SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Evet daha önce kimse konuyu açtımı bilmiyorum ancak Final fantasy orjinal karakterleri ile sinemaya taşınıyormuş. ff7 oynamadım ancak ff serisinin diğer oyunlarını düşünecek olursak (vede izlediğim trailer hesaba katarsak ) çoooookkk güzel olacakmış gibi gözüküyor. http://www.square-enix.co.jp/dvd/ff7ac/ adressinden pek çok bilgisine ulaçabilirsiniz 02.08.2003 tarihi verilmiş çıkma zamanı olarak ama daha piyasada yok hadi hayırlısı[signature][hline]Don't try to live so wise. Don't cry 'cause you're so right. Don't dry with fakes or fears, 'Cause you will hate yourself in the end. Naruto; Akeboshi-Wind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 aha cok iyi hemen dvdsini almam lazim hemen ^^ cıksın cıksın ^^[signature][hline].:Ragnarok Online:. Gorlog:[i]: 7x/4x [i]Grand|Cross|Crusader |Gotham Radio Winamp| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 ben bunu ffVII remake'i bi oyun olacak diye biliyodum.. her halukarda süper bi olay tabi. trailer'ı da şaane.[signature][hline]The problem with America is stupidity. I'm not saying there should be a capital punishment for stupidity, but why don't we just take the safety labels off of everything and let the problem solve itself? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 FF7 çok hoşuma gitmişti zaten de, hiç tam versiyonununu oynama imkanını bulamadım. Ama bunun filmi çıkarsa direk gidip alırım[signature][hline]Kurallar. Kurallar.. Kurallar... Kurallar.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 bence 8 i film yapsınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 harika :) en çok ff7'yi severim konusu mütişti... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 said: kiddo, 13 Eylül 2004 22:12 tarihinde demiş ki: bence 8 i film yapsınlar heheh evet bende en fazla FF8 seviyorum ama onun konusu filme sığdırmak çok zor. hele FF8 açılışındaki "I'll be there" olayı yolmu bitiyorum ha bu sırada bir ricam olacak FF7 (pc) sahibi bir arkadaş bana yollayabilirmi filmi gelmeden oynasam şunu eheh[signature][hline]Don't try to live so wise. Don't cry 'cause you're so right. Don't dry with fakes or fears, 'Cause you will hate yourself in the end. Naruto; Akeboshi-Wind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 yav bu kadarcıkmı FF severlerimiz ??[signature][hline]Don't try to live so wise. Don't cry 'cause you're so right. Don't dry with fakes or fears, 'Cause you will hate yourself in the end. Naruto; Akeboshi-Wind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SorroW Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 FF serisini oynamış bir insan olarak gayet güzel bir proje olucağına inanıyorum. Bu filmin konusu tamamen ff7 ile aynı Sephirot ve Cloud arasında geçiyor gibi. Fragmanlarını izledim çince olarak ama gayet güzel bir yapım olmuş. Sabırsızlıkla bekliyoruz. Oyun filmleri zincinrine yeni bir halka daha katılıyor hade hayırlısı.[signature][hline]Oliver: "You are a beautiful, beautiful man. " Angel:" Thanks. " Oliver: "You're an actor." Angel: "No. " Oliver: "That wasn't a question. I'm Oliver. Ask anyone about me. They'll tell you I'm a fierce animal. I'm your manager as soon as you call. " Angel: "I'm not an actor." Oliver: "Funny. I like the humor. I like the whole thing. Call me. This isn't a come-on. I'm in a very serious relationship with a landscape architect." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 izleyeceğiz......[signature][hline]The Jedi do not believe in killing their prisoners No one deserves execution , no matter their crimes Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 14 september 2004 01:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SorroW Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 ama gelen kadar ooho ben devil may cry bekliyorum[signature][hline][ spo = Okumak için tıklayın ] Yemişim boyle serverı [ /spo ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aron-Caldwell Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 nasil yani dmc'nindemi filmi cıkıor?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 7 yi kurgu olarak çok sevmiştim. Aslında gaza geldim eskilerin arasında bulabilirsem yeniden oynayacağım. Olmadı FF 11 e vaşlıyacağım. Merakla bekliyorum...[signature][hline]"what is locked can be opened; what is hidden can be found; what is yours will be mine." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 size ingilizce bir movie linki izleyin ben hayran kaldım http://media2.ffadventchildren.com/trailers/ffviiac_e3_trailer.avi[signature][hline]Don't try to live so wise. Don't cry 'cause you're so right. Don't dry with fakes or fears, 'Cause you will hate yourself in the end. Naruto; Akeboshi-Wind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loading Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2004 Ne zaman yayınlanacağı hakkında bir bilginiz var mı?Merakla bekliyorum...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 yufff!! yufff!! yufff!! yufff!! o ne beee süferrr ff hastasi olaraktann süfer bi haber buu[signature][hline] Creed Demastikus Captain of the Scorpion Class Battleship Vampire / Member of Sol İnvictus "Who wants to live forever?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hellsing Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2004 Sephiroth adamım var benim..Çok güzel olcak gibime geliyor.. Konuyla alakasız olucak ama devil may cry'ında bu tarz bir anime filmini yapsalar keşke.Gerçek filme tercih ederim sonuçta hiçbir yaşayan insan dante'yi kusursuz bir şekilde canlandıramaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2004 Bütün ff leri oynadım. En güzeli IX di bi kere :P hayatımın oyunudur. O oyunu oynarkenki kadar hiçbi oyundan zevk alamadım. Sıralama yapmam gerekirse ffIX ffX ffVIII ffVII [Bu mesaj spawn77 tarafından 03 Kasım 2004 17:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Sabahtan beri Otherworld ve Suteki da Ne dinliyorum, FFX'in en son Boss Sürüsü'nün ilkinde (karnından kılıç çıkaran ayıcık var ya :)) takılmış durumdayım, rüyalarıma girdi oyun ve diyorum ki, Bir FF oyununun filmi çekilecekse FFX olmalıdır bu. FF 9,8,7 oynamadım ama oynasam fikrim değişmez bence. :-)[signature][hline]Foxx, 17 Eylül 2004 23:39 tarihinde demiş ki: arkadaşlar o kadar da mantıklı düşünmeyin. [Bu mesaj Eraq tarafından 05 Kasım 2004 16:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2004 oyle bir degişirki ben ff8 den sonra oynadım ne dıyım FF8 dekı havayı bulamadım apayrı bır hava avrdı zaten apayrı hava vermesı superdır FF lerın FFX guzelde fılmlık bır hıkayesı yok yanı cok duygulandıgım eyrler oldu ozellıkle yunalesca lı bolumde tıdus ve yunanın babası ıle auyronun oldugu sahen cok guzel orda duygulandıgım kadar nadır oyunda duygulanmıstım[signature][hline]Hiko Seijuro,öğrencisi Kenshine bılınmıyen bir tarihde demişki: Sword is just a weapon,Swordmanship is learning how to kill. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2004 oo nee yaa ne zaman çıkıyooo trailer süferrrr :([signature][hline][b]Msn : [email protected] Alexi_Septimus, 29 Ekim 2004 16:03 tarihinde demiş ki : Hepsi bir kere kullanılacak ? 3x4 = 12 5x6 = 30 30-12 = 28[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2004 pufff meraktan çatlayacam herhangi bir haberi olan[signature][hline] Everything is clearer now. Life is just a dream you know, That's never ending I'm ascending... Cowboy Bebop - Blue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2004 Olsa soyleyek gülüm ...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2004 evet sitesinden gördüm dvd çıkışları belli olmuş DVD Japan: 2004.12 North America: 2004 Europe: 2005[signature][hline][b]Msn : [email protected] Msn adresim hacklendi yenisi bu ekleyin plz :P Bellow'a bişiler sokmak için tıklayın :D Final Fantasy XI bölümümüz olsun[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
anime_hastasi Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Film, sinemalarda gösterilmeyecek.. DVD olarak satılacak. Son tanıtım filmleri için www.finalfantasytr.com sitesine bakabilirsiniz. Benim şahsi görüşüm.... HARİKA olacak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar