Goering Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 macos x'den tv'ye stream yöntemlerini yeni yeni keşfediyorum; LG OLED( Web OS2) ve PS4 sahibiyim... setup: MBP + LG OLED + PS4 + Sony AMP Universal Media Server için video stream seçeneklerini tam ''anlamadım'': - No Transcode - FFMpeg - VLC - MEncoder - tsMuxer hangisi görüntüyü (ses, 2. planda şimdilik) daha iyi render eder şey eder? No Transcode en sıkıntısız çalışan; içeriği ileri/geri sardırıyor, diğerler TV'de oynatmada sıkıntı çıkarttı (PS'de sıkıntı çıkartmadı) not: ssd'li macbook + ps 4 + tv router'a cat 5e kablo ile bağlı. not2: apple tv / NAS / başka alet önerisine ihtiyacım yok -param yok çünkü- o yüzden sadece DLNA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 2. sual: download ettiğim 1080p content baya çöp gözükürken, NETFLIX niye baya güzel gözüküyor? (dizi değil, 14-15gb büyüklüğünde sesi AAC olmayan release) (1080p üstü ile ilgilenmiyorum benim fakir OLED'i desteklemiyor) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 14-15gb lik ripler okadar kötü olmaması gerek hele hele netflixten... ha illa bluray gibi görüntü arıyorsan remux lara bakıcaksın yada rawbluray yada kaliteli 20gb üstü sürümler Bunun dışında dediğim gibi 15gb lik bi 1080p kötü gözükmesinin tek nedeni direct play açmamış olman olabilir. Oda no transcode ile aynı şey zaten ama yinede check et client ta direct play diye yaziyor genelde. netflix ten kötü olmasına imkan yok... tabi tv de 4k lik netflix lere bakmıyorsan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 VLC'nin codec'leri ''no transcode''a göre daha düzgün değil mi ki? no transcode'da 1080'de gölgeli sahnede siyahlarda büyük pixel gözüküyor vs. (rip'le alakalı değil sadece no transcode'da oldu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 no transcode da mkv yi güzel oynatamıyor olabilir TV Yani çünkü no transcode demek olduğu gibi neyse onu yolluyor demek VLC ne alaka onu anlamadımda Plex kullanıyorum ben UMS dediğin sorunludur belki Ben plex te öyle bir sorun yaşamadım istersen veriyim benim sunucuya bağlan test et film filan ? plex mailini ver yollim friend Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 Editor said: no transcode da mkv yi güzel oynatamıyor olabilir TV Yani çünkü no transcode demek olduğu gibi neyse onu yolluyor demek VLC ne alaka onu anlamadımda Plex kullanıyorum ben UMS dediğin sorunludur belki Ben plex te öyle bir sorun yaşamadım istersen veriyim benim sunucuya bağlan test et film filan ? plex mailini ver yollim friend plex biraz hantal çalışıyor mac osx'de bütün downloads'u koyunca saçmalıyor (düzenlemekle uğraşmak istemedim) bir de altyazı ben kullanmıyorum ama ark.'lar TR altyazı istenirse falan uğraşamıyorum... plex user: openyoureys tşk, bir deneyeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 Beamer programı vardi, denedinizmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2016 bunu yeni keşfettim. şimdilik kullandığım bilgisayar + ps4 üzerinden yürüyorum. LG de app'i var ancak LG kumandadan tv kontrolü çok zor o yüzden ps4 üzerinden daha kolay. soundcloud falan da aktardım süper oldu. IPTV olayı var mı bunda? Altyazıları Türkçe ve İngilizce olacak şekilde ayarladım. Ancak Turkceler bozuk çıkıyor henüz çok detaylı kontrol edemedim de sorun nedir? Netflix tarzı arşive erişebileceğimiz kanallar vs var mıdır? Yoksa hep bizim library de olmak zorunda mı içerik? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar