Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Arkadaslar merhaba, Yeni yapilanan bi mahallede eve taşindim. Henuz tasindigim apartmanda telekom altyapisi yok. Mayis ayinda da internet ve tv icin birsey baglatmam gerekiyor. Komsulara sordum siz napiyosunuz diye merkezi sistem uydu ve durunet diye bisey kullaniyolarmis. Yok mudur bu telekom baglantisi gelene kadar baglatabilecegimiz kaliteli bir alternatif? Durunet nedir cocuklugumdaki iksir gibi bisey galiba sene 2016. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 köroğlu dağlarına mı taşındın telekom altyapısı nasıl yok başvur döşesinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Merkezi yer gercekten anlamadim. Demirkopruye taşındım karşıyakada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 şemiklerde bile süperonline fiber var orada nasıl olmaz binanın iskanı mı alınmadı acaba şimdi 3g usb modemle falan idare et bence yakında gelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 İlk defa duydum Durunet'i ama şöyle bişi: Durunet Yüksek yerlere kurdukları istasyonla interneti dağıtıyorlarmış. Apartmanın çatısına çanak gibi bisi takıyorlar galiba zaten dedilerse vardır. Aylık 20 TL olanı Türk Telekom gelene kadar idareten denenebilir eğer güvenirsen :) edit: Sadece giriş sayfasına bakmıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Abi sayfasına girdim. Joomla tabanlı sitenin faviconunu bile değiştirmemiş adamlar. Öyle miskinler yani. Off. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Kurumsal'a girince zaten JSN Nuru diye template adı çıkıyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Oh my fukken god! Lorem:D ipsum:D dolor:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 ohahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Lemur var sitede http://www.durunet.com.tr/images/sampledata/parks/animals/180px_koala_ag1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Komşulardan bir speedtest çak durunet'i test etmek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 sen bana ozelden bi atsana adresi, yarın geri donerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 bak cakal toggie'ye bak telekom calisani oldu ya artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2016 her allahın günü küfür edioz oglum size aloooooooog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2016 Beyler vinn minn mi taktirsam ya hizli midir ki? Oluyo mu ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 telekom calısanı degilim ya ayrıldım ben. telekom bunyesinde calısıyorum ama cok daha iyi bi firmadayım :) sabit tarafla ilgim yok zaten, sadece sorun cozulsun diye ilgili yere ulastırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 ylnız bi ev adresini yazsana. telekom çalışanlarının adreslerini alıyoruz forumca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 fiber var mı diye mi bakacaksınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 kucukpark'tayım, balkonda rakıya beklerim. ben superonline kullanıyorum bu arada internet icin sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Dartanian said: Beyler vinn minn mi taktirsam ya hizli midir ki? Oluyo mu ki? Kota sorun olmaz dersen Vınn'da iş görür bence, Turkcell şimdi 4.5G desteklilerini çıkarmış :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 yeni eve geçiyorum, fiberi bir umut sorgulattım ama yok :( vdsl yine qq. hayır hızından şikayetçi değilim ama fiberin akksiz yeni kampanyasından yararlanamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 bosver alistirmayacaksin bunyeyi..sonra kotu hissediyor insan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 O demirköprü yolunu her seferinde karıştırıp ters istikamete dönüyorum. Demirköprü metronun doğru tarafında daha hiç ilk denememde çıkamadım. bostanlıda sultan baklavaları var çok güzel. -reklamlar bitti- durunet kötüydü baya oyun oynayan dizi film izleyenler için kullanan arkadaşımın demesi. Turkcell ve Vodafone dene hangisi daha iyise bikaç aylığına idare et ama kota sıkıntı. Sonrasında zaten gelir düzgün bişeyler. Başvurun bölgede kablo varsa ve apartmanca başvurursanız geliyor hemen. Ama orada kablo varmıydı ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Esh said: ylnız bi ev adresini yazsana. telekom çalışanlarının adreslerini alıyoruz forumca. dukkana gelirsen evini tarif ederim. aksam da itlige gideriz ucumuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2016 it lazimsa ben de.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar