Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Telefon Tavsiyesi 1500 TL

Buddha

Öne çıkan mesajlar

Lg g3 32 gb vatanda 1200. Lg g4e param yetişmiyor. G4te baya sıkıntı varmış sanırım. 1250'ye ithalatçı firmalar satıyor ama sıkıntılı telefonda n11den falan alınmaz. Ekranı 5 5.5 6 inc olabilir min 5 inç tavsiye verin beyler yarın alacam. Bana ekran olarak 5.5 inç en ideali geliyor 5.5 inç güzel bir tavsiye hoş olurdu. Sonyler çok iyi diyorlar ama fiyatlarıda iyi. m5 var mesela g3ten iyimi bilemedim. Tabi telefonun ömrüde önemli. Samsungdan uzak duruyorum mesela 6 ay sonra telefon ağırlaşıyor. Lg bu konuda sony kadar iyi mi bilmiyorum. 4.5g uyumlu performansı iyi ısınmayan yada güncellemeri iyi olan bir model arıyorum. Kamerası çokta önemli değil resim çektiğim yok. Peformansı iyi olsun. Navisgasyon kullanıoyorum müzik dinliyorum nette geziniyorum vs. Pek kamerayla işim olmuyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Elan_Morin said:

g4 hepsiburada'da 1200 şuan

http://www.hepsiburada.com/lg-g4-32-gb-ithalatci-garantili-p-TELCEPLGG432GR-DS3

İthalatçı firma bu avrupa uyumlu getitiyorlar böyle alıp sıkıntı yaşayan çok. Yoksa n11de de 1200 bide taksit yapıyorlar peşin fiyatına.

General mobile'dan emin misiniz. Sony olarak m5 var bide c5 ultra. lg3ün hala 1200 olmasıda aslında yüksek gibi g5 biraz düşünce bu baya düşer heralde. Bilemedim. Gm 5 plus satan yok şuanda.
Sosyal ağlarda paylaş

gm 5 plus bir iki gün oldu çıkalı ya. güzele benziyor. 4g'yi ben kullanıyorum aşırı memnunum. en ufak bir takıntı kasıntı yok çünkü stock android. güncellemeleri google veriyor. hemen geliyor güncellemeleri. ilk nexus'a bir hafta içinde de 4gye geliyor. tertemiz. ama kamerası vs. çok iyi değil tabi fiyatına da bakarak. gm 5 plus o bakımdan daha iyi.

hatta millete marsmallow gelmedi daha 4g'ye android n geldi developer preview geldi öyle düşün. ki her ay güvenlik güncellemeleri falan da geliyor. diğerleri onu bile doğru dürüst vermiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

ben ithalatcı garntili g4 kullanıyorum. ekim ayında mı ne aldım geçen sene 1500e. bi sorunu yok temiz. ha sorun çıkmaz umarım hehe firmalara güven olmuyor

g4 için öyle sıkıntılı böyle sıkıntılı diye aglıyordu ben almadan önce millet bende bi sorun cıkmadı. hatta başta g3 alıcaktım onda da millet böyle sorunu var şöyle sorunu var aglıyor diye g4e geçmiştim. her telefon için ağlıyor millet özetle
Sosyal ağlarda paylaş

Anladım yinede ilerde sorun yaratırsa sıkıntı. Yoksa çok güzel telefon. İşi şansa bıakmayayım diyorum. Bu gm 5 plus kafama yattı gibi. Ama yarın akşama doğru alacam. Lütfen daha fazla tavsiye. Yarın başlığa son olarak bakıp gidip telefonu alacam.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...