ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2016 ahaha trollemişler resmen. said: 16 Mayıs – 29 Mayıs 2016 tarihleri arasında World of Warcraft (WOW) oyunu içinde yer alacak İşCep karakterlerine, İşCep uygulamasından alacağı referans kodunu ulaştıran T. İş Bankası bireysel müşterilerine Cinemaximum bileti hediye edilecektir. şu açıklamanın neresinde çekiliş yazıyor. kolpaya yatırdılar insanları. katılım koşullarında da yazmıyor çekiliş oalcağı. sadece biletler sınırlıdır diyor. eğer 30 mayıs'ta sonuçları açıklayacağız falan diyorlarsa rezalet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2016 Enee herkese veriyorlar sanmıştım bende, çekiliş falan yapıp veriyorlarsa cidden saçmalık. Alt tarafı 2 tane sinema bileti hediye edecekler. Cinemaximum'u Kore'lilere sattılar diye falan mı bu cimrilik? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2016 yazının devamında 30 mayısta kazananlar hem sitede yayınlanacak hemde kendilerine sms atılacak diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2016 30 Hazirana kadar Migros'dan 10 Tl'lik alışveriş yapana bilet 10 Tl. Kasmayın boşuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2016 haydaaa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valthon Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 SMS geldi 2 bilet kodu göndermişler. IMAX ve 3D'de de geçerlidir diyor. Hayırlı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Oha imaxde de geçerliyse iyimiş bana da gelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 aa bana da gelmiş lan, gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Oo 2imax ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 sağolsun quixef sayesinde bana da geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2016 Ben bir arkadas icin yolladim, ona da gelmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar