Xaero Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Bugün bi deniyim dedim. 30 dakika halk tv 30 dk atv seyredikten sonra acaba ben hangisinin ulkesinde yaşıyorum diye düşünüp yapabiliyorsunuz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 30 dakika 24kitchen seyretsen hayatına daha fazla şey katardın halbuki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Fashion tv %100 tedavi edici. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 30 dakika 31 diyeyim de ben de şakalı post sıramı savayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 iş yerinde kızlar seyrediyordu kısmetse olur mu öyle bişey , bbg evinin evlenmelisi gibi kafayı duvarlara vurasım geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Auril said: iş yerinde kızlar seyrediyordu kısmetse olur mu öyle bişey , bbg evinin evlenmelisi gibi kafayı duvarlara vurasım geldi Bence şu an tv'de onu seyretmek en doğrusu kafan rahat amk tek derdin kim kime atlicak... Resmen şu an doğuda yaşayanlar için psikolojik tedavi.. Amacı da o zaten programın kafa sıfırlamak sana bana değil yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Beyin yakmaktan anladigin buysa epey naifmissin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2016 15 yıldır tv seyretmiyorum dizilerimi filmlerimi vs internet saolsun bende kafa yakan tv seyretmek gerçekten kafa silkiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 yav said: Beyin yakmaktan anladigin buysa epey naifmissin Ben kafa güzelken kitlemiştir diye düşünüyorum Atv kafası(temsili değil): http://m.youtube.com/watch?v=wfB0AL5nGXs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 Ooo bu fenaymış ya dün gece o kafayla buna resmen kitlenirmisim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2016 Baby tv de çok güzel http://youtu.be/Mq0luZt_8wk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar