Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

FENERBAHÇE 2016-2017 Genel Tartışma - 1

Liebe

Öne çıkan mesajlar

applev0dka said:

Tekrar atılması değil de iptal edilip endirek serbest vuruş verilir rakibe yazmislar. Yeni kurallarda bu sekikdeymis

Var mi doğruluğunu bilen ?

emenike sarı
penaltı tekrar kural bu
top dışarı çıkarsa yine sarı ama tekrar yok aut olacak
Sosyal ağlarda paylaş

Liebe said:

He he abi kalecinin ters yönüne vurmak da yasak. Lan bu adamları futbol biliyor diye muhattap alıyoruz bir de ona yanıyorum. Ya bari bilmiyorsan iki saniye aç Google oku ne bileyim git fifada penaltı aç şuttan sonra pasa bas falan.

kardeş kural değişti kural böyle ama ligde bırak fener maçını herhangi bir maçta cücü dışında bir hakemin vermesi cidden toto ister. kimsenin ağladığı yok, kuralı söyledik geçti. ortada maçtı, penaltı penaltıydı, penaltıyı emenike'ye attırmak saçmaydı bence ama attı ennihayetinde, bitti gitti. ama böyle bir kural var. fifada penaltı çekişelim yine de canın çok istiyorsa.
Sosyal ağlarda paylaş

Liebe said:

He he abi kalecinin ters yönüne vurmak da yasak. Lan bu adamları futbol biliyor diye muhattap alıyoruz bir de ona yanıyorum. Ya bari bilmiyorsan iki saniye aç Google oku ne bileyim git fifada penaltı aç şuttan sonra pasa bas falan.

http://www.tff.org/Resources/TFF/Documents/00000016/TFF/MHK/IFAB-2016-2017-OYUN-KURALLARI-KITABI.pdf

sayfa 94

Aşağıdaki durumlarda, gol atılıp atılmadığına bakılmaksızın, oyun durdurulur ve
endirekt serbest vuruş ile oyun tekrar başlatılır:

• Vuruşu yapan oyuncu hız almayı tamamladıktan sonra topa vurur gibi yaparak
yanıltırsa (hız alırken yanıltmaya izin verilir); hakem vuruşu yapan oyuncuya ihtar
verir

kural cidden o şekilde değişmiş bu arada, tekrar yok top direk rakibe veriliyor.

bilmiyenler açıp 2 saniye google okusun
Sosyal ağlarda paylaş

applev0dka said:

birazdan gelip kural kitabına da yalan falan diye ağlamadan ben kaçayım

bu adamları da futbol biliyor diye muhatab alıyoruz

are u fifa ?

Çocuğum sana bir adet türkçe kitabı yazıyorum burdan başla sonra kuralı tekrar oku konuşuruz sonrasında

http://www.kitapsihirbazi.com/u/kitapsihirbazi/img/b/1/-/1-sinif-turkce-okuma-yazma-ogreniyorum-ders-kitabi20131001211600.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...