Cacik Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 2. telefon olarak kullandığım Siyah Xperia Z5 im var elimde 3-4 aylık, Sony Eurasia garantili Spigen kılıfta kullanıldı , görünüm olarak sıfırdan farksız, Ne kadara gider cihaz piyasada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 la ben bunun bu hafta compactını alcam. nasıl iyi mi sony memnun musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
imamizer Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 resmen facebook hesabı açıp yiğenini ekleyen uzak akrabanın fotoğraf yorumu gibi girmişim. "yakışıklı yiğenim. aysel yengeye selamlar" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 Compact ı biraz kalas gibi arkadaşta var oda , genel olarak memnunum bi sıkıntısı yok akıcı alet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 Xperia X falan almak için mi satacaksın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 2. Telefon olarak duruyordu. Günde 2 kez çalıcak diyede bekleyip değer kaybetmesin diye satayım dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 kaca satacan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 oooo... cok para. sifiri o fiyata gidiyor kampanyada. hem eskidi artik bu model ya. premium'u var, edge var. na bak, bunu alacaama edge alirim sifir. ayni paraya. dusur sen o fiyati bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 adam fiyat yazmamış ki? olmayan fiyatı bile baltalıyoruz. http://www.sherv.net/cm/emoticons/hearts/goofy-heart.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 balta adettendir hoş "kaça gider?" diye sormuş da 3-4 aylık demişsin piyasada şu anda 1.900,00-TL ye gidiyor bkz: http://www.hepsiburada.com/sony-xperia-z5-p-TELCEPSONXPZ5-B ben 1.700,00-TL den aşağıya satmazdım açıkçası, xperia ailesinin yakın zamanda 6.0 güncellemesi aldığını da göz önünde bulundurursak temiz 3 sene kullanılır bu 7.0 hatta 8.0 bile görür rahat rahat ben de compactının fiyatı düşsün diye bekliyorum eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 dasaaa said: oooo... cok para. sifiri o fiyata gidiyor kampanyada. hem eskidi artik bu model ya. premium'u var, edge var. na bak, bunu alacaama edge alirim sifir. ayni paraya. dusur sen o fiyati bence. adam hakli, daha ucuzu varken niye alalim ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 ram ve ssd takarsan daha cabuk satarsın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 kardes parca parca satacaksan ben ekrana talibim. kargo senden, kaca olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 bes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 bireysel emeklilik kari ile alabiliyorsak eger ben 10senelik police ile talibim birader. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 1.700 diyorum o zaman , talipleri bekliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2016 hmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2016 Öm den fotoğrafları atar mısın, ilgileniyorum şahsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2016 devam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 1500 e sahibinden'den alıcı var, spigen crystal clear kap da hediye + kırılmaz cam takılı Burdan varsa, burdan birine gitsin alet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 Ya arkadaş, düzenli aralıklarla telefon alma isteğimi hype lamaz mısın rica etsem? Tam telefon bakmama dönemine girmiştim bak yine.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2016 Al kurtul :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2016 1.500 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar