DoubleW Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2016 Merhabalar, Belki patiden ihtiyacı olan arkadaş vardır diye yazıyorum. Şirketimiz ödeme kuruluşudur. Ortam: en önemlisi rahat çalışma ortamı ( bana göre ), IT kısmı özellikle uyumlu, keyifli kişilerden oluşuyor. Fakat departmanlar arası çekişme var. Veritabanı Yöneticisi Maaş: 4-5 k ( + - 500 ) + yemek + yol Yer: Maslak/İST - Atatürk Oto Sanayi Metrosuna Yürüme Mesafesi istenen: Kapasite Planlama, veri Arşivleme, Audit Yapma, Backup ve Recovery, Veri Modelleme ve Veritabanı Tasarımı, Yüksek Erişilebilirlik, Yük Dengeleme, Kurulum, Konfigürasyon, patch geçişleri ve Server updateleri, Performans Tuning, Scripting Java Software Developer Maaş: 4-5 k ( + - 500 ) + yemek + yol Yer: Maslak/İST - Atatürk Oto Sanayi Metrosuna Yürüme Mesafesi istenen: J2EE Spring Hibernate/JPA JSF Primefaces/Richfaces Maven Git Tomcat Weblogic Web Services Java Project management tools Maven / Gradle Mühendis olmasını istiyoruz, tecrübe olarak en az 3-4 yıl alanında tecrübeli olmalı. cv leri [email protected] a gönderebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 DoubleW said: Fakat departmanlar arası çekişme var. Nasıl oluyo bu , meraktan soruyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 nası olsun biri servis istiyordur digeri vaktimiz yok sonra hazırlarız, release var falan diye yokuşluyordur. en sevdigim de hata olduğu zaman herkesin network'e network un güvenliğe, güvenligin de release ekibini suçlaması. gittiğim her yerde onu sorunları görmüştüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
boztu Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2016 İstanbul'da maaşları daha iyi bilirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar