Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[CS] Counter-Strike... Bi zamanların efsanesi sindinin coluk cocuk oyunu...:((

Cthulhu

Öne çıkan mesajlar

Counter bir efsaneydi aslında yasayan efsane demek daha doğru ama Metallica gibi eski günlerini çooook ozletiyor..... bi dusunun 1.1 zamanında ki oyuncu kalitesiyle su an ki aynı mı?!¿ Ah Cs Ah...

Şindi bi de Activision olayı çıktı eski Counter ile yeni Counter 2.0 arasında neredeyse hiçbir bağlantı olmayacakmış......

*Counter-Strike* sen bu hallere dusecek oyun muydun?¿[hline]Ph'nglui mgwl'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn...

The Call oF Cthulhu
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Nukem_Verite, 20 May 2003 18:01 tarihinde demiş ki:
1.1 zamanı iyimiydi ki lol
6 7 den sonra bozuldu[hline]"Hepimiz Zenciyiz"
Kenderleme, 04 May 2003 12:36 tarihinde demiş ki:
evlilik de zaten şaapmanın resmileştirilmiş hali..

katılıyorum.
ama oyun deil oyuncular açısından arcane e de katılıorum.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar
Sosyal ağlarda paylaş

kantır hiç bir zaman efsane olamadı, olamayacak.
Çok oyuncunun oynadığı bir oyun olabilir.

Ama efsane derken prince gibi oyunlar akla gelir ilk.
Prince'i çok oynuyan yoktu. Ama zamanının en iyi oyunuydu bence.[hline]Wacky, 15 May 2003 01:45 tarihinde demiş ki:
Ya çok zeki, "o kadar spastik bişi yapcam ki herkesin aklında yer edicek" diye düşündü, ya da moron, "süper olcak abi fikir süper ehe ben bi dahiyim" diye düşündü.
Sosyal ağlarda paylaş

yanlız adam 5.0 lardan önceki 1.0 dan bahsetmiş olabilir

yanlış hatırlamıyosam counter zaten 1.0 la başlıyodu(tabi o zamanlar çok az kişi biliyodur)
sonra 2.0,3.0,5.0.... sonra belli bi yerden sonra yine 1.0 a dönüyor hatırlamıyorum o zamanlar bırakmıştım 7.1 den sonramı 8.1 den soramı ?[hline]I ma sucka for love.....
Sosyal ağlarda paylaş

Çoluk çocuk oyunu olmadı daha counter. Daha kolay kolayda efsane olmaz merak etme.[hline]karakedi, 05 May 2003 12:08 tarihinde demiş ki:
her ejderhanın icinde bi kedi yatar
her kedinin icinde de bi ejderha yatar
her içinde bişi yatan ejderhadır
her bişi ejdarhadır ve ejderha kedinin üzerinde yatar.
Sosyal ağlarda paylaş

lol ne alaka ben daha önce vardım yarışı ?
ben zaten 1.0 dan beri oynuyorum demedim ki,çok eskiyim gibi bi imada da bulunmadım

bişeyi tartışıyoruz sadece , ben hatırlıyorum bi yerde 1.0 ının yapılmış olduğunu gördüğümü, şaşırmıştım hatta, belki counter ın sitesinde görmüşümdür olabilir[hline]I ma sucka for love.....
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...