Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Final fantasy 7 Advent Children


SenariouS

Öne çıkan mesajlar

Evet daha önce kimse konuyu açtımı bilmiyorum ancak Final fantasy orjinal karakterleri ile sinemaya taşınıyormuş. ff7 oynamadım ancak ff serisinin diğer oyunlarını düşünecek olursak (vede izlediğim trailer hesaba katarsak ) çoooookkk güzel olacakmış gibi gözüküyor.
http://www.square-enix.co.jp/dvd/ff7ac/
adressinden pek çok bilgisine ulaçabilirsiniz 02.08.2003 tarihi verilmiş çıkma zamanı olarak ama daha piyasada yok hadi hayırlısı[signature][hline]Don't try to live so wise.
Don't cry 'cause you're so right.
Don't dry with fakes or fears,
'Cause you will hate yourself in the end.

Naruto; Akeboshi-Wind
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ben bunu ffVII remake'i bi oyun olacak diye biliyodum.. her halukarda süper bi olay tabi. trailer'ı da şaane.[signature][hline]The problem with America is stupidity. I'm not saying there should be a capital punishment for stupidity, but why don't we just take the safety labels off of everything and let the problem solve itself?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
kiddo, 13 Eylül 2004 22:12 tarihinde demiş ki:
bence 8 i film yapsınlar

heheh evet bende en fazla FF8 seviyorum ama onun konusu filme sığdırmak çok zor.
hele FF8 açılışındaki
"I'll be there"
olayı yolmu bitiyorum
ha bu sırada bir ricam olacak FF7 (pc) sahibi bir arkadaş bana yollayabilirmi filmi gelmeden oynasam şunu eheh[signature][hline]Don't try to live so wise.
Don't cry 'cause you're so right.
Don't dry with fakes or fears,
'Cause you will hate yourself in the end.

Naruto; Akeboshi-Wind
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

FF serisini oynamış bir insan olarak gayet güzel bir proje olucağına inanıyorum. Bu filmin konusu tamamen ff7 ile aynı Sephirot ve Cloud arasında geçiyor gibi. Fragmanlarını izledim çince olarak ama gayet güzel bir yapım olmuş. Sabırsızlıkla bekliyoruz. Oyun filmleri zincinrine yeni bir halka daha katılıyor hade hayırlısı.[signature][hline]Oliver: "You are a beautiful, beautiful man. "
Angel:" Thanks. "
Oliver: "You're an actor."
Angel: "No. "
Oliver: "That wasn't a question. I'm Oliver. Ask anyone about me. They'll tell you I'm a fierce animal. I'm your manager as soon as you call. "
Angel: "I'm not an actor."
Oliver: "Funny. I like the humor. I like the whole thing. Call me. This isn't a come-on. I'm in a very serious relationship with a landscape architect."
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 ay sonra ...
Sabahtan beri Otherworld ve Suteki da Ne dinliyorum, FFX'in en son Boss Sürüsü'nün ilkinde (karnından kılıç çıkaran ayıcık var ya :)) takılmış durumdayım, rüyalarıma girdi oyun ve diyorum ki,

Bir FF oyununun filmi çekilecekse FFX olmalıdır bu.

FF 9,8,7 oynamadım ama oynasam fikrim değişmez bence. :-)[signature][hline]Foxx, 17 Eylül 2004 23:39 tarihinde demiş ki:
arkadaşlar o kadar da mantıklı düşünmeyin.


[Bu mesaj Eraq tarafından 05 Kasım 2004 16:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

oyle bir degişirki ben ff8 den sonra oynadım ne dıyım FF8 dekı havayı bulamadım apayrı bır hava avrdı zaten apayrı hava vermesı superdır FF lerın
FFX guzelde fılmlık bır hıkayesı yok yanı cok duygulandıgım eyrler oldu ozellıkle yunalesca lı bolumde tıdus ve yunanın babası ıle auyronun oldugu sahen cok guzel orda duygulandıgım kadar nadır oyunda duygulanmıstım[signature][hline]Hiko Seijuro,öğrencisi Kenshine bılınmıyen bir tarihde demişki:
Sword is just a weapon,Swordmanship is learning how to kill.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 3 hafta sonra ...
  • 1 ay sonra ...
×
  • Yeni Oluştur...