cicibeybe Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Yeni düzenleme gelmiş Hollanda'ya 01.03.2016dan itibaren: Artık master programından mezun olanlardan 1 sene boyunca work permit istenmeyecekmiş. Sanırım kalıyorum burada artık ahahahaha BALIMI YİYEYİM YA AHAHAHAHAHAHHAH Normalde 1 senelik vize veriyorlardı master graduatelere, ancak bir işe girmen durumunda işyerinin work permit ayarlaması gerekiyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 kutlarim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 off avrupaya bi comar daha. utku lütfen ülkene geri dönermisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 umarım gözüm kalır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 kac kisi olduk hollandada yahu ? istanbulu gecicez yakinda sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 bi ben gelemiyorm ya. turistik olarak 2 kere gittim önümüzdeki ay gene gidicem. beni de alın ulan. master mı yapsam lan. hanımı boşarım sıkıntı değil. hanım da gelebilir gerçi diş hekimi zaten bulur iş miş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 hani 1 sene çalışma izni veriyolardı zaten ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Patinin %12 si hollanda'da %2 si almanya'da %8i ingiltere'de 3-5 ankara 10-12 izmir 20 istanbul geriside yozgatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Yozgat sensin, tokat da sana girsin =(( Mersindeyiz mersin. Sinemayı geçtim AVM bile var burda, çok konuşmayın yozgat mozgat! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Riverwind said: hani 1 sene çalışma izni veriyolardı zaten ? bir firmanın sana sponsor olması gerekiyordu yanılmıyorsam değiştirmişler işte artık dümdüz girebiliyorsun 1 sene boyunca :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Dragonfire said: Patinin %12 si hollanda'da %2 si almanya'da %8i ingiltere'de 3-5 ankara 10-12 izmir 20 istanbul geriside yozgatta. yozgattan bir örnek verir misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Seele said: off avrupaya bi comar daha. utku lütfen ülkene geri dönermisin. kes nub git wardları dik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 axedice said: Yozgat sensin, tokat da sana girsin =(( Mersindeyiz mersin. Sinemayı geçtim AVM bile var burda, çok konuşmayın yozgat mozgat! Adam ne bozulmmuş ya lan. git denize gir güzeldir şimdi mersinde. Şayet deniz yoksa mersin değil orası yozgat kandırmışlar seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 abi birde Hollanda'da master yapın ya adamların bakış açısı yeter finans alanında Londra gibi değil belki ama Londra'da mezun olduktan sonra geri dönmenize yönelik yaptırımlar varken Hollanda'da sizi burada tutmak için kolaylıklar var :D Hollanda virali olsun bu da cennet la bura Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Dragonfire said: axedice said: Yozgat sensin, tokat da sana girsin =(( Mersindeyiz mersin. Sinemayı geçtim AVM bile var burda, çok konuşmayın yozgat mozgat! Adam ne bozulmmuş ya lan. git denize gir güzeldir şimdi mersinde. Şayet deniz yoksa mersin değil orası yozgat kandırmışlar seni. silifke'ye doğru gidersen denize girilecek ufak alanlar bulabilirsin :() Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 cicibeybe said: abi birde Hollanda'da master yapın ya adamların bakış açısı yeter finans alanında Londra gibi değil belki ama Londra'da mezun olduktan sonra geri dönmenize yönelik yaptırımlar varken Hollanda'da sizi burada tutmak için kolaylıklar var :D Hollanda virali olsun bu da cennet la bura götlük yapmanın alemi yok bence :( evet küfrettim kıskandım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Kıskandım ben de evet. Yurt dışında yaşayan tüm tanıdıklarımı kıskanıyorum. Ha Erbil'de biri var o hariç. Gözüm kalırsa haber verin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 yok cennet mis vs. cennet dedigi yerde 500mbit interneti var ohh wait. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 daha neler neler var dostum gel buraya yaşatalım seni oh wait you got mar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Hollanda'da Hollandali kaldi mi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 eski hollandalilardan kim kaldi azizim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 çok gülme, ağlarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 hahaha helal hacıt^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 fazla mutlul olmuş demekki gay marriage. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Alt tarafi daha hizli internetin var diye ne bu sevinc ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar