Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tikandim kaldim

Disappear

Öne çıkan mesajlar

ya level 11 oldum druidimle oyuna baya zaman ayiriyorum ama bir turlul level atlayamiyorum su anda darkshoresdayim daha teketekte bear formda bile cogu yaratigi cok zor aliyorum darnassusa donuyorum bu sefer yaratiklar cok zayif geliyo 60 60 exp veriyo yaklasik 7000xp falan istiyo nereye gitmemi tavsiye edersiniz pek pp ci degilim o yuzden oyle oturup 100 tane yaratigi kesebilecek sabrim yok soyle guzel eglenceli bi mekan yokmu keselim eglenelim bu arada questler demeyin questler en ka$isi bile 1k veriyo en fazla ve 1 2 saat zamanimi alanlar oluyor neyse cok sagolun[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii....
Sosyal ağlarda paylaş

Her classın zorlandığı lvller var.Druid için bu lvl sayısı fazla olabilir.Aşmanın 3 yolu var ya parti yapmak ya düşük lvl moblarla grinding ya da ally sehirlerinde lvline göre quest almak.[signature][hline]Işığa ulaşmak için bazen zifiri karanlıktan geçmek gerekir.
Sosyal ağlarda paylaş

şöyle bir şey var, yaratıkların verdiği xp'ler level başına çok az artıyor. sallıyorum lvl 36 yaratık 200 xp veriyorsa lvl 38 yaratık 240 xp veriyor. ama kendi levelınızdaki yaratığı zor öldürürken ve çok vakit harcarken, 2 lvl düşük bir yaratığı çok rahat öldürüyorsunuz ve çok kısa sürüyor. aradaki xp farkı ise ufacık bir şey.

bu yüzden bence kendi level'ınızdaki yaratıklarla uğraşmayın (rahat öldürüyorsanız ayrı). hele üsttekilerle hiç uğraşmayın. tamam belki 3 lvl üst yaratıkları da öldürüyorsunuzdur. ama uğraştırır. bence xp için en uygun yaratıklar 2-3 lvl altınız. aynı şekilde daha zevkli geliyor bana.

quest yapacak bir sürü yer var. her tarafta 4 ırk var. iki ırkın toprakları aynı olduğunu düşünürsek 3 ayrı toprak var. her lvl seviyesi için 3 ayrı quest alanı var. quest kıtlığı çekmeniz gibi bir durum çok zor. eğer verdiği item çok iyi değilse lvl'ı kendinizden yüksek quest'lerle uğraşmayın bence. boşa vakit kaybı.

eğer bir yaratığı teketekte öldürdüğüzde health'iniz ciddi şekilde azalıyorsa ve bir sonraki yaratığa durmadan geçemiyorsanız o zaman yanlış iş yapıyorsunuzdur bence. mana/health için durmadan en az 3-4 yaratık öldürebilmek lazım. öbür türlü hem xp/item bakımından gelişmeniz çok yavaş olur hem de sıkıcı olur, mage değilseniz yemek ve içeceğe giden para da cabası. eskiden ben de hep zor questleri yapmaya çalışırdım, hatta lvl'ı düşük kalanları direk silerdim. tecrübeyle bazı düşünceler değişiyor.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu

[Bu mesaj Mirage tarafından 01 Şubat 2005 01:37 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Mirage tarafından 01 Şubat 2005 01:37 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

darkshoreda quest cok ama cok zor ya mesela fuzzbox mu ne 3. sundeyim 6 tane nightsaber vari yaratiklarin fanginden istiyo 10 tane kestim 1 tane cikti hele zaten bear form un hic bir yararini goremedim 20de cat formu bkeliyorum oda hayal kirikligi olursa direk oyun normal acilidiignda hunter falan acarim[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii....
Sosyal ağlarda paylaş

solo takılmayın party iel çok daha zevkli luyor ve kendinizden yüksek seviye admları bile raat kesiyorsunuz ayrıca questleri share edip quest xp lerini de alıyorsunuz. bir yerden sorna solo takılmak adamı bayar tabi düzgün parti elemanları olması lazım (size yakın sevyede)[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® ©
caydanlik kulpsuz olur mu? marine medicsiz olur mu?
arbiterla dondursanda, firebatler yakar beni...
oxxx[==============>

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...