SethGarrett Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 amerika mars ı özgürleştirme harekatına başlıyacak[signature][hline]We can learn from the past, But those days are gone.. We can hope for the future, But there might not be one... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaMoNJuK Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 100 yılı daha görsün bu Dünya ALLAH bin bereket versin :D[signature][hline]a lot of people ask me... dont leave me a heart beat away...|mmm fucker.. Ben Rahat Olursam Kimse Rahat olamaz .! Hiç fark ederse Kuran Çarpsın .! www.wildarea.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiabloTyrael Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 said: aquila, 31 Ocak 2005 20:47 tarihinde demiş ki: amanin pasta geri geldi,hem de c/p yapmadan... Cehennemden geri geldim şimdi. C/P olayına kafa takmayın aquila "Ben kendimin ders çalışabilme ihtimalini sevdim." sen "ders" ha.. Ben de "şiddet, tarih, siyaset".. Okul nedir ki?.. Hayata hazırlanış değil, hayatın kendisidir. Sanırım okulları düzeltilmemiş bir dünya, düzeltilmemiş bir dünyadır :) Sana söyleyeyim şunu, Okuma, tatlı tatlı kendinden geçmedir.[signature][hline]Tarih Türkler'de başlar---Pontus ve Bizans'ı Hortlatmak isteyenlere yanıt!---Türk Olmak---Vatan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nereid Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 hz.daniel insanlığın gelişiminde öngörür ki: Be albümü, Nihil Morari şarkısı 2,010 AD: 6,823 Million people 2,020 AD: 7,518 Million people 2,030 AD: 8,140 Million people 2,040 AD: 8,668 Million people 2,050 AD: 9,104 Million people ah hatta öyle sözler söyler ki insanlık adına bunları öngörürken, gönül ister onları da yazayım buraya. küçükçene yaziym bikaç şeyini tell me: how are we supposed to survive if we're acting like fools all dropping dead to stay alive? someone tell me, please just show me- if there's nothing to do, God we'll turn to you, but if we're an image of you I reckon you are just as puzzled and ugly too. I'm sorry! for all the things we did and did not do- forgive us; the fools that rushed ahead without a clue. I'm sorry! please forgive us for this human lack of humanith, this evolutionary travesty- this tragedy called Man. I'm sorry! for the things we did and did not do, forgive us; the fools that rushed ahead without a single clue.. konuya geri dönmek gerekirse.. Latericius Valete şarkısı 2,060 AD: 1.2 Million people... 1000 yıl var mı sence..[signature][hline]we will always be so much more human than we wish to be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Bir de popüler kültüre hizmet anlayışının gelebileceği boyutu düşünün. O zaman afet mi görmek istersiniz, geleceği mi görmek istersiniz sorusuna vereceğiniz yanıt değişebilir...[signature][hline][b]If you shake my hand you better count your fingers[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 insanlar bana tapıcak[signature][hline]orochi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
berqe Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Makineler le savaşıcaz onlar yenicek sonra bizim vücudumuzdaki elektrikten yararlanmak için tarlalar yapicaklar ama yaşamamız içinde bir dünya WHAT IZ DI MATRIKS[signature][hline]A Jedi Shall Not Know Anger Nor Hatred Nor Love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 çok şey degişecek ama kimse neyin degiştigini farketmeyecek bugun oldugu gibi..Ne kdr farketsende bi sure sonra küçümsenecek... boyle devam edecek işin kısası..[signature][hline]www.RankHosting.net bilgi için msn: [email protected] --- --- --- --- --- --- Saygılarımla KJ. & e-ekrem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 su an yasadigimiz dünya 2.dünya belki gelcekte 3.dünya ya gecebiliriz.acalim bunu simdi dünya günesten kopup yörüngeye oturunca baska bir gezegenle kendisinden biraz daha küçük bir gezegenle aralarinda milim vardir ve an gelir o gezegen le dünyamiz yörüngede dönerken büyük bir gürültüyle birlesip evlenirler.yani parcalanirlar ama olay sudur ki parcalar birbirini kütle çekim ile çekerek tekrar bir gezegen halini alir ve bir kisim parçaalar da ayimizi olusturur iste bu yüzden 2.dünya denior.belki tekrar gene bir çarpisma sonrasi dünya parçalanir ve gene birlesebilir yani bir sürü teoriler kurabiliriz[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg diablotg, 13 Ocak 2005 22:48 tarihinde demiş ki: ne insanlar gordum elbisesi cok , ne insanlar gordum icinde elbise yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 said: FakeAccount, 31 Ocak 2005 20:25 tarihinde demiş ki: Beyler sizce 1000 yıl içinde sistemde neler deişecek neler olucak bunun hakkında bir tahmin yürütebiliyormuyuz?? > Bence geçim derdi kalmıcak... Insanlar çalışmak zorunda kalmıcak(iş bakımından) Herşeyi makineler bilgisayarlar vs.. yapıcak.. Insan ölümsüzleşicek... Kalbinde sorun olduğunda kalbi deişiecek, Böbrek sorunu olduğunda hede hödö.. Peki sizce neler deişecek? ü dediklerin zor bea...ole olsa insanlar nie yasasınki ;)...[signature][hline]Msn : [email protected] Yavas konus,hızlı dusun Cheester Nası Biri? Sozlukte Cheester Bamyaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vasortflam Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 said: SethGarrett, 31 Ocak 2005 20:47 tarihinde demiş ki: amerika mars ı özgürleştirme harekatına başlıyacak :D neden olmasın Big Brother her tarafı ozgurleştirmek ister zaten 1000 yıla kadar abd yıkılmazsa butun dunya ozgurleşir :P[signature][hline]Sinclair Silvian (-R-) Dark Venue Dünya Kötülerin Dünyası... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
