Cacik Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 Samsung olduğu için bi önyargı var bende , ancak bu cihaz baya başarılı gibi duruyor, tabi iPad Pro da düşündürüyor bi yandan. Hangisini seçmeli? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 Kullanım alanına göre çok değişir bence. Biri bildiğin windows Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 ne yapilacagini, ne amacla kullanilacagini, ne istenildigini anlatmadan, tech urun tavsiyesi istemek..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 15 inch rMBP kullanıyorum işteyken , taşımak zor geliyor bazen , portatif birşey yanımda bulunsun hem multimedia cihazı olarak kullanayım , hemde nadirde olsa gerektiğinde işim içinde kullanabileyim. iş dediğimde acil bi bug fix gerekir , bi düzenleme gerekirse vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 mbp kullaniyorsan ve agir diyorsan onun yanina 11 inc air al.Hem ipad hemde samsungun dezavantajlarindan yirtarsin'agirlik olarakta fazla degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 baya surface yapmış samsung, fiaytı da daha uygun, bence alınır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 surface varken çakmasını almak niye ipad pro bu arada aynı kulvarda bile değil. senin kullanım amacın ne olacak ki? eğer business ise ipad kullanamazsın tablet işletim sistemiyle.ç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 fiyat? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 surface pro 3 daha ucuz değil mi? 750 dolara düşmüş i5 modeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cacik Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2016 Super AMOLED kullanmışlar diye screen burn olabilir diyenler olmuş reviewlarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2016 bingildak said: surface pro 3 daha ucuz değil mi? 750 dolara düşmüş i5 modeli. 750 dolara nerde düşmüş bulamadım. Amazonda falan 1000 dolardan fazla. Edit:Microsoft un kendi sitesinde bile 999 dolardan başlıyo ı5 modelleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 senin ihtiyacın işletim sistemine göre değişiyor, rMBP OSX kullanıyorken iPad serisi iOS kullanıyor bug fix vs dediğine göre iOS işletim sistemi seni kurtarmaz diye düşünüyorum bu bağlamda illaki tablet ve türevi bir çözüme gitmek istiyorsan W10 işletim sistemli bir ürün tercih etmen daha mantıklı olacak "ben bug fixi iOS üstünden yapabilirim" diyorsan ipad pro al, en azından alıştığın bir sistem olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 galaxy tab s im var bibuçuk senedir falan çok memnunum ekranı falan yılan gibi alet. Samsung sonuçta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2016 http://www.amazon.com/Microsoft-Surface-Intel-Core-Windows/dp/B00KHR4T8U/ref=sr_1_4?s=pc&ie=UTF8&qid=1461056971&sr=1-4&keywords=surface+pro+3 buna bakmıştım, refurb muymuş acaba bu keyboardu ayrı satılıyor bu arada, keyboardu olmadan olmaz. o da 100 dolares. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar