Jeeztro Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 2 günde 78 MB / 2723 ad var bende. ama işte local vpn kurması çok kötü oldu benim için. dns değiştirip reddite giremiyorum ne yaızk ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 Antrparantez: Adblock'u kaldırdım pc kendine geldi. Gerge'nin tavsiye ettiği uBlock Origin aynı işi daha az CPU ile görüyor. Adblock'ta fan susmuyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 proxy ile blocklama ozelligi de var. root istiyor ama sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 bunun windows phone olani var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2016 Acayip bi özellik keşfettim sanırım. Adblock acınca deezerda şarkı atlama limiti falan kalkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 adblock için opera browser, tasarruf için opera max kullanıyorum. adguard a gerek kalmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 Adguard programlarda da reklam engelliyor. Onlar da cok data harciyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 Ucretsiz olarak su varmis bu arada: https://block-this.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 haumm oyun moyun doğru onlarda da reklam oluor, pek oynamadığım için onu düşünmemiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar