Goering Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 şunlardan arıyorum: örnek 1 örnek 2 örnek 3 verdiğim markalardan olmasına gerek yok. kesin birilerinde sağda solda yatan vardır, çıkarın bana satın... pure - evoke vs. olabilir. + stereo ses iletebilmesi önemli, illa hoparlörün stereo olmasına gerek yok. + portable veya non-portable farketmez. ++++ spotify, pandora stream edebilen cihaz.
KillJoy Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 ipad,smartphone(zaten vardır da) alıp bide bluetooth speaker alsan
akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 Baktım su an Bu var satılıkta Bunlar ara sıra sahibinden e düşüyor. Hayret meraklısı var ki hemen satılıyor. İlan kesinlikle bana ait değildir yardım amaçlı linkledim.
Goering Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2016 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2016 o hiç bir şey dinletmiyor ve wifi'ı da yok. ben evimin terasında kullanmak için arıyorum, wifi çekiyor. (bluetooth hop.'e de şu an para vermek istemiyorum)
Öne çıkan mesajlar