide sildiririz kisi basi dusen gelir ortalamasi harbi yuksek olan bir forumda milletin karisisindaki harbi cok fakir olarak dusunup geyik yapiyor olmasi cok komik oluyor hep sdfsdf. not:ben harbi fakirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 sonuç olarak ömrümüz bu tarz hayat yaşamak için fazla kısa. 200 yıl yaşasak hadi diyecem. ztn bir insan hepi topu 60-70 sene yaşıyor onun da 20 senesi fiziksel ve zihinsel olarak kıvamda zaten. into the wild izlemiş adamlarsınız. maks haftasonu hobisi olur o hayat ssdfs. kamboçya'daki elemanlar türkiye'de yaşayıp 30bin maaşlı olmak için çocuğunu kesio karısını tüm ülkeye satardı. sistem mistem. sonuçta sisteme göre bu insanların hayal ettiği, elde etmek istediği çoğunun da edemediği hayatı yaşıyoruz. da siz neyi tartışıyonuz sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar