Prawler Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 ben de 6.2 de bıraktım şimdilerde öylesine oynuyoruz işte[hline]#mix.gen.tr#... [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2003 2.0'da SNN'de varmış.(Bir SNN moderatörü sölemişti.) 3.0'da ilk oynamıştım. 6.6'da bıraktım. 1.5'te yine başladım.(Kahrolsun LGS. Onun yüzünden OTN'mi bırakmıştım.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Beni yanlış anladınız counter 1.0 ile başlar[bilen bilir] daha sonra bir 1.0 daha çıktı ben o zaman lardan bahsediom Zaten[hline]Ph'nglui mgwl'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn... The Call oF Cthulhu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 1.1 diil 1.0 olacaktı pardon millet...........[hline]Ph'nglui mgwl'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn... The Call oF Cthulhu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 5.2de başlamıştım, 7.1de soğudum, 1.0'da (sanırım) bıraktım... Eski CS olsa ama hala gece gündüz oynarım... Kim unutabilir docks, facility, train ve nuke'u... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 said: Bonecrusher, 23 May 2003 10:49 tarihinde demiş ki: urza 6.5 i unutmuşsun..[hline]Wacky, 15 May 2003 01:45 tarihinde demiş ki: Ya çok zeki, "o kadar spastik bişi yapcam ki herkesin aklında yer edicek", ya da moron, "süper olcak abi fikir süper ehe ben bi dahiyim" diye düşündü. 6.5 hatalı sürüm olduğundan 3 günde mi ne 6.6 çıktı hatırladığım kadarıyla 6.2nin ardından.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2003 Cs'yle birlikte gelen CS'yi tanıtan bir dosya var ona baksanıza. Adı yanlış hatırlamıyorsam "Counter-Strike Manual" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DropXante Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 said: UrZa, 22 May 2003 23:46 tarihinde demiş ki: Ben daha önce vardım yarışına girmenin alemi yok... lol olm sen giriosun yarışa milletle ehuehu ne adamsın Urza ya :)[hline]I'm going to paint a picture.A picture with a twist.I'll paint it with a razorblade.I'll paint it on my wrist.And if I paint my picture right.A fountain will appear,.And through this little fountain.All my troubles disappear. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 doğrudur yazmışsındır büyük adamsın Urza We love Urza ! :) Urza rox. ehueue.. istesen atom mühendisi bile olurdun be.. :D ehueauhuha[hline]I'm going to paint a picture.A picture with a twist.I'll paint it with a razorblade.I'll paint it on my wrist.And if I paint my picture right.A fountain will appear,.And through this little fountain.All my troubles disappear. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 heueheu seneye hangi takımda oynamayı düşünüosun urza ? duyduum kadarıyla new jersey istiomuş seni. jason kidd yetersiz kalıomuş spurs e karşı seneye seni koyucaklarmış yerine. doğrumu bunlar ?[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 6.2 de oynardım sonra bırakmam gerekti -- LowEnd Pc Sux[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 İşte gerçek liste: 1.0 6.0 1.1 6.1 1.2 6.5 2.0 6.6 2.1 7.0 3.0 7.1 4.0 v.1.0 4.1 v1.1 5.0 v1.3 5.2 v.1.5[hline]I've got lost. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 O listede olmayan bir de 6.2 var ama o server patchi de olabilir...[hline]nukbasliklikiz 28 May 2003 04:06 tarihinde demiş ki: patlıcan ın altındaki goril yokedilsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 6.2 server sided olmalıydı galiba çünkü 6.2 diye bi patch yok 6.1 ile oynuyoduk.[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Beta 3.1'de ba$ladim.6.1 miydi neydi biraktim.I$ik acik olunce hayaletimin parladigi zamanlarda oynadim Cs'yi :)[hline]tHe Original fi$h® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 ahh ahh ne günlerdi be wissy[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 2.1 :D salladım ben vala sadece 6.1 oynadım daha versiyon bilgim yok :P[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 said: UrZa, 10 June 2003 11:40 tarihinde demiş ki: çoğunuz sallıyorsunuzda yok 1 de başladım 2 de başladım diye ama ben şunu bilirimki eskiden öldüğünüzde düşen silahlar bir sonraki round'a kalırdı bu versiyonu söleyen olursa hemen aferim diecem. o sekilde 2 versiyon vardı eminim ama hatırlamıyom 2.0 veya 1.2 olabilir(ama ilk 1.2)[hline]Ph'nglui mgwl'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn... .................................thE CaLL oF Cthulhu... :rock::rock::rock::rock::rock: :tebrikz: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar