Marl0_on Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 olabildiğince kısa bir süre içerisinde bauman ya da baudrillard izleğinde okunabilecek bir kurguya ihtiyacım var. önerilerinizi güncel kitaplar arasından, hatta bi on-yirmi sene içinde çıkmış olanlardan verirseniz çok sevinirim. edit; biraz daha genişletmek gerekirse ritzer ya da beck de olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 dediğin adamlara baktım ortak bi nokta bulamadım ama şu kitap işini görür gibi sanki; http://www.idefix.com/kitap/fi-ustun-kirdar/tanim.asp?sid=YXJKH95E5E2S60ENCWS2 popüler olan değil başka fi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2016 her biri değil de, içlerinden herhangi birisi olabilir demek istedim. teşekkürler önerin için bakıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar