Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Meal Box

eregorn

Öne çıkan mesajlar

Kithnos said:

goldbären said:

Kithnos said:

Sadece kutusu güzel. Levent'te sanayi sitesinde bir catering firmasına yaptırıyorlar. Zaten menü hiç değişmiyor. Dağıtıyorlar, lokal şubelerine, oradan ısıtıp - mikrodalga - size yolluyorlar.

aynen ya anlamıyorum mikrodalga yemeğe siparişmiş gibi para verenleri. abi kaliteli de değil ki? bildiğin mikrodalga ürün. yağı, eti falan kalitesiz, kaliteli alacam dersen de it gibi para veriyorsun aracıya.

Pazarlaması iyi. Yemekler kalitesiz diyemem ama, vasatı da aşamaz. Standard.
Kutusunun maliyeti, komple yemekten fazla olabilir.
Servis yapılan yemekler içinde masum olan ya da en azından masum görünen yemek türü ve restorantı çok az. Onlar da bu boşluğu dolduruyor şimdilik.
Ben ilk başta, en azından kendi mutfakları vardır falan diyordum ama, tamamen o işi de taşere ettiklerini görünce soğudum. Her gün 1000 lerce kişiye yemek çıkaran, hatta her gün farklı farklı çıkaran, bir sürü catering firması var. Onlardan biri benzer girişim yapsa bari :)

kutu maliyeti yemekten çok değildir, eve sipariş getiren firmanın nasıl bir mutfağı olmasını bekliyorsunuz bilmiyorum ama bir "brasserie" mutfağı bekliyorsanız biraz daha beklersiniz ehehe

işte bir sürü catering firması benzer bir girişimi yapabilecek vizyonda olmadığı için meal box var, bu firmanın mutfak kısmında çok büyük yatırım yapıldı, çok detaya girmek istemiyorum ama "ha" deyince ISS in bile aynı kalitede girebileceği bir iş değil ona emin olabilirsiniz. yemek yapma işi taşere edilmiyor, bilakis firma kendisi büyük ölçekli üretiliyor ve elbette esnaf lokantasından daha fazla bir üretimden bahsediyoruz. zaten iddiaları taze ve sağlıklı olmaları ki bu konuda başarılılar, lezzet ise üründen ürüne ve damak tadına göre değişiyor buna rağmen markanın oluşturduğu genel kanı ürünlerin "lezzetli" olduğu yönünde

bamyasından sebzeli türlüsüne kadar aklınızda soru olmadan eve sipariş verebileceğiniz yer mutfağından emin olduğunuz mahallenizin esnaf lokantasıdır ama etrafta güvenebileceğiniz bir esnaf lokantası yoksa meal boxın en iyi tercih olduğu âşikar

hani firmayı savunma gibi bir gayem yok ama yiğidi öldürelim hakkını verelim, meal box fast food restoranı değildir ama bir brasserie/bistro/esnaf lokantası da diyemeyiz daha çok ara mamül. canınız sağlıklı iyi yemek istiyor ama ne evde yemek yapmak ne de dışarı çıkmak istemyorsa tercih edeceğiniz bir çözüm onun haricinde evde yemek yapın kesenize yarasın, dışarıda yiyin hava almış olun.

beyleyken beyle
Sosyal ağlarda paylaş

goldbären said:

hayır savunmuşsun. dandik yağlı ve kıymalı yemekleri overpriced doğa düşmanı kutular folyolarla satan şirket işte.

kudretliadam gibi banlanacaksın babacum.

hangi ürün yağlı olan? böyle bir memnuniyetsizlik varsa birinci elden ileteyim, markanın kurucusu bu tarz şeylere çok dikkat ediyor

ayrıca kutular doğa düşmani değil lan atma, malzemelerin hepsi geri dönüşümlü eheh en fazla pizza kutusu veya bigmac kabı kadar doğa düşmanıdır.
Sosyal ağlarda paylaş

goldbären said:

çok ısrar ediyor tutunmak için, yemeksepetinden çıkınca %20 ucuzladık falan da dediler gerçi ama bir kere dönüp bakmadım ben. yani pizzadan sıkılan değişiklik olsun diye bir oturuşta iki menü yiyen bir obezi tavlayamadılarsa ciro en az %50 azalmıştır.

aynen bende arada bir sipariş veriyodum yemeksepetinden. şimdi hayatta girmem sitesine.

bence özür dileyip geri gitsinler yemeksepetine hazır el değiştirmişken.

yada özmealbox falan yapıp girsinler
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...