darkageman Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 Abi bak geçenlerde psu dedi birisi gittim 0 psu aldım. Çözülmedi şimdi sen ram diyorsun gidip ram alsam çözülmezse ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 Birikmiş 300-400 leva param var zaten hani bulsam neyde problem şak alacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 Birde esh bunları yaptığım halde sorun tekrar tekabül edip mavi ekran verirse gene buradan paylaşırım bakmış olursun. Gidip ram alırım olmadı. Ama technopat forumundaki abi Ramlerden değil Gpu'dan yana problem olabileceğini de söylemişti. Çünkü 2 kez aynı Nvidia Streamer hatasıyla mavi verdi bilgisayar. Bi üstadım demedik adam cevap yazmıyo ksladlksakld Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 ya deneyebileceğin kimse yok mu etrafında başka ram, ya da önceden iki ram'le hata vermiosa yenileri çıkar kontrol et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 Olsa keşke olsa. Yok yenileri çıkarıp denerim ama önce bi Esh ve forumdaki abinin dediklerini yapayım. Ondan sonra o yöntemi deneyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 darkageman said: Birde esh bunları yaptığım halde sorun tekrar tekabül edip mavi ekran verirse gene buradan paylaşırım bakmış olursun. Gidip ram alırım olmadı. Ama technopat forumundaki abi Ramlerden değil Gpu'dan yana problem olabileceğini de söylemişti. Çünkü 2 kez aynı Nvidia Streamer hatasıyla mavi verdi bilgisayar. Bi üstadım demedik adam cevap yazmıyo ksladlksakld abi sil bütün nvidia sürücüsünü standalone olarak yükle nvidia experience falan yükleme. sitesinden only driver cek. nvidia remover cek bi yerden de komple sil önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 Esh said: darkageman said: Birde esh bunları yaptığım halde sorun tekrar tekabül edip mavi ekran verirse gene buradan paylaşırım bakmış olursun. Gidip ram alırım olmadı. Ama technopat forumundaki abi Ramlerden değil Gpu'dan yana problem olabileceğini de söylemişti. Çünkü 2 kez aynı Nvidia Streamer hatasıyla mavi verdi bilgisayar. Bi üstadım demedik adam cevap yazmıyo ksladlksakld abi sil bütün nvidia sürücüsünü standalone olarak yükle nvidia experience falan yükleme. sitesinden only driver cek. nvidia remover cek bi yerden de komple sil önce DDU ile silip Onu da yapacağım akşamleyin. Durum devam etmesi halinde yazacağım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2016 Şimdi DDU ile temiz kurulum yaptım. Sadece Driver Phsyx sürücüsünü ve ses sürücüsünü yükledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 BIOS'u da dediğin gibi sıfırladım. Dün akşam biraz kullandım bir problem olmadı verifier da etkin zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 naptın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 1 hafta oldu nerden bakarsan oc felan kapadım. Hatta kulaklığı da sadece windows 8 driverını yükledim kullanıyorum. Şu an için ne mavi ekran ne de bir hata mevcut. Şaşırdım ama. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 Demek ki oc yaparken bir hata yaptin, ya voltaj hatasi ya timing. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 Voltaj 1.2 ramleri xmp almıştım. 4.2 ghz yani şaşırdım. Normalde OC genie açınca da aynı ayarları yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 Yani bunlar en barizi daha bir suru hata yapilmis olabilir. Kaldi ki auto overclock opsiyonu falan oluyo bazi bioslarda , kesinlikle kullanmamak lazim. Baya salak profiller gelebiliyor. Sadece ram in onayli xmp lerini kullanin, test edilmis profiller yuklu geliyo rame. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 Zaten technopat forumdaki abi de aynı şeyleri söyledi. XMP açabilirsin problem olmaz dedi zaten XMP destekliyor ramlerin vs. Açmadım onu normal 1600 mhz de kullanıyorum şu anda. Gerek duyarsam açarım onu da :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 hata yani senin ramleri saçmalatmandanmış. yani ramlerdenmiş. abi mavi ekranı donanımsal verdirten tek şey ram %99 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2016 Valla artık vermiyor ya daha başka birşey istemiyorum. Bundan sonra oc olaylarından da uzak duracağım stok yeter kasmaya gerek yok. Ama hala şüphelerim var yani. XMP açıp biraz da aslında öyle test etmek gerekli bunu bir ara deneyeceğim. Bu arada voltaj 1.2 Cpu için vermiştim Ramler için değil karışıklık olmasın. Ramler normal XMP modülündeydi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 Güncelliyorum. Dün itibari ile tekrar mavi ekran verdi bilgisayar ama bu sefer çok garip birşey oldu. Mavi ekran yazısı görünür görünmez anında bilgisayar shutdown oldu ayrıca açmaya çalıştığımda ekrana görüntü dahi gelmedi. Power düğmesini kapatıp açıp bir süre bekledim ondan sonra bilgisayar açıldı. Akşam ben tekrardan memtest'e sokacağım ne olur ne olmaz diye. Var mı önerisi olan birisi ? İnternette araştırdım ekran kartı veya ram diyorlar kesin olarak. Akşam eve geçtiğimde anakartın Onboard girişine de bakacağım çalışıyor mu çalışmıyor mu diye. Not: Driverdan kaynaklanabilir diye temiz format attım. Herşey güncel an itibariyle. Overclock vs yok. Herşey stok hızında çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 abi, genellikle donanımsal olarak bir sıkıntıdan oluyor BSOD lar (çakışan driver yoksa). ramleri bir kontrol ettir bakalım test mest yap. Benim laptopta buna benzer problem olmuştu malesef değiştirmek zorunda kalmıştım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2016 1 aydır problem yoktu. Driver çakışsaydı bence 1 ay içinde kesin bir veya iki mavi ekrana denk gelirdim. O da yok ayrıca minidump klasörü oluşmadı bile yani ilginç tarafı o. Ben yüksek ihtimal ramlerden şüpheleniyorum artık. Memtest sağlam çıksa bile garantiye göndereceğim. Hatta sağlıklı olsun diye ekran kartını bile göndermeyi planlıyorum. Başka önerisi olan donanım gurusu varsa dinlemeye hazırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Haziran 4, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2016 Memtest hiçbir error olmadan tamamlandı. Sinir bozucu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 Bugün saat öğlen 12 den beri verifier açık bir problem olmadı. Şaka mı la bu bilgisayar. Çekiçle mi dalayım. Ben bu bilgisayarı ramazanda sinirden paramparça etmezsem iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 KillJoy said: hata yani senin ramleri saçmalatmandanmış. yani ramlerdenmiş. abi mavi ekranı donanımsal verdirten tek şey ram %99 1 den fazla hdd varsa fiziksel hasar olmamasına rağmen kurulum hatası adresleme hatası vb den mavi ekran yiyebiliyorsun çok yedim sdf hdd i raidi kıstım kurtuldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2016 Tek ssd ve hdd var. Bir daha verirse zaten ya ramleri tamamen değişeceğim veya gidip skylake sistem dizeceğim. Kafaya koydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2016 Bilmiyorum o zaman kurtulabilir misin yani mesaj açık, sky mavi, lake mavi mavi ekrana çok uygun sistem bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar