sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 Yarın final 4 izleyelim dedik de arkadaşla, var mı böle güzel büyük televizyonlu sports bar kıvamında yerler? Caddebostan barlar sokağında vardı bi aralar bi tane bar böle ama uzun süredir gitmedim hala duruyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 şişman burgercisi oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 Kadikoyde stadin orda vermezler mi iste barlarda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 stadın oradaki barlara psikopatlar dolar ya. ben fenerli değilim, arkadaş da öle fanatik değil hiç. çekemeyiz yani öyle ortamı, zannetmiyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 akmarın oradaki barlar sokapğına gidin, euroleague maç yayını yapıyorlardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 Saskinbakkal old english pub'da da verebilirler belki. Sesi acarlar mi bilmiyorum ama. Bir arayip sorun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 ataşehirde bulvar216'da bi irish/sports bar tarzı yer var ama final4 bilmem verir mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar