Xanthe Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 pejo 307 nın reklamı çok guxrldir sloganı ve reklam çok iyi oturtulmuştur(Kıskanılırsınız). Şıweps inde güzel gerçekten .C4 un reklamıda bana transformersları hatırlattı mazilere gittim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 hoh cok war ya saymakla bıtmıyor ayıramazsınız tv8 dekı packshot programında zaten butun guzeler cıkıyor bu arada :)[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lizardking Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 şu bonus kart olayı çok ilginç gördüğümüz her afro saçlıya bonus saçlı der olduk. herifler gözümüzde imaj yarattılar kendilerine[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 bence imkansız bişeyi secmeye çalışıyoruz[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* BenCss ateş ederek yaptığım amblem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lizardking Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 ha bide araba reklamları genelde daha güzel para harcanmış ve dikkat çekmesi açısından özen gösterilmiş oluyo araba reklamlarının geneli güzel[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 said: fordcus, 26 Ocak 2005 21:43 tarihinde demiş ki: Dünyanın en iyi reklamı Peugeot 407 reklamı. İzleyin hak vericeksiniz. Fon müziğinde iyi kötü çirkin çalıyor. Ben izlemedim ama baya güzel olsa gerek :) En son Golf reklamı da çok güzeldi (Vs. Vs.)[signature][hline]Penthesilea, 04 Kasım 2004 00:40 tarihinde demiş ki: Chem, digitürk yapsana? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 evylady mi n bi bebek bezi reklamı var ya, o işte. hani bebekler işiyo, bitti benimki falan. süper ya. yaratıcılık bu. ben o reklamı türklerin yaptığına inanmamıştım. habertürkte snapshot die bi orgramda yayınladılar kamera arkasını orda anladım ki bizim soydan da kaliteli beyinler çıkabiliyormuş.[signature][hline]Known as "Raven" icq:289270637 msn:[email protected] Geçen bi zepline bindim, zeplini 2 küçük goblin kullanıyordu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 kesinlikle schweppes reklamlari[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sniper Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Eti puff 'un reklamlarıda iyi. " Bir dilek tut: Önce seni yesinler..." :D[signature][hline] A darkness more than night. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 bence t-macin bi reklamı vardı t-mac ben nba'ya gelenler ders veriyorum diyip basket etıyodu o reklam cok iyiydi[signature][hline]aramaya inanmıyorum post kasıyorum kufrediyorum kavga ediyorum :hrr: nihahahaha yasasın kotuluk :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solkirans Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 en iyi reklam dışbank reklamı heralde iyidir yani ben daha kavrayamadım[signature][hline]www.60yil.k12.tr Pati radyoda pandomim gösterisi yapıyorum beklerim...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_ Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 T-Box :D[signature][hline]Spectator, 20 Temmuz 2003 15:00 tarihinde demiş ki: ben yaptırmadım ama acımıyo. İşte Ben!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Geçende topiği de açılmıştı, axe ın (deodorant olan) bi istasyonda geçen süper bi reklamı var. Burdan[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 ya bu aslında şu an düşünüdkleriniz eskıden ne reklamlar vardı da hatırlamıyoruz[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* BenCss ateş ederek yaptığım amblem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 ben dörde giderken bi banka reklamı vardı.ondaki müzik çok güzeldi dostlukla ilgili bi şarkıydı...bu dostluk daha daha büyüyecek la la la ...gerçek dostluk yalan bilmez gerçek dostluk hiç bitmez yaşı yoktur yaşlanmaz sözleri böyleydi galiba.güzel bi reklamdı o[signature][hline]Çok Kere En Kuvvetli Tenkit Ses Çıkarmamaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taros Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 said: Zeppelin, 27 Ocak 2005 16:54 tarihinde demiş ki: evylady mi n bi bebek bezi reklamı var ya, o işte. hani bebekler işiyo, bitti benimki falan. süper ya. yaratıcılık bu. ben o reklamı türklerin yaptığına inanmamıştım. habertürkte snapshot die bi orgramda yayınladılar kamera arkasını orda anladım ki bizim soydan da kaliteli beyinler çıkabiliyormuş. anlamıyorum ya türklerin yaptığı birçoık iyi reklam filmi var! neden bu kadar küçük görüyorsunuz! dünyanın en büyük reklam ajanslarında birçok türk reklamcı çalışıyor..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sinowhatrecup Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 said: forgiver, 26 Ocak 2005 23:47 tarihinde demiş ki: reklamın iyisi kötüsü olmaz aslında Molfix mi molped mi nedir bi cocuk bezi reklami var,hani su sefil muzik esliginde olan cocuk bezi reklami.. O reklami izleyince neyiin iyi neyin kotu oldugu hakkinda bir iki fikir geliyo insanin aklina. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Hülya Avşar ın Türk Petrol Reklam ı Taş kafalı mal adamların oynadığı jöle reklam ı Var mı Nazo gibisi reklam ı Beni Benden Alır başka diyarlara götürür[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq "Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 said: fiona, 28 Ocak 2005 14:27 tarihinde demiş ki: ben dörde giderken bi banka reklamı vardı.ondaki müzik çok güzeldi dostlukla ilgili bi şarkıydı...bu dostluk daha daha büyüyecek la la la ...gerçek dostluk yalan bilmez gerçek dostluk hiç bitmez yaşı yoktur yaşlanmaz sözleri böyleydi galiba.güzel bi reklamdı o yaş kaç ? o reklam 4 yıllık. akbank reklamıydı.[signature][hline]fordfocus driver..[/i] kalhiae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
driftintosin Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 hani -abi sen halbuki benim babammışın -aa ama ben senin dayınım gibilerinden bi konuşma geçio (yanlışsam düzeltin) o reklam etki bakımından bence süper . yani bi afalladım izliyince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Honda accordmu oyle bir araba vardi. Mekanizmalar birbirine etki ediyordu koca bir sistem calisiyordu bu arada arabanin ozelliklerini tanitiyodu sonrada araba karizma bir sekilde inip yukaridanda arabanin markasi iniyodu bu da guzeldi.[signature][hline]İyilik et, iyilik bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mboma Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 said: The_, 28 Ocak 2005 01:34 tarihinde demiş ki: T-Box :D prezervatif :D ii bide okeyin her takıma uyar oda bayaa ii[signature][hline]<''>^^Vuracagınız avın peşinden mi koşarsınız yoksa vurdugunuz avın mı?^^<''> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 bi araba wardı ismini hatırlamıom roboto donusuodu oynodu bole o cok hasuma gıtmıstı[signature][hline]Msn : [email protected] Yavas konus,hızlı dusun Cheester Nası Biri? Sozlukte Cheester Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Half_Cow Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 -Ooooooohhh dünya varmış. -Bitti benimki. *!Sallar* Sonra şarkı çalıyor: Evybaby hüpper, Evybaby hüpper, Evybaby hüpper emici hüpper. Bayılıyorum bu reklama, hele sallama sahnesi süper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Gag'da izlediğim bir Pepsi reklamı vardı : Çocuk önce kola makinesinden 2 tane kola alıyor sonra onların üstüne basıp pepsi alıp gidiyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar