sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 Yeni telefona geçtiğim için satılık. 1 kere bile yere düşmedi, çiziği falan yok. Siyah renk. 24 Ekim veya 31 Ekim'de almıştım faturayı şimdi bulamadım. Formatladım, duruyor kutusunda. Samsung Türkiye garantili direk. Kutu içerikleriyle verilecektir. İstanbul'dayım. Başka illere kargo ile gönderirim sıkıntı yok. 1200 TL. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 il nedir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 istanbul anadolu yakasındayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 abi deja vu mu oldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 bilgilendirme olsun, telefona marshmallow geldi ve arayüzü note 5 ile aynı oldu hatta SPen ayarları da note 5 ile birebir aynı şu anda ve akıyor alet note serisi telefon almayı düşünenler note5 yerine bu cihazı gönül rahatlığıyla alabilir (veya note6 yı bekleyebilir ama şahsi görüşüm gerek olmadığı yönünde note 4 her türlü yetiyor) satıcıya da kefilim ayrıca eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2016 hala satilmamis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 1-2 ay sonra note 6 geldiğinde sıfırı bu fiyata olacak çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Valla kullanıyorum memnunum evet 6.0.1 geldi ne değişti analamadım ama olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2016 Spen güzelleşti baya, en çok kullandığım şey o telefonda gerisinde pil iyileştirmesi vs oldu, touchwiz sonunda "oldu" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar