paparnoz Mesaj tarihi: Nisan 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2016 http://www.youtube.com/watch?v=7m8cS-zBeBw&ab_channel=GameSpotTrailers Point&click, basit adventure oyunu, machinarium'u yapan ekip yapmış. Artwork ve Müzikleri çok güzel, tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Nisan 17, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2016 güzelmiş çok seviyorum böyle oyunları fakat biraz pahalı geldi. ucuzlayınca alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 yiaaa samorost <3 samorost 1-2'yi çok becerememiştim niyeyse. hikaye falan var mıydı yok muydu neye tıklıyorum napıyorum pek hatırlamıyorum ama machinarium daha bi oturmuştu. gelsin gelsin saçma bi şekilde seviyorum şu seriyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 1 on dakikada bitiyor zaten :) hatirlamaman ondandir belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar