synorin Mesaj tarihi: Nisan 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2016 Merhaba Sevgili Patiler, Yurtdisinda egitimime devam edecegim icin evimi kapatiyorum. Bu sebeple evimdeki esyalari satiliga cikariyorum. Bazi onemli esyalari(orn camasir makinesi) anlastigimiz durumda ancak haziran ortasi alabilirsiniz. Diger esylar hemen teslim olabilir. Yine evde guzel seyler buldukca satiliga cikaracagim. Genelde yurtdisinda oldugum icin ev cok temiz kullanildi. Fotograflara suradan ulasabilirsiniz. 1- Indesit WIN60 Camasir Makinesi 5kg kapasiteli A enerji sinifi 600 devir Fiyat: 300TL 2- IKEA LILLHÖJDEN dönen sandalye, gri desenli (toplam 3 ay kullanildi) Fiyat: 150TL 3- Kanvas Tablo 120*60 Fiyat:55TL 4- Rowenta Nuvo Elektrik Supurgesi Turbo 2000 Watt Su filtreli Fiyat:90TL 5- Felix filtre kahve makinesi Fiyat:25TL 6- Ibanez RG1570 Prestige Japon yapimi, faturali yaninda orijinal hardcase, aski ve marshall mg 10cd amfi Fiyat:1500TL 7- Teach Yourself Swedish Kitap+ 2CD Fiyat: 20TL 8- Iki adet tutku marka alti bazali cekyat Fiyat: Ikisi birden 250TL 9- Cok amacli masa 50TL 10- Blue House Fornello Midi Firin Fiyat:75TL 11- 60*90 Machete Cerceveli Poster Fiyat:25TL 12- LG HT-503TH 5.1 EV SINEMA SISTEMI(5 Hoparlor Subwoofer(150w)+ Alici ve DVD Oynatici) Toplam Ses Cikisi: 500W (Optik cikisi oldugundan PS3 PS4 ile rahatca kullanilabilir- Yaninda optik ses kablosu hediye) Fiyat: 325TL 13- PS3 Slim Kasa 120GB Fiyat:350TL 14- PSP 2001 Ozel Uretim, Darth Vader Kasa + 8gb card Kirilmis versiyon, icine direkt oyun atilabilir. Fiyat:150TL 15- Coline Rice Cooker (Ozellikle cin ve tay yemeklerine ilgi duygudum icin Isvecteki bir arkadas yoluyla getirtmistim. Icinde ufak cizikler var.) Fiyat:100TL 16- Kokteyl yapimi icin Shaker(250ml) Fiyat:25TL 17- IKEA TV Sehpasi Fiyat:200TL 18- Wii Balance Board Fiyat:175TL 19- Nintendo Wii + XENOBLADE CHRONICLES + WII FIT + WII FIT PLUS + PANDORA’S TOWER + 10 ADET OYUN Fiyat:275TL 20- Iki kisilik yatak (140*190)Baza ve basucu dahil Fiyat:125TL Toplu alimlarda indirim yapabilirim. Cok fazla urun oldugu icin tek tek aciklama yazamadim. Ozel sorulariniz icin ulasabilirsiniz. Fotograflardaki hemen hemen her sey satiliktir. Listede goremediginiz seyler icin de ulasabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Nisan 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2016 resimleri açmıyor. ps3 versiyon kaç acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2016 no pics. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Nisan 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2016 HOCAM DONANIMHABERDEN GELDİM PİRİNÇ MAKİNESİNE EN SON NE OLUR. asdfa şaka ne donanımı allah korusun.PAZARLIK SÜNNETTİR. asdfa Yap bi kıyak la öğrenci adamız ama çok istiyom bu pirinç şeyinden :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Nisan 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2016 Yav bildiğin pilav yapcan işte. Tencerede aynı işi görüyor. Rice cookerların temizlemesi daha kolay bir de zaman ayarlı olduğundan dibi tutmuyor. Benim hatun 5 yıldır 1 defa bile ne dibini tutturdu ne de lapa yaptı. İnsan unutur bir şey olur kötü pilav yapar dimi? Hala ıskalamıyor yav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Nisan 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2016 kurbağa olmuşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Nisan 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2016 Hangi şehir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Nisan 24, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2016 Arkadaslar resimler icin linki duzelttim. Esyalar Atakoy/Istanbulda. Pirinc makinesi denildigi gibi kullanisli cunku dibi tutmuyor. Ayrica isitma/sicak tutma ozelligi var. PS3 orijinal kullandigim icin icinde versiyon yoktur. Fakat ilgilenirseniz 45 tane orijinal oyun var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2016 140x190 yatak nasil iki kisilik oluyo lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Nisan 24, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2016 Haha sen de haklisin Esh. En kucuk cift kisilik boyutu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2016 Ne guzel iste surekli seks pozisyonundasin. Daha guzel iki kisilik yatak olcusu mu olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2016 benim yatağım da 140x200 öyle iki kişi sıkışmıyor tek kişi ise on numara oluyor yatakta çapraz yazıyorum şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Nisan 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2016 Benimki de 140x200 Biz birbirimiz icin yaratilmisiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2016 tamam iste silte kalmadi mi birbirinizi kapisina dayanirsiniz..sende temizi vardir kiz gelecek diye.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Nisan 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2016 Evi uzak bunun ya, bi silte icin gidilmez. Yastik falan da isterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oripxnot Mesaj tarihi: Nisan 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2016 Ses sistemi aklimi celiyor ama su forumdan ikinci el alip pisman olmadigim urun cikmadi henuz. Nasil olsa paticikte satiyoruz diyerek bi ustune isemedikleri kaliyo saticilarin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2016 vakit onemliyse su facebook'taki buy,sell,swap gruplarindan cok daha hizli satabilirsin sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Nisan 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2016 Aceace said: Yav bildiğin pilav yapcan işte. Tencerede aynı işi görüyor. Rice cookerların temizlemesi daha kolay bir de zaman ayarlı olduğundan dibi tutmuyor. Benim hatun 5 yıldır 1 defa bile ne dibini tutturdu ne de lapa yaptı. İnsan unutur bir şey olur kötü pilav yapar dimi? Hala ıskalamıyor yav. la olm ben suşi üretiyom. Pilavı tencerede yapmak işkence :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Nisan 24, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2016 Acikcasi fiyatlari alt sinirdan verdim hep. Paticikte satma sebebim ise burdaki community kalitesi. Satildiktan sonra da bir seylerin deger gormesini istiyorum. Urunlerin cogu cok iyi durumda. Kafanizda soru isareti vs varsa urunle ilgili bana sorular sorabilirsiniz. Bir sorunu varsa mutlaka aciklama yaparim. Gelip eve denemek isteyen olursa o da mumkun. Eger sansim olsa alip gidicem yurtdisina hepsini ama maalesef mumkun degil o sebeple satiyorum. Bu arada urunlerin bir kismi satilmak uzere. Kesinlestigi durumda burdan satilanlari guncelleyecegim. Onumuzdeki gunlerde evdeki dolaplardan cikacak olan yine cok kalite koleksiyon urunlerini de satisa cikaracagim. Edit: Ilk mesajda belirtmeyi unutmusum konum Atakoy/Istanbul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2016 valla wii balance boarda teklif verdim ama sanirim kabul gormedi..hatta kaale bile alinmadi sanirim.. linkte 177 e garantili sifir urunu ki teknosa da 175 e fiyat verince ister istemez benimki gibi tekliflerle karsilasacaksin sanirim .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2016 pff 1-2 ay sonra olsa şu ses sistemini alırdım hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Nisan 24, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2016 Indesit WIN60 Camasir Makinesi Rowenta Nuvo Elektrik Supurgesi Blue House Fornello Midi Firin Fiyat LG HT-503TH 5.1 EV SINEMA SISTEMI IKEA TV Sehpasi Teach Yourself Swedish Satilmistir arkadaslar. Balance boardla ilgili yanlis fiyat tespiti yapmisim hocam kusura bakma. Fiyati guncelleyecegim. O sebeple cevap atmamistim. Dedigin gibi verdigim fiyat yuksek olmus. Yoksa tum OM lere donmeye calisiyorum. Tum urunlere fiyat verirken kafa gidiyor kolay bir is degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2016 makul bir fiyata anlasirsak alabilirim..maksat cocuklar eglensin onlar denemek istiyordu wii de.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2016 op nereye gidiyorsun merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2016 sweden?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar