BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Fena degıldı bu aksamı bolumde.[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GeeM Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 abi dark matter nedir ya? birazını kaçırdım dizinin.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
myers Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 yaw o zencide tam lamermiş ha :P şerefsiz herif başkasını öldürdü orda asıladamı aldılar beynini fln inceliyolar. ama en sonda adamın gözünden bi damla yaş akıyodu orası duygulandırdı walla [Bu mesaj myers tarafından 11 Haziran 2004 03:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 said: GeeM, 11 Haziran 2004 01:23 tarihinde demiş ki: abi dark matter nedir ya? birazını kaçırdım dizinin. Galaximizin hareketlerini sağlayan, bütün "quadrant"ları ve solar systemlerinin uyumluluğunu sağlayan görünmez ama orda olması gereken yoğun kütle. Milkyway galaksisinin yarısından fazlasını oluşturuyor yanlış hatırlamıyorsam. Şimdiye kadar hiçbir şekilde detect edemedik ama bütün hareketler göz önünde bulundurulursa, orda kesinlikle olması gereken massive substance işte.[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk [Dreamsmiths] Curse Alliance Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 "something is out there" tarzında bi durum yani..[signature][hline]XaGoN, 14 Şubat 2003 17:35 tarihinde demiş ki: Hala GeoCities yasiyor ona hayret ediyorum Dralnu, 08 Haziran 2004 12:20 tarihinde demiş ki: marduk gelicek hepimizi s.kecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 hayır Truth is out there o :) bknz: X-Files başlarkenki jenerigin sonunda yazıyor. bknz: İmzam :-)[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 sali gungu bolumun adi The Calusari bu arada arkadasin biri beyzbolcu uzaylilar demi$ o tgrtde izlemi$tim onu o daha sonra gelecek olan bir bolum ek guk hatirliyorum cnbc-e de squeeze ve deep throat disindaki butun bolumleri izledim o daha yayinlanmadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Peki şu dünkü gölge içinde kaybolma hedeli bölümü birisi anlatabilir mi? Bi en başını bide sonlarını izleyebildim. Hikayenin bütünlüğü açısından bi önem taşıyor muydu? Ne biliyim cancer man abimiz olaya bulaştımı vs? Bide soverin iyiki Türkçe yazmışsın:)[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 said: BlaCk_DmC, 11 Haziran 2004 20:56 tarihinde demiş ki: hayır Truth is out there o :) bknz: X-Files başlarkenki jenerigin sonunda yazıyor. bknz: İmzam :-) adam gerceig,in deil bisilerin orada oldugunu soluo dark materla ilgili canım kardesim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 cancer man internette genellikle hatta castte bile sanirim Cigarette Smoking Man olarak bilinir csm dunku golge olayina karismadi csm olay bi adamin bilmemne hizlandiricisiyla kendi golgesini duvara yapistirmasiyla basliyo adamin golgesi kendine ait degil ve adamin golgesi lo$ i$ikta beliri [soft light bolumun adida burdan geliyo] adam ilk basta istemeden olduruyo ama daha sonra bunun devletin eline gecmemesi icin onu tekrardan hizlandiriciya girmesini engelleyebilecek kisileri olduruyo (bknz: scullynin orencisi) sonra iste mr x den yardim istiyo mulder oda yardim etmem diyo falan filan sonra megersem mr x derin devlet icin calisiyomu$ adami oldu gibi gosterip [aka fake atiyo] elemani alip beynini emiyo... har har har. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 said: Creel, 11 Haziran 2004 23:13 tarihinde demiş ki: adam gerceig,in deil bisilerin orada oldugunu soluo dark materla ilgili canım kardesim:) Something is out there'İn ne demek oldugunu bılecek kadar ıngılızcem var. Merak etme bu yuzden. Ayrıca kendisiyle konustunmu ki direk emin bi sekılde oyle demek ıstedıgını belırtıosun.[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Bu aksamkı bolum cok sıkıcı ve kotu bı bolummus gıbı basladı fakat sonlarına dogru yıne kendını aştı. İnsan yiyen bir tarikat. Oldukça begendım. Ozellıkle Mr. Chaco'nun 93 yasında oldugunu duyunca sonda baya etkılendım.[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 sacma bolumdu aslinda adamlar insan eti yiyerek besleniyo liderleri chaco diyoki birbirimizi yiyemeyiz o zaman hayvandan farkimiz kalmaz diyo e o zaman bu adamlar bastaki o adam di$inda daha onceden ne yiyolardi yoldan gecenleri durdurupmu yiyolardi ne du$erse $ansimiza olayimi var? peki $erif niye sudan kemikleri cikardida saklamadi ordaki butun kasaba yamyam kemikleri gormemis gibi davransalar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OutTrader Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 ya daha once inekli ve koyunlu versiyonlarını gördük sıkıldım walla :)[signature][hline]Nobody asked me so here's my advice to a young man or woman who's living this life in a world gone to Hell where nobody's safe Do not go quietly unto your grave Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 said: Disappear, 12 Haziran 2004 04:56 tarihinde demiş ki: sacma bolumdu aslinda adamlar insan eti yiyerek besleniyo liderleri chaco diyoki birbirimizi yiyemeyiz o zaman hayvandan farkimiz kalmaz diyo e o zaman bu adamlar bastaki o adam di$inda daha onceden ne yiyolardi yoldan gecenleri durdurupmu yiyolardi ne du$erse $ansimiza olayimi var? peki $erif niye sudan kemikleri cikardida saklamadi ordaki butun kasaba yamyam kemikleri gormemis gibi davransalar? Sacma degıldı bence. O tarikatın lideri olan Mr. Chaco bi uçak kazası sonucu bi yamyam kabilesinin yanında 6 ay yaşamış. Bazı geleneklerını devam ettırmeye calısyıo. Ayrıca insan eti yiyenlerin yaşlanmıyacagı gibi bişeye de inanıyolar ki zaten o hastalık sendromunu geçirenlerin hepsi en az normal yaşlarından 20-30 yaş geç gozukuyolardı. Evt kasabaya gelen yabancıları yiyiolar. Birde işte fabrikasında ki bi kaç olay yaratan kişiyi. Hatta ilk Mulder ve Scullynın gelme nedeni olan bi Doctor vardı Mr. Chaco'nun fabrıkası hakkında saglık bakanlıgına dılekce falan verecektı o da dahil buna. Ya nası saklasın Mulder kendi emretti ozellıkle ılgılendı o nehrin temızlenmesıyle ılgılı elbet er-geç bulunucaktı. Benim asıl merak ettigim O yamyam maskeli adamı en sonda gosterdı ya onun kım oldugunu tam seçemedim? Sheriff'miydi o ? Hani tam scullynın kafasını ucuracakken Mulder indirdi.[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Evet sheriff'di Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Hehe dusundugum gıbı oldu ozmn. Bence guzel bolumdu.[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Biliyodum abi.. O maskeli herifin şerif olduğunu filmin ortasında anladım :D Sonra o çıkınca demedimmi abi.. nerden bildim allah içn nerden bildim falan oldum ehhe[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk [Dreamsmiths] Curse Alliance Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 gayette guzel saklardi nasil yani adam yok abi bisi bulamadik derse gidip muldermi dalcakdi hadi len kormusun nasi bi bok bulamazsin diyip + eger adamlar yabancilari yiyolarsa ki en az 2 kisi yemeleri lazim o kadaar kisi sadece 1 ogun aksam yese artik pentagon devreye girerdi x kasabasindan gecen Z kisiden 2si kayboluyo diye sacma bolumdu Pazartesi Anasazi isimli 2. sezonun son bolumu var zaten haftaya 5 gun ard arda izlicez ondan sonra yaz sezonu geliyo pazar gunleri 2 bolum ard arda =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Olay yerini elbette inceliyecekti Mulder ayrıca Sheriffin yanlıs ifade vermesi daha sonra bellı olursa basına daha buyuk dertler acabılırdı ayrıca zaten Tarikat üyeleri bu konu hakkında konusmustu. Nehir sorununu nası halledicez falan filan diye. O ölümlerle ilgili FBI'ı zaten bu bilinmeyen ölümleri araştırmak için yolladılar. Olayın en başında kim ne yedi ne yaptı bılınıyomuydu? Hayır. Yani FBI'ın daha dogrusu Mulder ve Scullyının orada olma nedeni bu bilinmeyen ölümleri araştırmaktı.[signature][hline] The Truth is out There Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Ha bu arada, unutmadan.. Ben bu bölümü seyrederken yemek yiyordum :( Kötü oldu gerçekten..[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk [Dreamsmiths] - CA Death is beauty, when wrapped in power.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Bu pazar günü iki bölüm üstüste olayına ne zaman geçiyorduk bilen var mı?[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk [Dreamsmiths] - CA Death is beauty, when wrapped in power.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GeeM Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 disap adamlar karın doyurmak için yemiyo ki o insanları öyle olsa ekmekle yerlerdi :P adamlar ölümsüz olabilmek ve yaşlanmamak için insanları kaynatıp ufak bi parça et yiyp suyundan içiyolar falan. Yoksa koskoca kabileyi 2 kişi de doyurmaz yani. adamların doymak için hayvan gibi tavuk çiftliği var[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 iyide geem adamin herhalde 1 parca eti butun kabileye yetmiyo 1 kisi bile oldurseler cok fazla black sacmalama adam dediki yok baktik tavuk kelleleri parcalari falan var dedi mulder en fazla bidaha bakin dicek yok dedimi kendi dalmicak sol bu hafta son kez hafta ici izliyecez 21 hazirandan itibaren pazar gunleri 2 bolum ard arda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GeeM Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 abi iyi de kabile dalgıç yetiştirmiyo ki, yani dalgıçlar kabile dışından bence. şerif o kemikleri saklarsa o dalgıçlar demez mi biz kemik bulduk nereye gitti bu kemikler falan? Şerif çok zor durumda kaldı. ya az şüphe çekip,nehri araştırıp bulguları "belki anlamazlar" diyerek verecekti, ya da şüpheleri üstünde toplayıp "ben aramam" diycekti ve mulder uzman dalgıç getirtcekti. BU arada bi parça et olayını yanlış anlamışsın. Bi adamı kaynatiyolar, herkese birer parça et ve suyundan koyuyolar. dikkat ettiysen kepçeyle kazandan dağıtıyolardı ve herkese bi kepçe veriyolardı.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar