Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Firefox kullananlar, Sorununuz oldu mu hiç?


Alo-matik

Öne çıkan mesajlar

firefox ve mozilla topiclerine bakabilirsin.

firefoxtan çok memnunum
adress barın hemen yanında search bar var küçük bişi, google, wikipedia, dictionary.com gibi sitelerde çok hızlıca arama imkanın var. hatta o search barları arttırabiliyorsun, bir sürü site için search bar yükleyebiliyorsun kullanması da kolay.
tabbed browsing var mesela, aynı mozilla penceresi altında bi sürü sayfayı görüntülüyor ve tab'lar arası geçiş çok kolay.
open source olduğu için bir sürü developer mevcut, istemediğin kadar çok plug-in yükleyebiliyorsun. highlight ettiğin kelimeyi sözlüklerde arıyan plug-in var mesela.
skin desteği çok geniş, örneğin deviantart.com'daki skinleri çekip kolayca kullanabiliyorsun.
en önemlisi xp sp2'den güvenli ve daha stabil.

tabii bazı dezavantajları da var, örneğin ie'nin desteklediği her abuk sabuk siteyi desteklemiyor. sanırım w3c.com'un bazı kurallarına uyması mı ne gerekiyor onun gibi bişi olduğu için.
ama örneğin her abuk sabuk şeyi ie desteklediği için, browserı çökerten siteleri bile sorunsuz görebiliyorsun mozillada.

şu ana kadar pek bir sorun görmedim, ie'yi kaç yıl kullanmış olsam da, netscape sevmemiş olsam da, mozilla ve firefox'a çabucak alıştım :)[signature][hline]Beş Hececiler
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

nefret ediyorum firefox dan.
kıytırık bi program nasıl bukadar ağır çalışır anlayamıyorum internette gezmek için vga kartımı istiyo anasını satiym anlamadımki.

(benim bilgisayarda ie çok çok çok çok daha hızlı çalışıyo)

+

firefox un eksikleri var update etmiş olmama rağmen 2 kademeli olan üzerine gelince büyüyen flash bannerların transparan olması gereken kısımları renkli olup sayfanın bi kısmını bloke ediyor
birde boyutunu her seferinde küçültmeme rağmen inatla shift + click yaptığımda fullscreen açıyor bunada engel olamadım.

Son olarak bazı siteler firefox ile çarpık çurpuk oluyor. Ne yani firefox kullanıcaz microzort a gıcığız linux rulz firefox rulz diyecem diye çoğu siteyi yamuk yumuk kocaman borderlı tablolarlamı izleyelim?[signature][hline]Atahost.net Web Hosting
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

FireRoXXors,hiçbir yamuğunu görmedim,çok abarmış özellikleri var çeşitli pluginlerle mirce bile girebiliyor,bulunduğunuz ilin hava durumunu bile söylüyor,daha tabbed browser,şu bu o bi sürü şey var,tamam ieden daha yavaş "açılıyor" ama açıldıktan sonra gümbür gümbür dağıtıyor.[signature][hline]www.talonofdragon.tk Frp-Fk Sitesi-Admin
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

firefox'u abim indir dene dediği günden beri başka browser kullanmıyorum.

daha hızlı, daha kullanışlı, çok, ÇOK daha güvenli ve açık kaynak..
sağdaki search engine'lerden tut, adress bar'a keyword'ler yazınca search edip en mantıklı siteye girmesi, tabbed browsing özelliği, her şeyiyle IE'ye takar. opera kullanmadığım için bir şey diyemicem.

şu ana kadar bir kez mi ne IE açtım, onun da nedeni sadece IE'de görüntülenebilen abuk bi siteydi (google'ı yan gösteren mi ne... gereksiz.)
gamespot, oynasana gibi sitelerin desteği %100 olmadığı için ara sıra problemler oluyo, ama "yapamayacağınız" bir şey olmuyo.

get firefox
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bende hata falan vermiyor ?

Ayrıca bu "hata" denilen şeyleri "hata" olarak algılamamak lazım. Bir çok site standartlara uymayan html kullanmakta. Firefox standartları düzgün gösteriyor. Şu büyüyen flashlar problemli cidden.. İncelemek lazım, kesin yine standart olmayan, bir olay vardır.

Firefoxlarınızı güncelleyin..[signature][hline]>Ever heard of .cshrc?
That's a city in Bosnia. Right?
-- Discussion in comp.os.linux.misc on the intuitiveness of commands

Yeniden : http://www.ethernass.com ( .org, .net )
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

valla bende firefox kullanıyorum bazen bazı siteleri acmıyor sapıtıyor diyebilirim sonra o siteye ie ile giriyorum tabi :lol:[signature][hline]Msn:[email protected]|Icq:172734901
Mail:[email protected]|Resimleri:Mayh3m'in resim arsivi
Sözlük:Haqan (kimdir, nedir, ne değildir?)

Ne Yapar Bu İnsan?
- c+ c# Scriptler Yazar
- Grafikle ugrasir
- Web design ile ugrasir
- Radyo yayınları yapar
- Kahve icip evde tarzan gibi dolasır
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

4-5 kere çaktı, fontlar kimi sayfalarda kocaman çıkıyor, jpeg'ler yüklenirken yerlerinde boş kareler görmek beni kıl ediyor.. 2 hafta kadar kullandım sevmedim, hoş özellikleri var ama MyIE2 ( Maxthon ) u tercih ederim..[signature][hline]
MS / Linux System Admin, Backbone Administrator, VoIP Technician, NooBie C# Developer , ex pisikopat
MCSE,MCSA,MCDBA,CCNA
icq : 566413 msn : [email protected]
There is no darkness, only ignorance..

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ya ben de bugün yükledim fakat sanırsam Avant daha güzel. Avant hata verip göçüyordu, açılmıyordu ondan bir yükleyeyim dedim. Ben şu firefox'ta ayarları çok az buldum. Mesela ben yeni pencere açmasını istemiyorum. fakat o linki yeni tabda değil de yeni pencerede açıyor. bunun ayarı yok (ya da ben bulamadım)
ayrıca tab özellikleri avantta çok daha iyiydi.. taba çift tıklayınca kapanıyordu, bağlantıları yeni tabda açıyordu vs vs.. belki bunda da vardır ama ben bulamamışımdır o da olabilir.[signature][hline]oasisoyun.net | Mancınık'ı Yükle | Oasis Forum
Mail/MSN: [email protected] , ICQ:6254196
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...