darkageman Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Öncelikle merhaba arkadaşlar. Bugün bilgisayarımı windows 10'a geçirdim ve sürücülerimi test etmek için verifier açmıştım 5-6 saat problemsiz çalıştı bilgisayar ve bir anda restart atıp yeniden başladı. Olay görüntüleyicisinden baktığım zaman Kernel Power 41-63 adıyla bir hata oluştu sistem düzgün kapatılmadan yeniden başlatıldı yazıyordu. Neden kaynaklanabilir ? Bu hatayı vermeden önce Kernel Processor Power soru işaretiyle başlayan hatalar oluşmuş. Not: Bilgisayar mavi ekran verdiği için kasadaki bazı parçaları garantiye yollamıştım. İşlemci anakart ve ssd değişti. Power supply'min garantisi yoktu. Powerdan kaynaklanma ihtimali var mı ? Zalman LE 600 LX olması lazım power. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Bu arada birşey fark ettim. Sistemde Overclock vardı kapattım. Kernel Processor Power artık Hata yazmadan ve soru işareti olmadan çalışıyor. Gerçekten ilginç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=)) Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 sıcaklığı kontrol ettin mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 33 derece boşta yükte 60 derece şaka gibi ya. Forumlarda araştırıyorum overclock felan kapatın deniyordu kapattım. Bakalım vermezse overclocktan diyeceğim verirse Power dan şüpheliyim. Yorumlara açığım bu arada. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Nisan 16, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2016 Arkadaşlar Bilgisayar mavi ekran verip şak diye kapanıyor ve Kasanın power ışığı yanıp sönüyor ? Neden kaynaklanır bu kafayı yiyeceğim sonunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2016 psu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Nisan 16, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2016 @Prudent Abi emin olamıyorum artık. Neden diye soracak olursan bilgisayarcıya veriyorum adamlar sorun yok diyor. Vallahi bıktım abi artık ya. Gidip psu alacağım gene olursa yeminle parçalarım ben bu makineyi. Hep aynı hata Driver Irql Not Less or Equal daha mavi ekran gelir gelmez pc shutdown. Power yanıp sönüyor. Komik yanı minidump açılmıyor harici programlarla baktığım zaman sanki bilgisayar mavi vermemiş gibi gözüküyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Nisan 16, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2016 Yok mu böyle bir durumla karşılaşan arkadaş ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Nisan 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2016 https://www.google.com.tr/search?q=Kernel+Power+41-63&oq=Kernel+Power+41-63&aqs=chrome..69i57&sourceid=chrome&ie=UTF-8 https://www.youtube.com/watch?v=lmCUPB1TP-g https://www.google.com.tr/search?q=Driver+Irql+Not+Less+or+Equal&oq=Driver+Irql+Not+Less+or+Equal&aqs=chrome..69i57j69i61j69i60j69i61.10548j0j4&sourceid=chrome&ie=UTF-8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Nisan 16, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2016 Bunların hepsini zaten teker teker denedim. Bu sorun tekabül ettiği anda acayip bir durumla karşılaşıyorum durum şu: Bilgisayar mavi ekranı verdiği an Driver Irql Not Less Or Equal direk kapanıyor. Güç ışığı (power düğmesi) yanıp sönüyor. Ona basmam lazım ki pc açılsın. Normal şartlarda bilgisayar mavi ekrandan sonra yeniden başlar herkezin bildiği üzere. Bende başlamıyor. Olay bu üstad. Yarın Power Supply alacağım umarım powerdandır. Yoksa harbi kafayı yiyeyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Nisan 16, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2016 Yani bu anlattığım olay ile oradaki olay arasında fark var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkageman Mesaj tarihi: Nisan 17, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2016 Yeni güç kaynağı aldım deniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar