Grego Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 16 gb sahibi olarak söyleyeyim, almayın. içine spotify kurdun mu bitti o 16 gb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2016 senin gibi fakirmiyiz biz ? 320bps stream yapıyoruz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahseer898 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2016 Satıldı mı bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2016 Grego said: 16 gb sahibi olarak söyleyeyim, almayın. içine spotify kurdun mu bitti o 16 gb Yok öyle bir şey. Benim telefonda spotify (5-6 albüm offline olarak yüklü), Hearthstone, bir iki oyun daha, rahat 200 tane falan live photo, bir o kadar normal foto, yarım saate yakın da video kayıtlı. Hala hafızada yer var, sıkıntısız kullanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2016 hepsini anladım da abi spotify diyince 5-6 album nedir ki. 5-6 album icin spotify'a 10 lira verdigine degmez. 16 gercekten artık telefonlar icin az, ama kullanılmayacak kadar da rezil degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Nisan 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2016 nasıl öyle birşey yok, al abi ; 300-400 şarkı var spotify da, 5-6 albüm için kullanmam elbette Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2016 ben online kullanıyorum sadece spotify'ı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Nisan 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2016 Editor said: senin gibi fakirmiyiz biz ? 320bps stream yapıyoruz... Spotify da 320 kbps zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2016 Extreme i 320 abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2016 deadwoll said: Grego said: 16 gb sahibi olarak söyleyeyim, almayın. içine spotify kurdun mu bitti o 16 gb Yok öyle bir şey. Benim telefonda spotify (5-6 albüm offline olarak yüklü), Hearthstone, bir iki oyun daha, rahat 200 tane falan live photo, bir o kadar normal foto, yarım saate yakın da video kayıtlı. Hala hafızada yer var, sıkıntısız kullanıyorum. 64 gb var bende içinde istemediğin kadar playlist, 6000 resim, 300 400 video, dizi film ve envayi çeşit başta yükleyip sonra arkasına bile bakmadığım app oyun vs var. 16 gb almayın rahat rahat kullanmak istiyorsanız telefonunuzu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Nisan 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2016 aynen, ben eskisi kadar müzik dinlemiyorum a güveniyordum ama hakkaten sadece kullanıcı için 16 gb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2016 o kadar sarki bilmem ne dinleyince de bu sefer telefonun sarji yetmiyor sikayetleri baslamiyor mu ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2016 valla 6 plus'ta pil hiç üzmedi beni şimdiye kadar. özellikle şu yeni gelen pil koruma özelliğiyle dahada uzun gidiyor artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2016 Benim telefonda fotoğraf vs. biriktirme huyum yok. Daha önce sd card'lı note 2 falan da kullandım, içinde sd card var mıydı yok muydu onu bile bilmiyorum. Her şeyi telefona yığıyorsanız alın tabii 64, 128 ne varsa artık. Benim huyumdur, birikti mi external'a yedekleyip boşaltırıp fotoğraf, video vs. Zaten müziği de genelde stream ediyorum, anca işte arabada falan sürekli dinlediğim albümler yüklü. Kaldı ki onları da dinlemiyoruz, arabadakiler telefonumu zapt edip spotify'dan yardırıyorlar. Eski usül müzik dl zorunluluğu olsaydı gidip en yüksek hafızalı cihazı alırdım gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2016 iCloud'un özelliği var orijinalleri clouda alıyor dusuk boyutlu sosyal medyaya yetecek olanları alette tutuyor. Baya yer acıyor o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Satıştan vazgeçtim canlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Bu arada ben de 6s plus aldım. Baya bir ikilemde kalmıştım çok mu büyük olur diye, ki 4s'den geçtiğimi düşünürsek neredeyse iki katından bahsediyoruz, şu an iyi ki almışım diyorum alet çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 apple da ayni sorunu yasadi. "barnah, el oturacak aqa" bi sure sonra... "abi ben de samsung kullaniyorum, ekran buyuk ferah ferah takiliyoruz lan.. kullanmak da cok rahat. bence biz de buyuk ekran kullanak" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2016 Up tekrar sarmaya karar verdim. Ne kadar hızlı okadar iyi yoksa kararsız kalıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 İstanbuldan arkadaşa sattım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahseer898 Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2016 Hayırlı olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar