Goering Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 şunlardan arıyorum: örnek 1 örnek 2 örnek 3 verdiğim markalardan olmasına gerek yok. kesin birilerinde sağda solda yatan vardır, çıkarın bana satın... pure - evoke vs. olabilir. + stereo ses iletebilmesi önemli, illa hoparlörün stereo olmasına gerek yok. + portable veya non-portable farketmez. ++++ spotify, pandora stream edebilen cihaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 ipad,smartphone(zaten vardır da) alıp bide bluetooth speaker alsan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 Baktım su an Bu var satılıkta Bunlar ara sıra sahibinden e düşüyor. Hayret meraklısı var ki hemen satılıyor. İlan kesinlikle bana ait değildir yardım amaçlı linkledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 o spotify falan dinletmiyo sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2016 o hiç bir şey dinletmiyor ve wifi'ı da yok. ben evimin terasında kullanmak için arıyorum, wifi çekiyor. (bluetooth hop.'e de şu an para vermek istemiyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar