Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 souldarkorn said: Haber doğru mu bilmem ama BJK 4-5 teklif etmiş Shaktar 12 istemiş Rakitsky için. Fiko da kiralık adamı kiralayarak epey değerli bir achivement açmış. abi o iş ilk günden beri imkansızdı, basın gazladı. Rakitsky için indirim istiyorsanız peşin 8 verin bırakırız dediler ona da gücümüz yetmez zaten. normal şartlarda 10dan aşağı indiremedik. bu arada sobol zaten shaktar'ın isteği ile bjk'ye geliyor. o konuda bizimkiler ikna etmiş dediler. zorya'da gelişimine daha fazla katkı olmayacağını ama bjk'de daha iyi olacağını düşünüyorlarmış. opsiyon olmayacakmış, zaten gelecekte kendi kullanmak istediğinden opsiyon vermiyor. Adriano tekrar ileri, Sobol arkasında olacak gibi duruyor. Sakatlık vs. durumunda Tosic geçecek gibi sanırım.
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 Bu arada Nacional başganı Aguilar için BJK ilgisi var, görüşme oldu ama resmi teklifte bulunulmadı daha demiş. Çok iyi stoper, Güney Amerika'nın bu sene en çok çıkış yapan adamlarından biri ki burada katma değer satışı açısından son yıllarda yapılmış en iyi stoper transferi olabilir. O yüzden bu transferin olmasına ihtimal vermiyorum. Bizimkiler tekrar satıştan para kazanma ihtimalinin düşük olduğu 29-30 yaşındaki adamlara gider sadece :(
Stringray Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 o kadar nakit çıkmaz 4-5 üzerine boyko'yu felan versinler ya kalecileri dandik zaten. 21 yaşında stopere ihtiyacı yok abi takımın. önce tecrübelisini alsınlar sonra yetiştirileceğe bakılır. getirip direk 11'e yazamadığın adamı ara transferde, önünde futbolcu olmadan almanın mantığı yok. herif bir de kolombiya'dan geliyor yani. bu arada pedro da güya çok iyi çıkış yapmıştı vs. yalan oldu. hiç almasınlar tosiç idare etsin bari. 5,5m mu ne vardı galiba onunla da eto'o ve bir cam alsınlar daha iyi. uefa'yı çöpe atarız bu sene de şampiyon oluruz en azından. çünkü hem stopere çöp alır hem de ileriyi babel vs. grade ile takviye edersek uefa'dan hemen eleneceğiz ve şampiyonluk da gidecek.
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 pedro'nun çıkışı milli takım bazındaydı. telles vari geç parlayan bir adamdı. bir de o kolombiya'da oynarken dmc oynuyordu, milli takımda stoper oynuyordu. çoklu mevkili, bunu işleriz mantığı ile alındı ama işte hava topu zayıflığı bir türlü olumluya çevrilemeyince öyle kaldı. bilic onu ön liberoda da denedi mesela ama ön liberoda hava hakimiyeti olmazsa olmazlardandır. Aslında Atiba'da da zayıf ama hiç yok değil, diğer pozitif özelliklerinin yanında iplenmeyebiliyor. Franco'nun havadaki zayıflığının takıma zarar verdiği 3-4 maç var bariz şekilde. franco yine de son yıllarda ülkede yapılmış en iyi genç stoper transferlerinden biriydi çünkü kendini bir tık geliştirebilseydi her şekilde 2-3 milyon euro bile kar edilse bir yerlere satılabilirdi. çok iyi bir pasördü, oyun görüşü vs. iyiydi ama işte hamle seriliği düşük adam havada da iş yapamıyorsa gg
Peregrin Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 rakitsky sezon sonunda gelmek istiyorum diye senol gunese haber gondermis mi
Esnaf Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2016 yok yakın arkadaşı talisca yı arayıp takım hakkında bilgi almış
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 31, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2016 Sobol'u Zorya'dan değil, Shaktar'dan almışız. 2 Ocak'ta katılacakmış takıma. Hayırlı olsun.
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 31, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2016 said: Beşiktaş, Mehmet Ekici'ye talip oldu. Trabzonspor, Ekici'ye karşılık Olcay Şahan'ı istiyor Olcay'ı zaten vermez bizimkiler de Kerim'i bile vermem ben Ekici için, ALLAH'INDAN ISA'SINA MUSA'SINA BUDA'SINA KADAR YAZILDIYSA BOZULSUN INS PLX Ekici nedir ya, bedava verseler opsiyon olarka düşünmemesi gerek BJK'nin. Hani yoklukta olsan orta sahada belki dersin...
Stringray Mesaj tarihi: Aralık 31, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2016 fiko en fazla 1,7m verir buna gs her türlü 2,5m çıkarır bize gelmez zaten. aziz de alabilir aynı paraya orta sahaları leş adamların. o kadar gömülecek adam mı ki ben izlemedim pek. eto'o'ya gs de talipmiş fiko bundan da vazgeçer yakında. sobol opsiyonla mı alındı bu arada?
tunch Mesaj tarihi: Aralık 31, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2016 FMdeki sobol ise 6 aylığına da olsa sol bek sıkıntısı çekmeyiz. NTVspor satın alma opsiyonlu demiş gerçi, eğer öyle olursa caner falan gereksiz kalır tekrar satana kadar sol bek sıkıntısı yaşamayız sanki
Stringray Mesaj tarihi: Aralık 31, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2016 caner gereksiz değil abi adriano 32 yaşında ve şg onu daha çok sol iç kanat olarak değerlendiriyor. caner 1m opsiyonla bedava transfer zaten her türlü alınır. memnun kalırlarsa bunu da alırlar sene sonu. adriano daha çok hamle ve kanatta güvenli oyun elemanı.
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 31, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2016 Karaev'i bilmiyoru ama Sobol'dan çok fazla beklentisi var Shaktar'ın, opsiyon koyduklarını hiç sanmıyorum. Seneye belki ondan sonraki sene as bekleri olarak görebiliriz. Yine de bilinmiyor iki anlaşmanın da detayı işte, umarım opsiyonlu falandr ben çok beğenmiştm Fener maçlarında. Burada tutturursa yazın alırız.
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 31, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2016 said: Fikret Orman: Napoli maçı oynandığı sırada UEFA yetkilileri gelip finali burada oynatalım dediler. İlk tepkim para verecek misiniz oldu.
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 31, 2016 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2016 Dememiştir tabii de komik sadfsad https://twitter.com/tarkovsiky/status/815179336164712448 şu gecenin en iyisi ahahaha
Stringray Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 bugün kamp başlıyormuş yine stopersiz giriyor takım löl sonra neden defans uyumsuz, neden basit gol yiyoruz, neden şampiyon olamadık rakitskiy - badstuber - kolodziejczak'dan birisini getirsinler artık boku çıktı olayın yani
Stringray Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 babel 2016-17 1,2m 2017-18 2,1m 2018-19 2,1m 1,5m imza parası üç yıla bölünmüş galiba yine de biraz yüksek olmuş gibi, umarım ilk devredeki deportivo performansını devam ettirir. ayrıca umarım bu 5,5m'luk bonservis hakkımızın düzgün bir stoper transferine harcanacağı anlamına gelir.
Stringray Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 eto'o olacak gibi bir şekilde ya kerim, ömer, olcay, veli vs. bir şekilde takas + maksimum 1m gibi anlaşılır. zaten antalya'da takım da bir minibüse binip gelsin eto'o da sdfsdf.
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Babel'i ben beğenirim, Deportivo'da hiç izlemedim ama tekrar bir transfer yaptıysa demek belli bir standartta oynuyor; ama fiyat Fiko normlarına göre baya yüksek kalmış
calimero Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Stringray said: babel 2016-17 1,2m 2017-18 2,1m 2018-19 2,1m 1,5m imza parası üç yıla bölünmüş galiba yine de biraz yüksek olmuş gibi, umarım ilk devredeki deportivo performansını devam ettirir. ayrıca umarım bu 5,5m'luk bonservis hakkımızın düzgün bir stoper transferine harcanacağı anlamına gelir. Ahaha şaka ya. Babel e 1,7 vermek yıllık imza parası falan da. Babel kim ya Beşiktaş tan imza parası isteyecek? Bonservisi yok diye alınmıyor mu abi bu adamlar? E hani, 1.5 m bonservis ödemiş oluyoruz yine. Ayrıca yıllık 1.7m ney ya.
Stringray Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 valla imza parası olayına ben de kılım ama bayağı bir standart oldu artık bonservissiz transferlerde. yıllık ücret 1,7m civarında kalsaydı çok iyiydi abi o kadar da ezme adamı. bonservisi 5m görünüyor sonuçta, 18m görmüş max, bu sene ilk devre gol - asist / dakika olarak çok iyi. ölücüden ölücü de olmayın yani. kasımpaşa'da oynadı diye bir beğenmemezlik var genel olarak da kasımpaşa o sene babel hariç scarione, ryan donk, eren derdiyok, porto'dan andre casto felan aldı bayağı dizmişti kadro.
souldarkorn Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Mesele her yeni gelen şampiyon yapmış kadroya 500-1m arası maaş takıyor.
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Stringray said: galiba yine de biraz yüksek olmuş gibi Biraz mı? Kimse almasa ve Deportivo da kalsa atıyorum ne kadar kazanacaktı? Deportivo da almasaydı nereye gidecekti? Kaça gidecekti? Tamam terör vs. gelmek istemiyorlar, o yüzden bizimkilerde görüştüğünde buraya gelebilecek oyuncuları raporlayın; maaş sıkıntısı yok takmayın demişler ama Babel'i getirmek için 2 milyon euro bağlıyorsan yıllık bu cidden düşmüşlüktür ya... İster ülke sorunu de ister BJK sorunu de, şu sözleşme kesinlikle saçmalık. Adriano ile aynı parayı alıyor yanılmıyorsam. Talisca'dan Quaresma'dan Tolgay'dan Oğuzhan'dan falan fazla alacak...
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2017 Gerçi düşününce cidden TR'ye artık adam getirmeyi geç, eldekileri tutmak bile bu kadar zorken bilmiyorum. Bugün konuşuluyordu Saran Medya'da bir çalışanımız var bizim, orada duymuş eleman. Fenerbahçe'nin sadece 6 transfer görüşmesi Reina'dan sonra menejerler tarafından iptal edilmiş. Hal böyle olunca Babel için bile para dizmen gerekiyor. Böyle bakınca bir şeyde diyemiyorsun...
Öne çıkan mesajlar