Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Taxi 2 saat 20.45 te TRT 1 de

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
TRT daha önce 2 kere vermişti Taxi 2 'yi 1 kerede olabilir ama vermişti uff Taxi 3'ü versin :D[hline]Silphatos Iceheart
Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage
Mesaj tarihi:
geçenaylarda yine verdiğinde seyretmiştim, luc besson'un elinden böyle basit bir film çıktığına inanamadım doğrusu. komediye itirazım yok ama kemal sunal 55 basar. :) nikita, fifth element, jean d'arc'tan sonra çok acayip geldi bana..[hline]Eaglewingg, 29 May 2003 01:19 tarihinde demiş ki:
yani anlayıcağın bu dizi seni acmaz sam amca hiç izlemeye başlama çünkü bu diziyi izlemek biraz derinlik ister
Mesaj tarihi:
Dublajlı filme film demem arkadaşım ben...[hline]icq numaram: 77103821 Büyükse ara! 3 bacaklı arıyorum... ateşli dakikalar için... yalnızca ikimiz arasında kalacak... en çok arayanımla buluşma şansımız var!
Mesaj tarihi:
said:
karpuz, 10 June 2003 17:25 tarihinde demiş ki:
Dublajlı filme film demem arkadaşım ben...[hline]icq numaram: 77103821 Büyükse ara! 3 bacaklı arıyorum... ateşli dakikalar için... yalnızca ikimiz arasında kalacak... en çok arayanımla buluşma şansımız var!

Hele birde trt yapıyorsa.. Ses sistemi berbat[hline] 3 günde 184 kullanıcıya ulaşan forumumuzu daha da renkli yapmak için sizleri davet ediyorum..
Mesaj tarihi:
trt'den iyi yapan var sanki de onları beğenmiyorsun, o da ilginç..

pro7'a bakıyorum trt'nin az kalır yanı yok fazlası var..[hline]Eaglewingg, 29 May 2003 01:19 tarihinde demiş ki:
yani anlayıcağın bu dizi seni acmaz sam amca hiç izlemeye başlama çünkü bu diziyi izlemek biraz derinlik ister
Mesaj tarihi:
trtye laf yok. çok güzel filmler veriyolar özellikle son zamanlarda. her hafta en az 1-2 tane böyle güzel film veriyolar. o kadar da kaliteli olmaması doğaldır seslerin iyi olmaması. bütün türk kanallarının ses sistemi kötü zaten.
kısaca trt yönetir yeni (sayılabilecek) filmleri yayınlama konusunda.[hline]Knock-knock-knockin' on heaven's door
[/i]
Yumuşatma eklerine hayır.
Biz AntiPatik'iz.UltimaTR
  • Yeni Oluştur...