berqe Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 ya şaka bir yana ben gerçekten şu matrix filminde olanların daha doğrusu Animatrix de olanların bizede olucağını düşünüyorum yani " İnsanlar kendi sonlarını kendileri getirecekler" (Yapay Zeka ile)[signature][hline]A Jedi Shall Not Know Anger Nor Hatred Nor Love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 ölen böbrek vs peki ölen beyin nolcak? bide madde yok olmaz demişsiniz.. anti madde denen bişi var çok güzel yok ediyor :) bence matrix senaryosu ciddi ciddi olucak gibi.. insanlar yükleri makinelere atıcak. sonra heşeyi denemek isteyenler makinelere içgüdü, yorum yapma gibi özellikler katınca makine "yapmıyom a.k. siz yapın hadi eşşekmi var burda" diye karşı çıkacak. veya tıp ilerliyecek yeni canlılar üretilicek.. bu sefer tıp ve mühendislik savaşı başlıyabilir.. görev verilmiş makineler vs görev verilmiş organizmalar..[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead We are our Past failing to come back All of us visionaires.. ..with a rope around our neck... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 said: xueshen, 31 Ocak 2005 21:00 tarihinde demiş ki: insanlar bana tapıcak ahaha sende kimsin lol ?[signature][hline]Msn:[email protected]|Icq:172734901 Mail:[email protected]|Resimleri:Mayh3m'in resim arsivi Sözlük:Haqan (kimdir, nedir, ne değildir?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 said: Cheester, 31 Ocak 2005 22:49 tarihinde demiş ki: said: FakeAccount, 31 Ocak 2005 20:25 tarihinde demiş ki: Beyler sizce 1000 yıl içinde sistemde neler deişecek neler olucak bunun hakkında bir tahmin yürütebiliyormuyuz?? > Bence geçim derdi kalmıcak... Insanlar çalışmak zorunda kalmıcak(iş bakımından) Herşeyi makineler bilgisayarlar vs.. yapıcak.. Insan ölümsüzleşicek... Kalbinde sorun olduğunda kalbi deişiecek, Böbrek sorunu olduğunda hede hödö.. Peki sizce neler deişecek? ü dediklerin zor bea...ole olsa insanlar nie yasasınki ;)... evet öyle bişi olunca insan yaşamak için sebepte bulamaz :lol:[signature][hline]Ultima Online, Hayat Offline... http://forum.paticik.com/view.php?id=105586 [Bu mesaj Uzaylılar tarafından 28 Ocak 2094 01:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 said: Predator-, 31 Ocak 2005 20:25 tarihinde demiş ki: hepimiz ölücez :D[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 son durak karatoprak.[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 said: FakeAccount, 31 Ocak 2005 20:25 tarihinde demiş ki: Beyler sizce 1000 yıl içinde sistemde neler deişecek neler olucak bunun hakkında bir tahmin yürütebiliyormuyuz?? > Bence geçim derdi kalmıcak... Insanlar çalışmak zorunda kalmıcak(iş bakımından) Herşeyi makineler bilgisayarlar vs.. yapıcak.. Insan ölümsüzleşicek... Kalbinde sorun olduğunda kalbi deişiecek, Böbrek sorunu olduğunda hede hödö.. Peki sizce neler deişecek? en azından senın gibi hayalciler kalmıycaktır heralde[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* BenCss ateş ederek yaptığım amblem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 ben görebiliyorum uyuycam[signature][hline]Beş Hececiler ''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 up[signature][hline]Ultima Online, Hayat Offline... http://forum.paticik.com/view.php?id=105586 [Bu mesaj Uzaylılar tarafından 28 Ocak 2094 01:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 onu bilmem de ben akşama ne yesem acaba onu bilmiyorum. fikri olan?[signature][hline] sevdasız bir iklimde çember çeviriyordu yüreğimki sen çıktın gene ağaçların köklerinden. Her yıktığım ağaç sen büyüdün. Yüreğimi çizdiğin bir bardak biradan, içerimi sildiğin bir silginden külleri savurdum rüzgara, kalanları diktim tekrar kestiğim boynundan çıkan kanlarla suladığım çınara. Kustum, tiksindim sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 ha bide insanın ölümsüzleşmesi mümkün değil onu ekliyim :)[signature][hline] sevdasız bir iklimde çember çeviriyordu yüreğimki sen çıktın gene ağaçların köklerinden. Her yıktığım ağaç sen büyüdün. Yüreğimi çizdiğin bir bardak biradan, içerimi sildiğin bir silginden külleri savurdum rüzgara, kalanları diktim tekrar kestiğim boynundan çıkan kanlarla suladığım çınara. Kustum, tiksindim sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lizardking Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 dünya nüfusu çok arttığı için bi kaç salgın hastalık nüfus sorununu ortadan kaldıracak.. teknoloji baabında çok farklılık olacak ama insanların yaşayış tarzları giyimi bu günkünden pek farklı olmaz.. giyinmek için gene kumaş elbiseler ve yaşamak için sertleştirilmiş ultra teknolojik statiği olan binalarda oturcaz..[signature][hline]yörünge dışı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parapa Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 1000 yıl içerisinde Şişme bebeklerin yerini Uzaylı Huriler alıcak buna eminim :d[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 1000 yıl diyoruz da, 20 yıl sonraya çıkabilir miyiz bilemiyoruz 1000 yıl sonraya kalır mıyız, hiç belli değil[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar