Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

UPS tavsiye (büyük ihtimal v3 5 fln)

Dworgian

Öne çıkan mesajlar

Selamlar,

Şimdi oturduğum apartmanda jeneratör var ama elektrik kesilince jeneratör devreye girmeden bilgisayar kendini kapatıyor zaten.

Derdim pc bu elektrik gitmesi gelmesi anında kapanmasın. Bunun için basit bir UPS yeter herhalde? Hani online veya line interactive olması fark etmez?

Tek derdim, i5 işlemcili gtx970 kart takılı bir pc ve 24" monitör için kaç watt lık bir model almam gerektiği. Bir de marka tavsiyesi f/p açısından

Voltaj regülasyonu pek önem arz etmiyor burada dalgalanma olmuyor sanırım ya da olsa da benim farkedebileceğim düzeyde değil. Teşekkürler herkese
Sosyal ağlarda paylaş

Selam,

Servislik durumu olmadı henüz ki 2 yıldır kullanıyorum sanırım. Adamlara işim acil dedim, UPS ile gümrükten çekilen malın içinden direkt olarak alıp yolladılar :P

Bir kere alıp bitireceksin, şimdiye kadar aldığım ucuz ürünlerin hepsi hurda oldu :( Mesela benimkisi online model değil diye biliyorum. Bütçem buna yetti :)

Saygılar.
Sosyal ağlarda paylaş

Selamlar, şimdi kullanım tavsiyesi istemem lazım.

Şimdi benim derdim sadece jeneratör devreye girerken bu alet 3 5 saniye dayansın. Yani pil ömrüymüş şarj durumuymuş beni ilgilendirmiyor pek.

Bu bağlamda, bilgisayarı kullanmıyorken kapatayım diyorum ki boşa elektrik çekmesin. Bu aletler idle durumda iken ne kadar güç harcar?

Hani "abi açma kapama düğmesine basıp yalama ettiğine değmez" diyorsanız ona göre davranayım

Model; FSP EP1000VA bu arada

Ha soru 2: içinden çıkan cd yi kurmak aleti pc ye bağlamak fln gerekli mi?

Teşekkürler şimdiden :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...