Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 Selamlar, Şimdi oturduğum apartmanda jeneratör var ama elektrik kesilince jeneratör devreye girmeden bilgisayar kendini kapatıyor zaten. Derdim pc bu elektrik gitmesi gelmesi anında kapanmasın. Bunun için basit bir UPS yeter herhalde? Hani online veya line interactive olması fark etmez? Tek derdim, i5 işlemcili gtx970 kart takılı bir pc ve 24" monitör için kaç watt lık bir model almam gerektiği. Bir de marka tavsiyesi f/p açısından Voltaj regülasyonu pek önem arz etmiyor burada dalgalanma olmuyor sanırım ya da olsa da benim farkedebileceğim düzeyde değil. Teşekkürler herkese Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 1kva yeter fsp ler iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 ben de bu aralar benzer bir şeyler arıyordum, çok iyi olmuş bu konu. çok ses çıkartıyor mu bu aletler ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 1k nin ustundekilerde fan oluo, onlar ses cikartir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 apc nin onlinelarina bak.kafan rahat eder uzun vadede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 s link 850va gördüydüm 160 kaat ama sanırsam saçmalamışım :D 1 lik bakayım madem =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 Selam, APC güzel. Bende 2 tane Back-ups pro 900 var; 1 tanesi NAS+switch için, diğeri PC ve donanımlarına. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 Abi senin tavsiyelerin hep top tier, bizim gelir düzeyi f/p olarak sana yetemiyor ama teşekkür ederim :) Bakalım Fistan'ı dinleyip fsp aldım 1k lık. Hayırlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 apc iyidir candır ama hem pahalı hemde tr'de teknik servisi sıkıntılı, muhattap bulmak zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 Selam, Servislik durumu olmadı henüz ki 2 yıldır kullanıyorum sanırım. Adamlara işim acil dedim, UPS ile gümrükten çekilen malın içinden direkt olarak alıp yolladılar :P Bir kere alıp bitireceksin, şimdiye kadar aldığım ucuz ürünlerin hepsi hurda oldu :( Mesela benimkisi online model değil diye biliyorum. Bütçem buna yetti :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2016 inform 1000 ve inform 600 kullanıorm 1000 pc(gtx970+oc5820k) ve 2 monitor için 600 ise nas depolama ve modem için. şimdilik sorunsuz. fiyatlar da uygun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Selamlar, şimdi kullanım tavsiyesi istemem lazım. Şimdi benim derdim sadece jeneratör devreye girerken bu alet 3 5 saniye dayansın. Yani pil ömrüymüş şarj durumuymuş beni ilgilendirmiyor pek. Bu bağlamda, bilgisayarı kullanmıyorken kapatayım diyorum ki boşa elektrik çekmesin. Bu aletler idle durumda iken ne kadar güç harcar? Hani "abi açma kapama düğmesine basıp yalama ettiğine değmez" diyorsanız ona göre davranayım Model; FSP EP1000VA bu arada Ha soru 2: içinden çıkan cd yi kurmak aleti pc ye bağlamak fln gerekli mi? Teşekkürler şimdiden :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 sürekli açık kalması içindeki kuru tip batarya açısından daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 2 sene sonra da pili bitince çöpe atma, bataryası satılıyo, al iki tane batarya kendin değiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Ya işte pil pek umurumda değil. Ha pil bittiğinde 5 saniye bile dayanmaz, direk prize takmışsın gibi olur diosan ayrı tabii. Yok zaten atmam ya pil alır en olmadı bir bilene taktırırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 abi pili bitmez, alet en az 7dk dayanır. 5 sene sonra 2 dk dayanır. ama zaten jenaratore 30 sn içinde geçilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Hah içim rahatladı :)) zaten 5 saniye sürüo jenaratörün elektrik vermesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 KillJoy said: abi pili bitmez, alet en az 7dk dayanır. 5 sene sonra 2 dk dayanır. ama zaten jenaratore 30 sn içinde geçilir. 5 sene sonra besleyemeden kapanır öyle diyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 1000va değeri de düşüyo çünkü zamanla. içlerine sikko batarya koyuyolar. gidip varta falan alıyosun, 2 kat dayanıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 fsp nin bataryaları iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Esh said: 1000va değeri de düşüyo çünkü zamanla. içlerine sikko batarya koyuyolar. gidip varta falan alıyosun, 2 kat dayanıyo "Dost acı söyler" sözünün canlı örneği gibisin yeminle. Bu bataryanın yenisini nereden alıyoruz onu da diyiversen =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 5 diil de 4 sene dayansın bari 10sn kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2016 yahu işte bitince bitiyor. sonuç bu. senesi menesi hikaye 3-5 sene aralığında bir yerde gg olacak. başlarda 10 dakka ile başlıyor, 1 sene içinde falan 9, 8, 7 geri sayım başlıyor. sonra bi gün elektrik kesiliyor, bilgisayarın da kapanıyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar