benjani Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 lens <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 yoktan var etti gercekten pozisyonu lens Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 ben yine de konya alır diyorum. 15 oranı var :P emenike-lens kontraatak riskine rağmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 Penaltı atışlarında kural değişmedi mi? Ben topa giderken duraklamak yasaklandı diye biliyorum. Tekrar atılması gerekmez miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 Aynen de, GoT ister. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 Masakari said: Penaltı atışlarında kural değişmedi mi? Ben topa giderken duraklamak yasaklandı diye biliyorum. Tekrar atılması gerekmez miydi? yemez : )) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 Ali KOÇ adaylığını açıklamış haydi hayırlı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 Tekrar atılması değil de iptal edilip endirek serbest vuruş verilir rakibe yazmislar. Yeni kurallarda bu sekikdeymis Var mi doğruluğunu bilen ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 applev0dka said: Tekrar atılması değil de iptal edilip endirek serbest vuruş verilir rakibe yazmislar. Yeni kurallarda bu sekikdeymis Var mi doğruluğunu bilen ? emenike sarı penaltı tekrar kural bu top dışarı çıkarsa yine sarı ama tekrar yok aut olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 ağlamayın abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 ben bu penalti degil derler diye bekliyodunda baska bi yerden agliyorlar sikinti yok :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 Fener çok iyi değil ama yerden yere vurdukları kadarda kötü değil. GS birkaç maçta çok ters sonuç alabilirdi. FB den farkı olmazdı o zaman. BJK çok saçmalamazsa 2.lik savaşı verir FB-GS. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 Çeken biraz özürlü gibi çekmiş ama olsun https://twitter.com/NeslihanKara/status/790607335060307968 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 He he abi kalecinin ters yönüne vurmak da yasak. Lan bu adamları futbol biliyor diye muhattap alıyoruz bir de ona yanıyorum. Ya bari bilmiyorsan iki saniye aç Google oku ne bileyim git fifada penaltı aç şuttan sonra pasa bas falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 la olum rıdvan bile dedi şimdi o penaltı tartışılacak çok diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 fener yaptıysa doğrudur salla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 Liebe said: He he abi kalecinin ters yönüne vurmak da yasak. Lan bu adamları futbol biliyor diye muhattap alıyoruz bir de ona yanıyorum. Ya bari bilmiyorsan iki saniye aç Google oku ne bileyim git fifada penaltı aç şuttan sonra pasa bas falan. kardeş kural değişti kural böyle ama ligde bırak fener maçını herhangi bir maçta cücü dışında bir hakemin vermesi cidden toto ister. kimsenin ağladığı yok, kuralı söyledik geçti. ortada maçtı, penaltı penaltıydı, penaltıyı emenike'ye attırmak saçmaydı bence ama attı ennihayetinde, bitti gitti. ama böyle bir kural var. fifada penaltı çekişelim yine de canın çok istiyorsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 Liebe said: He he abi kalecinin ters yönüne vurmak da yasak. Lan bu adamları futbol biliyor diye muhattap alıyoruz bir de ona yanıyorum. Ya bari bilmiyorsan iki saniye aç Google oku ne bileyim git fifada penaltı aç şuttan sonra pasa bas falan. http://www.tff.org/Resources/TFF/Documents/00000016/TFF/MHK/IFAB-2016-2017-OYUN-KURALLARI-KITABI.pdf sayfa 94 Aşağıdaki durumlarda, gol atılıp atılmadığına bakılmaksızın, oyun durdurulur ve endirekt serbest vuruş ile oyun tekrar başlatılır: • Vuruşu yapan oyuncu hız almayı tamamladıktan sonra topa vurur gibi yaparak yanıltırsa (hız alırken yanıltmaya izin verilir); hakem vuruşu yapan oyuncuya ihtar verir kural cidden o şekilde değişmiş bu arada, tekrar yok top direk rakibe veriliyor. bilmiyenler açıp 2 saniye google okusun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 birazdan gelip kural kitabına da yalan falan diye ağlamadan ben kaçayım bu adamları da futbol biliyor diye muhatab alıyoruz are u fifa ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 Hız almayı tamamladıktan sonra vurur gibi yaparak? Emenike durup tekrar topa gitmedi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 Yok liebe haklı sanırım, emenike koşarken duraksadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 applev0dka said: birazdan gelip kural kitabına da yalan falan diye ağlamadan ben kaçayım bu adamları da futbol biliyor diye muhatab alıyoruz are u fifa ? Çocuğum sana bir adet türkçe kitabı yazıyorum burdan başla sonra kuralı tekrar oku konuşuruz sonrasında http://www.kitapsihirbazi.com/u/kitapsihirbazi/img/b/1/-/1-sinif-turkce-okuma-yazma-ogreniyorum-ders-kitabi20131001211600.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 kuralda fake atmak yok diyor emenike fake falan yapmadı ayrıca eskidende fake atmak yasaktı ama tekrar ediliyordu, kural iptal olur diye değişti sadece duraksama ile ilgili bi kural gelmedi ve değişmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 Elma yine şaşırtmadı, yine fail, yine çürük shshshajajs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2016 Bir kaç gün vnish basar gelir alışık o sfsfd ama bilesin ben hala kapaklar için burada olacağım ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar