GEd Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 2 kat asagidaki routeri ethernet kablo ile repeatera baglayip o baglanti uzerinden wirelessi dagitabiliyor muyuz tekrar yoksa repeaterin illa cekim alaninda mi olmasi gerekiyor? Başka bir alet mi lazım yoksa bana? Sankı repeaterlar wirelessdan alip wirelessa dağıtıyorlar diye hatırlıyordum. Ben ise kablodan alsın wirelessa dağıtsın istiyorum. Var mı böyle aletler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 access point Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 Al şunu bak keyfine. İstediğin her şeyi yapıyor. http://www.hepsiburada.com/dark-wrn330p-300mbit-802-11n-2xrj-45-access-point-router-repeater-dk-nt-wrn330p-p-BD803923 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 ap al ya da ucuz router al bi tane ap gibi kullanabileceğin. daisy chainle bağla ana routera. profit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2016 ayn fazdaysanız power line kullanın. komşu ile paylaşacaksanız olmaz tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2016 Komsu ıle paylasmak ıcın degıl kendım için kullanıcam. En alttan kattan en ust kata aktarmada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar