Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Counter bir efsaneydi aslında yasayan efsane demek daha doğru ama Metallica gibi eski günlerini çooook ozletiyor..... bi dusunun 1.1 zamanında ki oyuncu kalitesiyle su an ki aynı mı?!¿ Ah Cs Ah... Şindi bi de Activision olayı çıktı eski Counter ile yeni Counter 2.0 arasında neredeyse hiçbir bağlantı olmayacakmış...... *Counter-Strike* sen bu hallere dusecek oyun muydun?¿[hline]Ph'nglui mgwl'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn... The Call oF Cthulhu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 değildi :( zamanında cafelerde ne oynardık ama of of :([hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 1.1 e eski demiş adam ya ulan 1.1 de biz abarttılar bu ne dioduk ehe. beta 3-4 zamanları güzeldi. 7.0-7.1 den fln sonra eskisi gibi olmadı ztn hiç. 9 yaşında çocuk fln oynuo serverda laf atıo bi de fitil oluosun.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 hala güzel oynayacağın yeri bildiğin sürece ortamdan rahatsız olmazsın.[hline]Call my name and save me from the dark Save me from the nothing I've become Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 said: Nukem_Verite, 20 May 2003 18:01 tarihinde demiş ki: 1.1 zamanı iyimiydi ki lol 6 7 den sonra bozuldu[hline]"Hepimiz Zenciyiz" Kenderleme, 04 May 2003 12:36 tarihinde demiş ki: evlilik de zaten şaapmanın resmileştirilmiş hali.. katılıyorum. ama oyun deil oyuncular açısından arcane e de katılıorum.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 5.2 en guzelıydı walla ehe coltun durbunu kaldırıldı mertlık bozuldu[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 hiç bi zaman ilah gibi oynamadım bu oyunu, hep orta düzey bir oyuncuydum, 7.1'den sonra bir kere bile oynamadım bayaa değişmişti oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Cs giderek gelişti her versiyonu bir öncekinden daha güzel ve gerçekçi. Değişen sadece cs oynayan kitle.[hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 7 zamanlarında unide oynardık aşırı kaptırırdık kalkmadan 6-7 saat falan günde 10 saat civari aşmıştık artık zoomsuz snıper atıyoduk jeeplatoonda :) bazende gözler feci şişiyodu 20 mermide vuramadıgımızda oluyodu :)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Uzulmeyın baylar Halflıfe 2 motoruyla yapılıcak counter mode larını dusunun...tıtreyın ve kendınıze gelın gun aglama gunu degıldır .......... :D[hline]A little less conversation a little more action please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
canjovi Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 6.2 baslmistim 1.0 biraktim ama hala yukludur pc bir kosesinde heh[hline]"silence isn't golden When I'm holding it inside" Lance"Jovilen" Scheer - (Original) Neutral Soldier Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 kantır hiç bir zaman efsane olamadı, olamayacak. Çok oyuncunun oynadığı bir oyun olabilir. Ama efsane derken prince gibi oyunlar akla gelir ilk. Prince'i çok oynuyan yoktu. Ama zamanının en iyi oyunuydu bence.[hline]Wacky, 15 May 2003 01:45 tarihinde demiş ki: Ya çok zeki, "o kadar spastik bişi yapcam ki herkesin aklında yer edicek" diye düşündü, ya da moron, "süper olcak abi fikir süper ehe ben bi dahiyim" diye düşündü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 i sense much lame in you lamer urza ! ehueue[hline]Call my name and save me from the dark Save me from the nothing I've become Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 silth hahahahha *!lamer tamed* lola sig denilen silah kesinlikle lame silahıdır zaten anca klan maçlarında takıma kazandırmak için alınır :)[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivan Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 beta 5 şukk@z.[hline] DAoC: Seyid Battal @ Exc|Alb (inactive) UO: Ivan Valiant @ OSI|Atl (inactive) CS,TF,HLDM: =LeadeR= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 yanlız adam 5.0 lardan önceki 1.0 dan bahsetmiş olabilir yanlış hatırlamıyosam counter zaten 1.0 la başlıyodu(tabi o zamanlar çok az kişi biliyodur) sonra 2.0,3.0,5.0.... sonra belli bi yerden sonra yine 1.0 a dönüyor hatırlamıyorum o zamanlar bırakmıştım 7.1 den sonramı 8.1 den soramı ?[hline]I ma sucka for love..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Çoluk çocuk oyunu olmadı daha counter. Daha kolay kolayda efsane olmaz merak etme.[hline]karakedi, 05 May 2003 12:08 tarihinde demiş ki: her ejderhanın icinde bi kedi yatar her kedinin icinde de bi ejderha yatar her içinde bişi yatan ejderhadır her bişi ejdarhadır ve ejderha kedinin üzerinde yatar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 mandrake o yazdığın sıra yanlış beta 3.5 falan var bunların bahsettiği 1.0v yani beta'dan çıkıyor o sırada[hline]Erkek adamın çarşıyla, pazarla işi olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 ya tamam işte o yazdığım ilk 1.0,3,0.... filan serileri beta zaten, hatta bi kere readme sindemi ne görmüştüm tam hatırlayamıyorum, şaşırmıştım vay .mına koim bende kendimi eski sanıyorum demiştim ilk 1.0 ı görünce :)[hline]I ma sucka for love..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 lol ne alaka ben daha önce vardım yarışı ? ben zaten 1.0 dan beri oynuyorum demedim ki,çok eskiyim gibi bi imada da bulunmadım bişeyi tartışıyoruz sadece , ben hatırlıyorum bi yerde 1.0 ının yapılmış olduğunu gördüğümü, şaşırmıştım hatta, belki counter ın sitesinde görmüşümdür olabilir[hline]I ma sucka for love..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 urza 6.5 i unutmuşsun..[hline]Wacky, 15 May 2003 01:45 tarihinde demiş ki: Ya çok zeki, "o kadar spastik bişi yapcam ki herkesin aklında yer edicek", ya da moron, "süper olcak abi fikir süper ehe ben bi dahiyim" diye düşündü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 hatta 5.2 mi 5.5 yok muydu ben mş yanlış hatırlıyorum[hline]Wacky, 15 May 2003 01:45 tarihinde demiş ki: Ya çok zeki, "o kadar spastik bişi yapcam ki herkesin aklında yer edicek", ya da moron, "süper olcak abi fikir süper ehe ben bi dahiyim" diye düşündü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DropXante Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Bence önceden çok zekliydi fakat şimdi baya bi sıkıcı gelmeye başladı cs o yüzden bende bırakdım artık cs yi uo takılıyorum bu aralar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asmodeus Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Valla her versiyon için bir Cd yaptım kendime ama aklınıza gelecek ne varsa sanırım var bu cdlerde. İçimizden çoşmak geldimi hemen kurup başlıyoz oynamaya napalım böyle idare edecez. Ama sanırım Hl 2 nin moturu ile gelecek Cs harbi bi olay olabilir gibime geliyo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2003 asmodeus kim ya?[hline]Wacky, 15 May 2003 01:45 tarihinde demiş ki: Ya çok zeki, "o kadar spastik bişi yapcam ki herkesin aklında yer edicek", ya da moron, "süper olcak abi fikir süper ehe ben bi dahiyim" diye düşündü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar