ShadowFax Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Selam, Ofiste kullanmaya monitor arıyorum. var mı satan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Satmayı duşünmemiştim, görünce neden olmasın dedim. Elde var bir tane bende, boş yatıyor. Vatandan almıştım, Kutu, fatura, Aksesuar tam ve halen 1 yıldan fazla garantisi olmalı. Tek sorunu yok. 24 inc. DVI+analog vs.vs. Gayet kaliteli bir monitör. Fiyat 350 tl, kargo senden tabi. http://www.hepsiburada.com/aoc-e2470swda-23-6-5ms-analog-dvi-full-hd-led-monitor-pm-bd802664 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2016 Teşekkürler quo vadis :) tertemiz monitör. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2016 Güle güle kullan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar