Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 Esh said: 980m e 4k monitor olmamış yalnız. orada sıçmışlar mobile gamingde 4k yok henuz. aynı hatayı razer da yapıyo. salak mısınız lan diyemiyosun di said: 17" ekranda 4K'yi napcaniz allaskina. bingildak said: masaüstüdne 4k'dan 30-35 fpsler geçilemiyorken, insanların mobile kartlarla 4k gaming laptop alması priceless ya. 4k gaming laptop aldım 12 fps ile oyun oynama keyfi. yazayim dedim yazilmis hersey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 Myrica said: monster gaming laptop aldım geçen sene geforce 980m'li,desktop işlemcili vs. performansın düşmesi gibi birşey yok,fanları temizlemek gerek sadece. witcher 3 olsun,battlefront olsun,herşeyi dibine kadar çekebiliyorum. İşim gereği desktop kullanamadığımdan gayet cayır cayır iş görüyor,biraz ağır gerçi. haklısın ben aslında laptop performans kaybediyor demek istememiştim. kendimi anlatamamışım :D demek istediğim ben bu bilgisayarı sadece ve sadece oyun oynamak için kullandım. doğru düzgün chrome falan bile açmadım ama bi yerden sonra yetmemeye başladı kesinlikle performansı. ekranı ufak, klavyesi rahatsız gelmey başladı. mesela cs gibi işlemci üstüne yüklenen oyunlarda da 200 fps üstüne alamadım bi türlü. şimdi 24 inch 120 hz ekranla resmen evrim geçirmiş gibi oldum. ama tabiki mobil bir şey istiyorsanız kesinlikle pişman olmazsınız. ben mobillikten feragat edip fikrimi değiştirdim ve laptoptan sonra masaüstü bilgisayardan daha memnunum. yoksa gaming laptop gayet olabilen bişi. bok atmaya gerek yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2016 Gaming laptop ile desktop farki her gecen gun kapaniyor. Zaten 980 desktop gpu lu laptoplar da piyasada geziyor bir suredir. Kisacasi her gaming laptop konusunda "gaming laptop olmaz yawwwwww" muhabbeti yapmak yersiz. Mobilite lazimdir alirsin, evde yer yoktur alirsin. Zaten fiyat farki da kapanmaya basladi. Evga daha yeni giriyor piyasaya, bence 2. generasyonunu beklemek lazim almak icin. 4K muhabbeti de cok gereksiz olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 yalnız hiç konuşmadık ama usb 3.1 type c / thunderbolt 3 ile laptoplar bildiğin desktopa dönüşebiliyor artık. 40gbps bandwidth veriyo. bu sene bir sürü firmadan eGpu box ları göreceğiz. o yüzden yeni laptop alırken thunderbolt 3 girişli olanlara bakın. dandik bişi bile alsanız en azından desktop gibi kullanabilirsiniz upgrade etmeden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 O bandwith ne işe yarıyor? Atıyorum ekran kartı kötü bi laptopta ne değiştirecek? Harici ekran kartı falan mı bağlıyorsun mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 yeni macbookta var mesela usb 3.1 type c. integrated sikko grafik yongasını bypass ediyosun ya da çift gpu olarak kullanıyosun external gpu case ile. 40gbps ile x4 pcie slotu kadar çalışabiliyo kartlar bu da sadece cok az bir kayıpla desktop grade e çıkabilmesi demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 atıyorum 4k ekran var laptopta, bi bok oynayamıyosun. ama e gpu ile 4k yı kaldıran ekran kartı takıp yardırabiliyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 şimdilik razer core, asus ve dell in üretimleri var ama bi seneye bütün firmalar basar case leri. şimdilik pahalı gibi dursa da her firma çıkartır bi tane seneye 200$ lara falan içinde güç kaynağı olan kutuları alabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 @Esh Yeni laptop almam gerek, Thunderbolt 3 girişlilere bakıyorum bir süredir. Ya çok az laptopta var bunlar istediğim acayip kararsız kaldım. Ya gelecekte şu egpu caseleri yaygınlaşacak ve 1 - 1.5 yıla ben de alabileceğim gibi ümit edip Acer V15 Nitro falan alacağım, ya da o zaman yenisini alırız diye bir şey alacağım. Bir de sanırım 3.1 type ile Thunderbolt 3 farklı şeyler değil mi? Yani Thunderbolt 3, 3.1 type C portundan şey oluyor ama her 3.1 type C portu Thunderbolt 3 destekli değil sanırım? Çünkü baktığın zaman bir sürü laptopta var giriş ama Thunderbolt'un resmi sitesine göre çok az sayıda cihazda destekli. https://thunderbolttechnology.net/products?tid=14&field_company_nid=All&field_prod_os_value_many_to_one=All&field_prod_tb_version_value_many_to_one=tbv3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2016 intel skylake ile geldi thunderbolt 3. usb 3.1 type c olan tüm laptoplar aynı porttan thunderbolt 3 desteği de alıyor sanırım. usb 3.1 gen 1 dedikleri o mavi usb portu usb 3.1 gen 2 dedikleri de yeni nesil ince cift taraflı usb portu onlara dikkat et sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar