Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satılık Iphone 5 - 32g


Dark_Soul

Öne çıkan mesajlar

Selam patiler,

Telefon 2014.11'de garantiden sıfırı ile değişti , fatura tarihi 2012.12 , garanti falan bitti haliylen. Kulaklığı duruyor , gayet iyi durumda fazla da kullanılmadı , şarj kablosunu henüz bulamadım , bunu kullanıyorum en kötü bunu verebiliri bulamazsam, orjinal kutusu , genpa değişim fişi ve Turkcell Tim orjinal faturası duruyor.

Kozmetik olarak baya iyi durumda , aldığımdan beri çerveli kılıf ve ön arka film ile kullandım , yine de siyah renk kronik boya dökülmesi yan taraflarında ufak tefek mevcut , onun dışında ekranda , kasada çizik , darbe göçük vs yok. Ahanda resimler :






Albüm linki:
http://imgur.com/a/ak4Ro

Fiyat araştırması yapmadım tekliflere ve baltalara açığım. Alet 32g bu arada , çok üzerseniz dh foruma kaçarım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

9.3.1 yüklü , menülerde vs kasma yok henüz, App telefonu ne kadar kastırırsa o kadar kasıyor.
Cydia yükleyince kasabilir haklısın, baya değiştiriyor OS'u, pili de emiyor resmen. Iphone kullanıcıları zaten rom falan uğraşmayayım, kullanımı kolay olsun diye IOS'u seçiyor , hani jb ile uğraşan kesim belli :=)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

JB zaten alışınca sigara gibi. JB li ios kullanmış adam düzünü asla kullanamaz. Ne bilim Close All Apps kısayolu olmadan nasıl kullanılır hiç bilmiyorum. Activator tweak olmadan falan nasıl yaşanıyor anlayamıyorum =) ya da nebilim uygulamaların sağ üst köşesine windows gibi X şeklinde kapatmak için kısayol koyan tweaki 10 gün kullan, sonra senden bu özelliği alalım. çöpe atarsın o telefonu

Uygulama içi satın alma pirate kısmına girmiyorum zaten tasvip etmiyorum pek ama tweakleri günlük işlemlerini 10 kat kolaylaştırıyor.

ios9.3 için jb asla çıkmayacak denebilir. ios 10 da yeni açık bulurlar muhtemelen o zaman çıkacaktır ya da şu an açık var ios10'a saklıyorlardır. ip5'e ios10'u vermeyeceğini düşünürsek bu telefon için jb yolu kapanmış demek oluyor.

tabii bunların hepsi tercih meselesi ayrı konu.

Bu arada ben istiyordum telefonu balta gibi olmasın da, ios 8x olsa şu an konu kilit gelmişti.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bence 600 falan ideal.

Apple doğru düzgün fiyat kırmadığı için ikinci el piyasası da yüksek oluyor. 5s bile şu an 1399tl ye satılıyor. Şimdi adam bunu ikinci el satmak istediğinde biraz düzgün kullanmış ise 900tl fiyat çekiyor.

E 900tl-1000tl bandına geldiğinde 3 sene önce çıkmış, 4" boyut, kamerası artık sadece sosyal medyada yayınlamaya anca yeten, kullanılmış ikinci el telefona o parayı vermektense ithalatçı garantili jelatini üstünde G4 falan satılıyor. G4 de 5s'i işlemcisinden tut, usb soketine kadar 5 ile çarpıp faktöriyelini falan alır. Bu gerçek.

İşin özeti jb falan önemli değilse 600-650 bandında alın bence :D
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

iyi de millet iphone'nu en hızlı donanıma , kameraya sahip olduğu için almıyor ki.

Misal şuan 16gb Iphone 6 2400tl civarına satılıyor ki o fiyata Lg Samsung , Htc tarafında , iphonu 6 nın eline 2x kere verebilecek hızda cihazlar var , 1400 tl civarı satılan Iphone 5s de olay yine şekilde. Kullanıcılar telefon alırken , aynı fiyat segmentindeki cihazlar arasında en iyi donanıma , kameraya sahip olanı alsalardı şimdiye kadar Apple'in 100 kere batması gerekirdi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...