Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik Aktivite Anketi ....

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Hangilerini Yapsak Sizce ;

Paintball
Carting
Deniz / Havuz
Piknik
Bisiklet turu
Vs....

Ben Paintball diom kilyos'ta ve Z.burnunda ( kapalı mekan ) yerler var 25 m civarı bir oyun 15 dk 3 devre felan oynanıyo
işte karar verirseniz ayrtınları yazarım .....[hline]Camelot Knight
Mesaj tarihi:
kumsalda piknik hem deniz hem piknik hem futbol hem voleybol yanınızda boya getirirseniz paintball da yaparız...[hline]icq numaram: 77103821 Büyükse ara! 3 bacaklı arıyorum... ateşli dakikalar için... yalnızca ikimiz arasında kalacak... en çok arayanımla buluşma şansımız var!
Mesaj tarihi:
said:
LevieMaxilack, 09 June 2003 14:11 tarihinde demiş ki:
izmirde yapın hepsine gelecem:)[hline]no one can be told what the matrix is....you have to see it for yourself....

bende gelcem benım ıcın fark etmez ama ılk once bısıklet turu derım ben[hline]Umutsuzluk Yasak Yılgın Türküler Söylemekte...
Çünkü;Yürüyor Umudun Ordusu,Umutsuzluğu Kurşuna Dizerek...
Metall Ethlos & Athelas Ethlos
Mesaj tarihi:
said:
-Wissy, 09 June 2003 14:30 tarihinde demiş ki:
ben prawler
diyorum ki havuz/deniz aktivitesi olsun
ben gene gelmiim[hline]tHe Original fi$h®

Yuhhh Satıcı :D[hline]Camelot Knight
Mesaj tarihi:
pilardoyu unuttunuz pilardoyu!!!
şöyle bir üçbant turnuvası çevirsek fena olmaz mı?[hline]eski bir çin atasözü der ki:
chonk sonk tung, chenk.
Mesaj tarihi:
said:
jankis, 09 June 2003 12:33 tarihinde demiş ki:
şöle geniş bi bowling turnuvası nası olur güzel organize bi şekilde ?[hline]things you own end up owning you
(tyler durden)

bence de ikisinide yapalım :)[hline] wrak wrakkk
Mesaj tarihi:
said:
THARKAS, 09 June 2003 16:27 tarihinde demiş ki:
herhangi biri olabilir[hline]
With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri

seç birini yaf :)[hline]Camelot Knight
Mesaj tarihi:
Paintball/parkorman[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche

Mesaj tarihi:
paintball ve fotball olsun yaw hiç değilse çok kişi oynanır bunlar :) diğerleride bödüzleme beklemezler bizi hiç değilse yane[hline] wrak wrakkk
Mesaj tarihi:
Paintball yada paintball :p[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche

Mesaj tarihi:
ya babalar siz gelin yeterki bende bu organizasyon olduktan sonra bize aktivite dayanmaz ama gelin yeterki ona göre
kesin gelecekler için aktiviteyi belirledikten sonra yeni topic acasız
:D

[hline] Grandmaster Horse Thief
  • Yeni Oluştur...