darkageman Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2016 Son 1 haftadır bu Adblock uzantısı 5 reklamdan 2 tanesini zar zor engelliyor diğerleri şakkadan karşıma çıkıyor. Başka bir adblock indirdim sonunda plus olan sonuç aynı. Neler oluyor böyle :) Önerebileceğiniz başka bir uzantı varsa talibim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2016 ublock origin.. diyorlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2016 uBlock Origin ve Adguard. Bu ikisi iyi. Baska kullanma, sirf uBlock olani da kullanma. Adguard kullaniyorum ben Safari'de (Safari icin baska secenek yok gibi zaten, uBlock Origin calismiyor) ve mobilde, memnunum. Ayarlarim soyle: http://screens.muratcansimsek.com/Screen%20Shot%202016-05-19%20at%2013.47.43.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2016 İndirdim bakalım. Teşekkür ettim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2016 ublock originden memnunum ben de desktop chromeda, mobil firefoxda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar