Sovereign Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Scully orda kaçtı, adam Scully'nin üzerine atladı. Merdivenden yuvarlandılar, Scully bi kere daha geçirdi adama sonra silahı almak için atladı, silahı tam aldı kapı kırıldı içeri FBI girdi. Adamı avlukaya aldılar, o sırada Mulder Scully'ye geldi falan iyi misin. Ben iyiyim Mulder. Sonra zavallı şirin mi şirin Scully ağlamaya başlar ve sarılırlar. off çok acıdım orda Scully'ye[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk [Dreamsmiths] Curse Alliance Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 uzaylı muzaylı di mi şimdi adam? pfff ee baştaki o şeytani imajı neydi adamın, scullyi odadan çıkartırken de aynı imajı vardı[signature][hline]Silver Fang Ahroun Worshipper of Gaia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 İşte adam karanlıkta yaratık gibi gözüküyo. Anlamadım ben de.[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk [Dreamsmiths] Curse Alliance Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Bölüm süperdi bence. Bu arada ne zuzaylısı yaw. uzaylı falan degıldı o adam :) Sadece sapık, ve scully hayal görüyordu. Hatırlayalım ki yine Scully rüyasında o tür goruntuler gorurken Mulder'ın telefonuyla uyanmıstı. Yani Scully Çok korktugu ıcın hayal goruyor. Bi psikolokla konustugu zaman da soyledi zaten. "Kendimizi En zor şeylere bile hazır tutarız biz ama Gerçekle karşılaşmak o kadar kolay degılmıs" tarzında birsey soyledi. Scully fena tırs oldu bu boludme yani. Ama Jön Mulder çok komıktı ya. Scully korkudan donuyor Mulder sırıtıyo önde falan hahah.[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 e, dizinin başında da bir başka adam, sapığı karanlıkta şeytan gibi görüyordu aha dedim kesin bu zuzaylı.. ama değilmiş[signature][hline]Silver Fang Ahroun Worshipper of Gaia [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 28 Mayıs 2004 05:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Yok abi zuzaylı veya şeytan olması zor cunku en sonda o sapığın kucukluk fotograflarını falan gosterıyolar. Zuzaylı yada sheytan gıbı bısey olsa kımlıgı belırsız ne idüğü belli olmayan bişey olurdu :)[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Intro muhteşemdi. Yanlız o kalp ve gözlerin fake olduğu BAYA belli oluyordu. Bakalım... :-)[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk [Dreamsmiths] Curse Alliance Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 güzel gidiyo şimdilik...[signature][hline]Rangermania Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki: valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben Fizban 30 Ocak 2004 22.00 tarihinde demişki: evet 3 te toplaşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Oha abi guzel ne demek mukemmel bı bolum oynuyo su anda reklam verdı dıye gelıp yazayım dedım Bu bolum kacmaz mukemmel bence tek kelımeleyleeeeee.[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Yılan sahnesi manyaktı Kadının gozlerının yılana gözlerine donustugu yerde öyle.[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 bişi sorcam hala 1. sezon mu bunlar yoksa 2. başladı mı?[signature][hline]Rangermania Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki: valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben Fizban 30 Ocak 2004 22.00 tarihinde demişki: evet 3 te toplaşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 annecim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 2 olması lazım ama emınde degılım cunku 93'de başladı dizi ama şu anda 94 yılındaki bölümleri gösteriliyo. Ya Bu akşamki bölümün sonunda o kadın tam satanist grup Mulderla scullyi öldürecekken neden engel oldu? Sorada gitti en sonda sizinla çalışmak güzeldi yazdı falan.[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnointed Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Güzeldi bugünkü bölüm. En sonundaki mesaj çok dumurdu. :)[signature][hline]They feed on the living to stay undead. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 valla ilk reklamda EvE'de olay çıktı. Ben hemen kaseti koydum çekmeye başladım. Şimdi bitti PK kovalaması, seyretçem bakalım LoL :-)[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk [Dreamsmiths] Curse Alliance Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 o kadın bence bu 4'lüyü cezalandırmak için oraya gitti. ama küçük çocukları neden öldürdü onu anlamadım.. güzel bölümdü zevkliydi. ama biraz uzaylı görmek istiyoruz :D "hail, hail to the lords of darkness" :-P bi de megadeth geyiği vardı beni kopartan[signature][hline]Silver Fang Ahroun Worshipper of Gaia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Evet :D Megadeth CDlerini sakla Scully :-) Gerçekten fantastik bir bölümdü. Ama gerçekten biz uzaylı istiyoruz. heyoo heyo[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk [Dreamsmiths] Curse Alliance Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Megadeth geyiği harbi çok iyiydi :lol: Süper bi bölümdü yine, diğerlerine göre daha tahmin edilebilirdi. Kadının satanistleri cezalandırmak için geldiği falan daha başından belli oluyordu. İlk defa ajanlarımızı bu kadar çaresiz gördük ama karabüyü işliyordu bi kere, ellerinden gelen bişey yoktu. Geçen bölümde bi dopplegangerlık yok. Scully pure evil falan diyo adama, ordan geliyor aklındaki şekil değiştirmeler. Resmen şeytan silületine sahipti adam bi iki yerde, hatta rüya sahnesinde ben bile tırstım :)[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Pazartesi yıllar sonra gibi geliyor...[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk [Dreamsmiths] Curse Alliance Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Bu Mulder ile Scully'i evlendirseler ne güzel olur :-) *!pembe dizileri düşünür...*[signature][hline]Faust® - Noir uo shard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 evlenmesinler böle daha komik[signature][hline]Silver Fang Ahroun Worshipper of Gaia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnointed Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 said: Faust, 29 Mayıs 2004 07:39 tarihinde demiş ki: Bu Mulder ile Scully'i evlendirseler ne güzel olur :-) *!pembe dizileri düşünür...* Bolca geyiği dönüyor zaten bu olayın. :)[signature][hline]They feed on the living to stay undead. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Eheh yok iş başka arkadaşlık başka :) P.tesi günkü bölümü halatlan çekiyorum eheh.[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2004 5.sezon sonunda filmi var x-files ın. Orada zaten bir miktar mulder scully yakınlaşması var merak edenlere:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2004 bi ara bi bölümde vardı. esrarengiz bi adam var. özel yeteneği ile baskalarının kılığına giriyo. seslerini taklit ediyo filan. adam mulder olmustu . scullye asılıyodu .. dünkü bölüm mükemmeldi..[signature][hline]mirluin, 25 Mayıs 2004 tarihinde futbol oynarken, elm@'nın "orda cok pis el var" yorumu için demiş ki: git elini yıka. !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar