Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Swords and Potions 2 - Paticik kenti

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Komşularım, baba kentler genelde bir google dock üzerinde çalışıyorlar. Quest itemlar oradan talep edilip arz ediliyor, bizde yapsak mı yoksa burada paticik forum üzerinden iletişebilir miyiz?
Mesaj tarihi:
aquila said:

item gonderme olayini cozdunuz mu, yoksa trrade'e mi koyuluyo?

sen bana gönderdin işte gambeson :) world'e kapalı trade'e konuyor. Kar da koymamışsın ben biraz fazlasını verdim çektim. Teşekkürler.

Acayip de hızlı levellanmışsın aquila. tebrik ederim

not:
Özellikle bowyer ve sorcerer'den itam ihtiyacı olan olursa ben karşılayabilirim.
Mesaj tarihi:
Eveeet bende başladım , neler yapmam lazım köye katkı sağlamak için ve kendimi geliştirmek için, derici lazımsa derici kasiim mesela?

edit : paticik kentinde gözükmüyorum? Saçma sapan bir kentte gözüküyorum ben?

edit2 : bende sadece carpenter , druid , tailor ve blacksmith gözüküyor. Leather için bişi gözükmüyor? Ben blacksmith kasıcam galiba , onu severim genelde.
Mesaj tarihi:
hoşgeldin, zamanla açılacak hepsi. ilk tierde druid iyi para getirir. Carpenter'ın da shield tier'ı sağlamdır. Başlangıç levellarında ama.

ileride HEPSİ çok iyi.

Paticik dolu şu an ama pek oynamayan 2 oyuncumuz var pazartesi değerlendireceğiz. Sen de bu arada Level 15 falan olmaya bak oyunu kavra.

Questler önemli, müşterilerini levllandır. Max level'ı yüksek olanlar gözünün bebeği olsunlar - çok değerliler. Max 5 tayfasına L25'den sonra su vermiyorum ben uğramasın dükkana. ben L9 item yapıp satarken benden L3 kalkan falan istemesin diye...

hoşgeldin.
Mesaj tarihi:
Şimdi level 10 oldum , ikinci yer açıldı druidi aldım , blacksmith druid ben takılıyoruz , tek yaptığım olan malzemeyi kullanıp gelene istediğini vermek , bi tane de örümcekli quest var verdim ama 3.5 saat daha var onun bitmesine.
Mesaj tarihi:
öyle... oyun grind oyunu. ben en son 60h queste yolladım 2 evoker 2 healer...

Resource binlerini ve tezgahlarını upgrade et. Counter/ para tahsil tezgahını unutma ileride çok fark yaratıyor.

Sorun olursa sor - ben el yordamıyla keşfettim çoğu şeyi de geç fark ettim.
Mesaj tarihi:
En büyük sıkıntım şu basic başlangıçta yaptığım şeyleri yapıyor hala ana karakterim. Bi de ismi nasıl değiştirebiliyoruz , hasickthere ne lan.

edit : bi de bana kimleri işe almam köyün işine yarar onu söylersen ona göre geliştiriim. Mesela jeweler mı lazım , tinkerır mı lazım nedir ne değildir. Milleti işe alırken köyün ihtiyaçlarını göze almış olurum.
Mesaj tarihi:
PatiLabs diye çok daha güzel bir nick aldım , sıfırdan kasıcam , artık pazartesiye kadar köye girmeye hakedicek kadar kasarsam ne ala , yoksa zaten bırakmışım demektir :D
Mesaj tarihi:
Yok lan sarkastik dememiştim ben onu adsfasdf , bildiğin haketmek , sonuçta 1 gün 1 saat oynayıp sonra bırakıp giden adam niye köyde olsun ki? Demin 11 lvl olan hesabı kapatıp PatiLabs adıyla baştan başladım , biraz sonra 10 level olurum yine :D Baya sevdim bu oyunu ama başka yapcak bişiyim olmadığından olabilir o.
Mesaj tarihi:
ikisi de paticik 17'sinden beri girmemiş iki oyuncu var kickleyeyim mi bak iki kişi bekliyor...

Pazartesi'yi bekleyebilir veya bugün kick / invite yapabilirim.

flam ve mithat kast ettiğim daha 4 kişi daha var pati olmayan türk talınmak isteyen bizim mahalleye.
Mesaj tarihi:
Ben 14 level oldum valla , acelem yok beklerim bekleyin derseniz.

edit : ben 2 tane çalışan aldım druid ve blacksmith ama 3.yü alabilmek için level 40 diyor , ben bunları alarak hata mı ettim?
  • Yeni Oluştur...