Sam Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2016 11 de süperdi, geçen bölümden bile iyiydi sanırım. 11 yuuki de almanya'ya savaşı kaybettirmiş, biz de yenilmiş sayıldık. alacağın olsun yuuki.. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 11 gercekten cok iyiydi. bayagi sevdim ben bu animeyi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 konuyu spy ı dışarıda bırakarak işlemeyi başarabiliyorlar. 1 bölümmü kaldı şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Bölümlerin birbirinden bağımsız olması yavan bir tat bırakıyor. Yine de izletiyor kendini seri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2016 bunun filmi de varmış. http://www.imdb.com/title/tt3446906/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2016 bitti ya, geçen bölüm bitişe daha çok yakışırmış gerçi. ileride devamı da gelir umarım, iyi seriydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Haziran 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2016 şimdi izledim finali, fena bi seri değildi. 3-4 bölüm dışında öyle ahım şahım bir istihbaratçılık kurgusu yoktu ama yine de güzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar